.[ ČeskéHry.cz ].
Mirnoid

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anatoly

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2012, 09:15:35    Předmět: Mirnoid Odpovědět s citátem

Ahoj,
tak jsem konečně (2 roky, vždycky se našel důvod dělat něco jiného... Wink) dokončil svůj pokus o první hru. Jedná se o klon arkanoidu, vylepšený o možnost měnit úhel pálky a tím lépe usměřňovat pohyb míčku. Hra obsahuje 5 úrovní, po dokončení hry (nebo gameoveru) je možné se zapsat mezi 5 nejlepších hráčů.

Hra není úplně bez chyb, občas zazlobí kolize, a míček se někde zasekne nebo proletí skrz pálku. Twisted Evil Takže bacha.

Download: http://miroslavdrab.aspone.cz/Articles/Detail?article=6&selectedMenuItem=3

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2012, 13:30:30    Předmět: Odpovědět s citátem

- mně ta kulička (skoro) pořád propadává skrz pálku, ať už jí mam rovně nebo nakloněnou
- arkanoidy raději ovládám myší (kdy je pálka přímo nalepená na kurzoru a může se tedy přemisťovat jakkoliv rychle)
- vadí mi přepnutí rozlišení, pro které není důvod, bez zohlednění poměru stran monitoru
- je to takové líné (nevím, zda se to časem nezrychlí), tento typ hry, aby nenudil, musí mít tempo "bum-prásk"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anatoly

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2012, 18:30:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za reakci.

franz napsal:
- mně ta kulička (skoro) pořád propadává skrz pálku, ať už jí mam rovně nebo nakloněnou

Tak to je divný, zas tak často se mi to nedělo... zkusím se na to ještě podívat

-
franz napsal:
arkanoidy raději ovládám myší (kdy je pálka přímo nalepená na kurzoru a může se tedy přemisťovat jakkoliv rychle)

Ovládání myší, popřemýšlím o tom. S rychlostí je to schválně, aby se hráč tolik neflákal a musel trošku plánovat kam kulička poletí.

-
franz napsal:
vadí mi přepnutí rozlišení, pro které není důvod, bez zohlednění poměru stran monitoru

S tímhle jsem od začátku nepočítal, jsem rád, že jsem to vůbec dokončil, uvidím kolik práce to dá napravit.

-
franz napsal:
je to takové líné (nevím, zda se to časem nezrychlí), tento typ hry, aby nenudil, musí mít tempo "bum-prásk"

Míček by se měl zrychlovat po 1 minutě o 10 % původní rychlosti. Trochu to urychlím. Jinak je pravda, že to moc akční není, mám pár nápadů jak to změnit, tak uvidím, co z toho vzejde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2012, 22:35:13    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak to je divný, zas tak často se mi to nedělo... zkusím se na to ještě podívat

Tak to je dobre Smile

V arkanoide su ludia zvyknuty ze sa uhol odrazu meni podla vzdialenosti dopadu gulicky od stredu palky. Tym natacanim im len skomplikujes zivot nie ze by si im to zjednodusil.
Grafika fakt zufala, keby si dal podklad stvorcekovany papier a objekty spravil ako rucne kreslene ( to by si urcite zvladol, aj rucne na papier a naskenovat) malo by to 100x lepsi efekt nez toto Sad
Ale snaha sa ceni aj tak.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: