.[ ČeskéHry.cz ].
G-Jump [Android]
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LadTy

PříspěvekZaslal: 1. září 2012, 23:59:26    Předmět: G-Jump [Android] Odpovědět s citátem

Zdravím!

Chtěl bych se podělit o mou hru pro Android. G-Jump je jednoduchá hříčka, ve které je vaším úkolem dostat míč do cíle za pomoci co nejméně skoků. Zamyslet se, Zamířit a Skočit; to je vše...

Hra v současné verzi nabízí přes osmdesát úrovní, ve kterých narazíte na teleporty, gravitace, pole s nulovou gravitací, zrcadlové zdi a další. Jednoduchá grafika, jednoduché ovládání...

G-Jump byl má semestrální práce v minulém semestru, tak jsem během prázdnin přidělal nějaké levely a rozhodl se hru dnes vydat. Přidávám pár screenshotů:

Link na Google Play: G-Jump in Google Play
GJump.LadTy.com, Facebook, Twitter, Google+

Za vaše názory budu rád, snad se bude líbit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 2. září 2012, 20:28:41    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to vypada luxusne, pekna jednoducha grafika...palec hore
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 2. září 2012, 20:52:25    Předmět: Odpovědět s citátem

I se to docela příjemně ovládá. Nezkusíš i placenou verzi bez reklam, třeba by někdo ten dolar dal?

OT - díval jsem se na recenze na Play, a přestože mám jazyk angličtinu, tak pod svým účtem musím přepnout na češtinu, abych viděl ty (anglicky psané) příspěvky z českých účtů. Takže pro amíky a spol. asi nemá ani cenu tyhle review psát, stačí hvězdičky, nebo udělat nějaké en fake účty?
LadTy

PříspěvekZaslal: 2. září 2012, 21:06:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za reakce, jsem strasne rad ze se libi Smile

Ty recenze, ac to je neuveritelny, jsem nepsal ja, to jsou realny ucty realnejch uzivatelu; ackoliv nejspis od znamejch jak je asi poznat (k tem se to precijen dostane nejdriv pres soc. site a tak vubec). Za par 5* do zacatku se urcite nezlobim, ale zas ze bych si daval recenze sam to zas ne. Jinak o (ne)smyslu psat v cizim jazyce vim, zkratka to jenom nebylo moje dilo.

O placene verzi jsem uvazoval, ale nejsem si jisty jestli to na to neni moc mala hra. Jeste jsem to nezavrh, ale kdyztak az nekdy po prazdninach.
Slappy

PříspěvekZaslal: 3. září 2012, 06:41:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzera to uplne super!

Urcite skus platenu verziu - ale necakaj zase miliony!
Flash

PříspěvekZaslal: 3. září 2012, 07:44:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Graficke provedeni je sice minimalisticky, ale velmi pekny a dotazeny/sladeny. Nebylo by i video? Androidi telefon ted nema pri ruce, tak nemuzu vyzkouset, kazdopadne dle popisu je to asi celkem jasne oc jde.

Tehle konceptu - dostat micek/ctverecek/postavicku/psa Smile do cile v ramci nejake fyziky - je bohuzel docela dost.

Kazdopadne dobra prace! Smile Oproti ostatnim si ale nemyslim, ze je nutny resit nejak placenou verzi. Na Androidu se obecne blbe prodava cokoli, mira piratstvi je obrovska a tohle neni zas tak vyrazny titul. Takze mozna lepsi ziskat fanousky a stovky ci tisice free hracu (s nejakejma drobnejma z reklamy v aplikaci), nez byt zklamany z dvou prodanych kopii a nebo treba i zadne.

A kdyby nahodou tech fanousku a nadsenych hracu byly desitky tisic, tak ma smysl udelat radsi update, pridat 100 novych levelu z nichz 10 je zadaco a 90 pak za InApp platbu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 3. září 2012, 13:03:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash: To máš pravdu, ale na Androidu je velmi častý a mezi uživateli zaběhlý model verze placené a verze s reklamou, takže přidáním placené verze by jen zvýšil možnosti. Osobně právě hry za dolar kupuju často aniž bych řešil jak moc mě musí bavit, ale v tom jsem asi vzdálený od průměrného uživatele (který nekupuje hry pro děti, typicky proto, že je sám dítě Wink, a pirátí). Navíc by si pak mohl jednoduše reálně porovnat, co je výhodnější (příjmy z reklamy vs. placené verze, počty stažení, reakce a hodnocení v diskuzi).

LadTy: K té diskuzi to bylo jen takové uvažování nahlas. Je jasné, že pár recenzí do začátku s dobrým hodnocením se hodí, ostatně mnohá studia si to platí jako službu (jak nákup kvůli dostání se do TOP, tak reviews). Nicméně přišlo mi divné, že by Google filtroval recenze podle země uživatele, když se přitom na Play vybírá jazyk.

EDIT: A taky že ne. Změnil jsem si na Play s českým účtem jazyk na English, napsal anglicky review, a zobrazuje se teď správně v EN-US a EN-UK (v češtině naopak ne). Takže na tohle musí myslet čeští recenzenti píšící anglicky. Jen nevím, jestli to jde měnit i v Play Store aplikaci na androidu.
LadTy

PříspěvekZaslal: 6. září 2012, 02:03:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash: Bohuzel, momentalne video nedokazu dodat (netbook, kde emulator bezi tak 2spf, natoz ho jeste snimat; nataceni displeje telefonu by tady vypadalo bezpochyby katastrofalne). Asi jak rikas neni ani nutny, spis jenom ze screenshoty precijen grafice trochu ubiraji, v pohybu kvuli efektum a spol hra vypada snad vzdycky o neco lip (v ramci moznosti jak ta grafika vypada no), tak by mohlo trochu prispet atraktivite hry primo v marketu.

Co se placene verze tyce, tak jak rikas zatim ji resit nebudu. Na druhou stranu in-app platby jsou mi tak trochu proti srsti, do toho spis nepujdu. Uvidim az jestli ziska soucasna free verze nejakou popularitu a az podle toho se rozhodnu za behu, to uz by pak nebyl problem. Pripadne se touhle hrou prestanu dal zabyvat kdyz to nebude stat za to, uvidim. Ve spolupraci s mobil.cz by mela vyjit jako clanek "soutez" par studentskych praci, tak s trochou stesti to prida par stazeni i G-Jumpu, do te doby si asi dam pohov.
pcmaster

PříspěvekZaslal: 6. září 2012, 09:09:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam problem. Aplikacka sa nainstaluje, ale instaluje sa na telefon a nie na SD kartu. V telefone mam vsak uz zabudovanu pamat zasratu a na kartu sa aplikacia neda presunut (vsetky ostatne sa daju cez "Move to SD card" v Settings - Applications). LG P500, 2.3.3 stock ROM. Tym padom nemam miesto a nemozem velmi skusat Sad Uz sa nemam coho zbavit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 7. září 2012, 07:22:52    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster: muzes se zbavit soucasneho rozdeleni a udelat partition internal storage tak, aby fyzicky zasahovala i do SD karty Wink. Kazdopadne tohle je jeste zlate, ale nepochopim jak google doprasil ukladani na tabletech (HC, ICS, JB). Tam na SD kartu neulozis z aplikaci, her a jejich dat vubec nic. Potesi treba na 8GB tabletu po instalaci TinTina HD (2GB) a podobne velkych titulu apod.
Slappy

PříspěvekZaslal: 7. září 2012, 16:50:06    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
Mam problem. Aplikacka sa nainstaluje, ale instaluje sa na telefon a nie na SD kartu. V telefone mam vsak uz zabudovanu pamat zasratu a na kartu sa aplikacia neda presunut (vsetky ostatne sa daju cez "Move to SD card" v Settings - Applications). LG P500, 2.3.3 stock ROM. Tym padom nemam miesto a nemozem velmi skusat Sad Uz sa nemam coho zbavit.

