.[ ČeskéHry.cz ].
Spam na PM
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 7. říjen 2013, 20:42:32    Předmět: Spam na PM Odpovědět s citátem

mohol by niekto bloknut ucet Zereldene ? 2x do dna mi chodi spam na pm na co mi pride upozornenie na mail ...fakt ma to bavi ....to som sam koho user spamuje alebo to len nikomu nevadi?
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 7. říjen 2013, 20:52:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Spamuje aj mna, mrdka jedna...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VODA

PříspěvekZaslal: 7. říjen 2013, 20:56:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Také jsem se chystal, že o tom budu informovat...
Reniezs

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 08:53:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím lidi, nedalo by se s tim spamem něco udělat, popř zde zavést pro PHPbb anti-spam registrační system? Přikladam jméno spamera na odstřel.

Spamer: puintfcdfeso
Dlaha

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 13:25:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě obtěžují tihle pánové:
pjimgdshfhx
puintfcdfdtf
loptgcvhotqz
loptgcvhojga
pjimgdshdit

Nějak se teď ale rozjíždí. Vždycky zaplesám, že mi někdo píše a pak zklamání Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
VODA

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 13:59:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrůza, měl by se udělat nějaký zátah na Spamboty.
Nedal by se třeba poslat nějaký formulář všem uživatelům s otázkou, na kterou spambot jen těžko odpoví? Kdo neodpoví správně do konce roku, tak bude smazán.

A také by to chtělo nějaké zabezpečení. Já mám na stránkách statický obrázek s číslem PI, prohnaný nějakýma filtrama a s nějakým šíleným fontem a boti přes to ani jednou neprošli...
perry

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 14:13:56    Předmět: Odpovědět s citátem

VODA: No zrovna ta tvoje captcha, jak koukám, moc bezpečná není Smile To by robot (a dost blbý robot) prolomil hodně brzy. Že jí neprolomil je tím, že tam asi žádný velký traffic nemáš (525x zobrazeno) Wink

Jinak zatím blbě prolomitelné captchy, co mi neprolomilo nic, je obrázek. Typicky jsem používal cover od hry / filmu, postavička apod. a napiště název filmu nebo tak něco. Přitom ten obrázek byl hodně jasný, takže nedat to mohl jen úplny analfabet (např. obrázek pac-mana nebo maria). Robot si s tímhle neporadí (zatím, protože neví, co má hledat a co má dělat). Když uvidí nějaký čísla, tak nemusí mít velké "IQ" na to, aby je začal chroupat a našel výsledek. Navíc, pokud se captcha nemění, tak to prolomí hodně brzy (i v bordel textu cca. rozpozná počet znaků a pak je to jen brute-force v nejhorším případě)
Plus když se přidá kombinace s JSkem a potvrzením accountu přes mail => téměř 100% ochrana
Flash

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 14:23:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz to resime. Nejak nas ti boti dnes napadli. Parchanti....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 14:28:30    Předmět: Odpovědět s citátem

v podstate zadna captcha dnes uz neni resenim, vsechno lze obejit, zalezi jak moc se do captcha investuje a jak moc vas chce nekdo prolomit

uz dlouhou dobu je povolena registrace pouze z .cz a .sk mailu. na zadost byla povolena i gmail.com domena. takze reseni je trivialni.

ode dneska se nelze registrovat s gmail.com e-mailem.
VODA

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 14:48:07    Předmět: Odpovědět s citátem

perry napsal:
VODA: No zrovna ta tvoje captcha, jak koukám, moc bezpečná není Smile To by robot (a dost blbý robot) prolomil hodně brzy. Že jí neprolomil je tím, že tam asi žádný velký traffic nemáš (525x zobrazeno) Wink

Těch 525 zobrazení není směrodatné. Občas ICčku vypadne nějaká služba a resetuje se mi počítadlo. Už se to stalo několikrát. A stránky mám udělané už strašně dlouho a jsou v google registrech (zkus si zadat vodasoft v google - obvykle bývám na prvním místě). Nepřišel ani jeden spam, ale normální lidi mi přes to píšou...
A myslím, že kdyby tady na fóru byla i sebehorší captcha, tak tu nebude tolik spambotů.
Rozhodně je pravda, že nejlepší je ochrana, kdy odpověď dokáže vymyslet pouze člověk.

No, ale v podstatě je mi jedno, jak se to vyřeší, hlavně když nebudu mít spam v PMku a na dvou e-mailech... Wink
rezna

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 15:18:27    Předmět: Odpovědět s citátem

ok trapaci, kdo z vas se v posledni dobe registroval, ze si dovolujete byt tak chytri ohledne captcha?

pokud se nekdo citite tak prazdne a nevyuzite jak asi vypadate kdyz umite tak rozumovat, napiste mi do PM, dostanete pristup na FTP a muzete se predvest spoustou vylepseni stavajiciho systemu.

ale to opet nikoho nehne a zustane jen u planych kecu jak to vsichni delate lip.
VODA

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 15:24:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak to jsem nevěděl.
Velká omluva...
Ladis

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2013, 15:50:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo něco podobného jako komentáře na ČSFD - vstupní test o znalostech této komunity. Tj. projdou jen lidi, co nejprv třeba měsíce fórum jen čtou. Tím zároveň pořešíme ty, co sem hned přijdou s "I MAED A GAM3 W1TH Z0MBIES!!!1", uražej se a s brekem a mazáním odejdou Very Happy.
Dlaha

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2013, 08:17:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebýval tady kdysi vstupní test pravidel fóra?
Mem

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2013, 09:32:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, býval. Pamatuju si i nějakého dotčeného herního vývojáře (nebo "vývojáře"?), který nás tu v jednom vlákně sepsul, že to musel vyplňovat na několikrát a co to jako máme za móresy Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: