Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Co si myslíte o kandidatuře Vladimíra Franze na prezidenta? |
Jsem pro a podpořil jsem ho v petici |
|
14% |
[ 4 ] |
Jsem pro, ale petici jsem nepodepsal |
|
18% |
[ 5 ] |
Je mi to jedo, prezident ČR stejně nic neznamená |
|
25% |
[ 7 ] |
Jsem proti, takový prezident by byla ostuda |
|
29% |
[ 8 ] |
Neznám ho, ale podle vzhledu to bude nějaký delikvent |
|
11% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 17. září 2012, 14:55:07 Předmět: franz |
|
|
Trocha politického průzkumu v této komunitě.
Info pro neznalé:
Po smrti Václava Havla je nutné znovu obsadit post prezidenta ČR. Volby budou začátkem příštího roku a nového prezidenta si poprvé zvolí sami občané.
Kandidovat může kdokoliv nad 40 let, pokud jej podpoří 50 tisíc lidí v petici. A nebo kandidáta navrhne politická strana, ten petici nepotřebuje, jisté to má třeba Schlafenberg (nebo jak se to píše).
Jeden z občanských kandidátů je právě profesor judr Vladimír Franz, který se od ostatních odlišuje kérkou v oblasti hlavy a zbytku těla. Popularitu má především mezi mladými lidmi na internetech, znechucenými ostatními kandidáty (na facebooku přes 20 tisíc příznivců, nejoblíbenější "politik" vůbec). Petici však doposud podepsalo jen 10 tisíc lidí a zbývá 44 dnů do uzávěrky. Pokud byste chtěli podpořit VF, aby se dostal do regulerních voleb, vytiskně si podpisový arch, podepiště sebe nebo nechte podepsat i přátele a odešlete pozemní poštou
Homepage: http://vladimirfranz.cz/
Facebook: http://www.facebook.com/VladimirFranzPrezidentem
Šnek: http://snek2013.cz/
Naposledy upravil franz dne 17. září 2012, 15:01:35, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tringi
|
Zaslal: 17. září 2012, 15:00:21 Předmět: |
|
|
Petici, aby se Franz mohl zúčastnit voleb, jsem podepsal, ale volit jej nechci, resp. je pro mě dvojkou.
Mým favoritem je Ladislav Jakl. _________________ WWW | GitHub | TW |
|
Návrat nahoru |
|
|
Weny Sky
|
Zaslal: 17. září 2012, 16:16:18 Předmět: Re: franz |
|
|
franz napsal: |
... (na facebooku přes 20 tisíc příznivců, nejoblíbenější "politik" vůbec). |
A uprimne ... podporuji ho kvuli jeho nazorum, a nebo si deti jen rekly: "Jejky ten ma srandovni oblicej, to by bylo cool mi takoveho prezidenta"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 17. září 2012, 18:27:02 Předmět: |
|
|
nechcete si jit politiku resit jinam? - nebo to tu zalozime vlakno pro kazdyho kandidata co jeste nema 50 tisic podpisu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 17. září 2012, 22:45:19 Předmět: Re: franz |
|
|
Weny Sky napsal: |
A uprimne ... podporuji ho kvuli jeho nazorum, a nebo si deti jen rekly: "Jejky ten ma srandovni oblicej, to by bylo cool mi takoveho prezidenta"? |
Samozřejmě obličej je to hlavní, co člověka zaujme, bez něj by to byl noname kandidát z davu, který nemá šanci.
Pohnutky všech 20 tisíc dětí neznám, pro někoho je to možná cool a recese a někomu se zamlouvá víc než státem navržení kandidáti a tetování vůbec neřeší.
rezna napsal: |
nechcete si jit politiku resit jinam? - nebo to tu zalozime vlakno pro kazdyho kandidata co jeste nema 50 tisic podpisu? |
V pohodě, chtěl jsem jen udělat průzkum mezi lidma tady, ale jestli tě to dráždí, tak to klidně smaž, ono se to nezblázní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 18. září 2012, 00:02:54 Předmět: |
|
|
btw je to tvuj pribuznej? otec, strejda? Ja jen kvuli tomu nicku.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 18. září 2012, 06:34:11 Předmět: |
|
|
ne, to je shoda náhod, já se jmenuji jinak |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 18. září 2012, 10:53:20 Předmět: |
|
|
Imho fpoho typek, vzdelany, kultivovany a kulturny. Keby som mohol, podporil by som ho. Proti hentomu terajsiemu afektovanemu pseudoodbornikovi na vsetko mi je osobne omnoho sympatickejsi. Ale nema s "velkou politikou" skusenosti, co vsak hodnotim asi aj celkom pozitivne. Hlavne vsak neprezentuje nejake konkretne nazory. Sancu vsak nema A hlavne, a to je tu u vas v CR celkom nezvykom (IMHO FAIL), tak tento clovek nebol clenom strany (EPIC WIN). _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est.
Naposledy upravil pcmaster dne 18. září 2012, 13:18:49, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 18. září 2012, 12:26:08 Předmět: |
|
|
Jak jsem někde četl:
"Pan Franz je odlišný. Ale pokud jeho odlišnost spočívá pouze v jeho vzhledu, tak je to dost málo." _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 18. září 2012, 12:40:49 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Jak jsem někde četl:
"Pan Franz je odlišný. Ale pokud jeho odlišnost spočívá pouze v jeho vzhledu, tak je to dost málo." |
To je slabý argument, který se dá použít na kohokoliv Hlavní odlišnost je ta, že to není loutka dosazená žádnou politickou stranou |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 18. září 2012, 13:15:26 Předmět: |
|
|
franz> Hlavní odlišnost je ta, že ty "loutky" se prezentují názory. O p. Franzovi slyšíme jen v souvislosti s jeho vzhledem a myslím, že po jeho zvolení to nebude jinak. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 18. září 2012, 13:27:20 Předmět: |
|
|
Tady je vidět, jak mu vzhled škodí. Podobně kdyby byl třeba prsatá blondýna, tak bych taky nedokázal vnímat jeho erudovanost. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 18. září 2012, 16:42:23 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
franz> Hlavní odlišnost je ta, že ty "loutky" se prezentují názory. O p. Franzovi slyšíme jen v souvislosti s jeho vzhledem a myslím, že po jeho zvolení to nebude jinak. |
Tak si něco přečti, třeba tenhle rozhovor, o vzhledu ani zmínka, názorů haldy |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 18. září 2012, 17:03:02 Předmět: |
|
|
ak nie je v ziadnej strane tak je to velke +, aspon pre mna. ale ten vzhlad ho bude vecsine ludi degradovat ze sa nim nebudu absolutne zaoberat. to je prodla mna smutny fakt. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 18. září 2012, 17:10:05 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
To je slabý argument, který se dá použít na kohokoliv |
To je hlavně citát, který nehodnotí pana Franze, nýbrž jeho "voliče".
Popravdě, vzdělaných, kultivovaných a kulturních lidí, kteří nikdy nebyli v žádné straně, máme v tomhle státě nejmíň tisíc, ale protože nejsou potetovaní od hlavy až k patě, tak se o nich nemluví a sami kandidovat nebudou. _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|