Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DespeRadoX
|
Zaslal: 7. říjen 2013, 20:42:32 Předmět: Spam na PM |
|
|
mohol by niekto bloknut ucet Zereldene ? 2x do dna mi chodi spam na pm na co mi pride upozornenie na mail ...fakt ma to bavi ....to som sam koho user spamuje alebo to len nikomu nevadi? _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 7. říjen 2013, 20:52:11 Předmět: |
|
|
Spamuje aj mna, mrdka jedna... _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 7. říjen 2013, 20:56:31 Předmět: |
|
|
Také jsem se chystal, že o tom budu informovat... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reniezs
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 08:53:53 Předmět: |
|
|
Zdravím lidi, nedalo by se s tim spamem něco udělat, popř zde zavést pro PHPbb anti-spam registrační system? Přikladam jméno spamera na odstřel.
Spamer: puintfcdfeso _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 13:25:01 Předmět: |
|
|
Mě obtěžují tihle pánové:
pjimgdshfhx
puintfcdfdtf
loptgcvhotqz
loptgcvhojga
pjimgdshdit
Nějak se teď ale rozjíždí. Vždycky zaplesám, že mi někdo píše a pak zklamání _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 13:59:39 Předmět: |
|
|
Hrůza, měl by se udělat nějaký zátah na Spamboty.
Nedal by se třeba poslat nějaký formulář všem uživatelům s otázkou, na kterou spambot jen těžko odpoví? Kdo neodpoví správně do konce roku, tak bude smazán.
A také by to chtělo nějaké zabezpečení. Já mám na stránkách statický obrázek s číslem PI, prohnaný nějakýma filtrama a s nějakým šíleným fontem a boti přes to ani jednou neprošli... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 14:13:56 Předmět: |
|
|
VODA: No zrovna ta tvoje captcha, jak koukám, moc bezpečná není To by robot (a dost blbý robot) prolomil hodně brzy. Že jí neprolomil je tím, že tam asi žádný velký traffic nemáš (525x zobrazeno)
Jinak zatím blbě prolomitelné captchy, co mi neprolomilo nic, je obrázek. Typicky jsem používal cover od hry / filmu, postavička apod. a napiště název filmu nebo tak něco. Přitom ten obrázek byl hodně jasný, takže nedat to mohl jen úplny analfabet (např. obrázek pac-mana nebo maria). Robot si s tímhle neporadí (zatím, protože neví, co má hledat a co má dělat). Když uvidí nějaký čísla, tak nemusí mít velké "IQ" na to, aby je začal chroupat a našel výsledek. Navíc, pokud se captcha nemění, tak to prolomí hodně brzy (i v bordel textu cca. rozpozná počet znaků a pak je to jen brute-force v nejhorším případě)
Plus když se přidá kombinace s JSkem a potvrzením accountu přes mail => téměř 100% ochrana _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 14:23:15 Předmět: |
|
|
Uz to resime. Nejak nas ti boti dnes napadli. Parchanti.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 14:28:30 Předmět: |
|
|
v podstate zadna captcha dnes uz neni resenim, vsechno lze obejit, zalezi jak moc se do captcha investuje a jak moc vas chce nekdo prolomit
uz dlouhou dobu je povolena registrace pouze z .cz a .sk mailu. na zadost byla povolena i gmail.com domena. takze reseni je trivialni.
ode dneska se nelze registrovat s gmail.com e-mailem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 14:48:07 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
VODA: No zrovna ta tvoje captcha, jak koukám, moc bezpečná není To by robot (a dost blbý robot) prolomil hodně brzy. Že jí neprolomil je tím, že tam asi žádný velký traffic nemáš (525x zobrazeno)
|
Těch 525 zobrazení není směrodatné. Občas ICčku vypadne nějaká služba a resetuje se mi počítadlo. Už se to stalo několikrát. A stránky mám udělané už strašně dlouho a jsou v google registrech (zkus si zadat vodasoft v google - obvykle bývám na prvním místě). Nepřišel ani jeden spam, ale normální lidi mi přes to píšou...
A myslím, že kdyby tady na fóru byla i sebehorší captcha, tak tu nebude tolik spambotů.
Rozhodně je pravda, že nejlepší je ochrana, kdy odpověď dokáže vymyslet pouze člověk.
No, ale v podstatě je mi jedno, jak se to vyřeší, hlavně když nebudu mít spam v PMku a na dvou e-mailech... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 15:18:27 Předmět: |
|
|
ok trapaci, kdo z vas se v posledni dobe registroval, ze si dovolujete byt tak chytri ohledne captcha?
pokud se nekdo citite tak prazdne a nevyuzite jak asi vypadate kdyz umite tak rozumovat, napiste mi do PM, dostanete pristup na FTP a muzete se predvest spoustou vylepseni stavajiciho systemu.
ale to opet nikoho nehne a zustane jen u planych kecu jak to vsichni delate lip. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 15:24:11 Předmět: |
|
|
Aha, tak to jsem nevěděl.
Velká omluva... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 16. prosinec 2013, 15:50:04 Předmět: |
|
|
Nebo něco podobného jako komentáře na ČSFD - vstupní test o znalostech této komunity. Tj. projdou jen lidi, co nejprv třeba měsíce fórum jen čtou. Tím zároveň pořešíme ty, co sem hned přijdou s "I MAED A GAM3 W1TH Z0MBIES!!!1", uražej se a s brekem a mazáním odejdou . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 17. prosinec 2013, 08:17:44 Předmět: |
|
|
Nebýval tady kdysi vstupní test pravidel fóra? _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 17. prosinec 2013, 09:32:13 Předmět: |
|
|
Jo, býval. Pamatuju si i nějakého dotčeného herního vývojáře (nebo "vývojáře"?), který nás tu v jednom vlákně sepsul, že to musel vyplňovat na několikrát a co to jako máme za móresy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|