Toto je zasadny problem, ktory sa bohuzial casto zisti az po (ne)nainstalovani aplikacie.

Taka velka aplikacia ako G-Jump (30MB) by mala mat moznost presunut na SD kartu (test na HTC Desire)!

Inak ako hra je to celkom fajn, len ma neskutocne irituje to, ze niekedy hra nerozpozna spravne posuvanie celeho levelu a "natahovanie" sily pre gulicku.
LadTy

PříspěvekZaslal: 8. září 2012, 00:17:15    Předmět: Odpovědět s citátem

PCmaster: Diky moc za upozorneni, priznavam ze me vubec nenapadlo tohle resit. Rozhodne to napravim hned jak budu mit prilezitost, diky!

Slappy napsal:
niekedy hra nerozpozna spravne posuvanie celeho levelu a "natahovanie" sily pre gulicku.

Nejsem si uplne jisty co mas na mysli, moh bys prosim rict o co presne jde a jake chovani bys ocekaval?
Mem

PříspěvekZaslal: 9. září 2012, 07:53:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se to taky stalo, tedy aspoň jako hráč jsem to vnímal jako chybu, nevím jestli to nebylo designérské omezení. Asi ve třetím levelu, kde musím kuličku dostat od země vysoko nahoru, aby přeletěla zeď, se při tahání prstu směrem dolů obrazovka posunuje jen trochu a pak se zastaví. Nemůžu prostě posunout prst dostatečně dolů tak, abych kuličce udělil slušnou rychlost na první ránu. Po chvíli laborování se mi povedlo aspoň nějaké kompromisní řešení, ale nebylo to ono. Jinak hráno na WVGA 800x480 jestli to třeba nemá vliv.
LadTy

PříspěvekZaslal: 9. září 2012, 12:19:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, jestli jde o tohle, tak to je by design. Resp. kdyz to je neintuitivni tak to je spatne no. Driv to bylo, ze pri mireni, kdyz hrac najel prstem na kraj moh levelem posouvat jak chtel, ale tam jsem dostal par stiznosti, tak jsem to predelal tak, ze od urcity hranice se level pri mireni trochu oddali, cimz se ziska trochu mista na mireni navic a zaroven neztrati z dohledu to misto, o ktere mu slo (kdyz to nestaci, tak by mel trochu ten lvl posunout/oddalit, aby mu to vychazelo tak jak chtel). Samozrejme to ale nejde natahnout donekonecna protoze displej ma taky omezeni, ale muzu to jeste trochu uzpusobit, mozna zkombinovat oddaleni s posunem... Zkratka jeste se na to podivam, dik Smile
Btw kdyz se vam hodi vic videt dopredu, tak se da pouzit mireni ve smeru skoku (opak nez 'angry birds natahovani') a naopak. Sice to bylo uz v prvnim 'tutorial dialogu' naznaceny, ale moc lidi to asi nevnima, tak jsem tam jeste pridal dialog ohledne tohohle do 4. levelu jestli to nekomu pomuze. To casto resi ty problemy, kdyz chcete nekam videt a nemate dost mista a podobne (zaroven je casto lepsi ten angrybirds styl, kdyz si pri mireni prekazite prstem).
Mem

PříspěvekZaslal: 9. září 2012, 16:07:17    Předmět: Odpovědět s citátem

LadTy: jo to oddaleni je jasne, on se v mem pripade level oddalil, ale malo (prstem jsem to nemohl dostatecne natahnout, uz bych byl mimo obrazovku). Jak rikam byl to asi hned druhy nebo treti level, pokud to u sebe nenasimulujes, dej vedet a poslu ukazku. Ten nahled do druhe strany je zajimavy, ale zda na to intuici hraci prijdou je otazka, na kterou neznam odpoved Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: