Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peťa Klíč
|
Zaslal: 11. březen 2013, 16:06:10 Předmět: rozbilo se mi dev-cpp |
|
|
pomooc budu plakat
sem po nějaké době (3 měsíce?) že si zase budu hrát s dev-cpp a vyskytlo se cosi rozbitého - program se zkompiluje, exe se vyrobí ale nespustí se (při povelu zkompilovat a spustit, ani při povelu spustit)
vůbec nevim proč všecko šlo a dneska to zapnu a toto!
už jsem i přeinstalil celý devko,,,,
skoro to vypadá na nějakou krpu ve woknech?
EDIT: když otevřu nějaký projekt co nepoužívá SDL tak vše ok |
|
Návrat nahoru |
|
|
egrishot
|
Zaslal: 11. březen 2013, 18:55:03 Předmět: Rada |
|
|
Hele především doporučuji používat jiný program než dev-cpp v dnešní době je celkově hezký na začátky nicméně i když s ním dělám ve škole tak doma používám na c++ visual studio. A pokud nemáš účet na dreamsparku tak i express stojí za to. Nicméně koukni se jestli nemáš probém s těmi knihovnami sdl zkus přeinstalovat když tak projeď registry ccleanerem atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peťa Klíč
|
Zaslal: 11. březen 2013, 19:18:57 Předmět: |
|
|
nenene, já potřebuju programy psat, já je neumim malovat zkusim prohledat ten registr |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 11. březen 2013, 19:55:52 Předmět: |
|
|
Peťa Klíč napsal: |
nenene, já potřebuju programy psat, já je neumim malovat zkusim prohledat ten registr |
To moc nechápu. To byla reakce na to, že se to jmenuje "visual"? Souhlasím, dev-cpp opust, už dlouho není vyvíjené, pokud vím. Já ještě používal CodeBlocks, ale Visual studio má asi lepší debugování. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Peťa Klíč
|
Zaslal: 11. březen 2013, 20:03:53 Předmět: |
|
|
jak opravit rychlovarnou konvici? >> vař na plotně |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peťa Klíč
|
Zaslal: 11. březen 2013, 20:17:10 Předmět: |
|
|
používám XP a přestalo to fungovat z ničeho nic a byl jsem s tím spokojenej,,
já nevim proč mi někdo furt cpe něco co nechcu
to je marná řeč tu poslouchám bigbít, doporučíte mi hiphop?
edit: hm reagoval jsem na příspěvek jehož autor se smazal |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 11. březen 2013, 20:48:37 Předmět: |
|
|
Spíš přirovnání - hloubím jámy lžičkou a vy mi tu mluvíte o lopatě. Já jsem se lžičkou spokojenej,, nakonec to taky vyhloubím, tak mi do toho nemluvte.
Třeba ti tu někdo poradí, ale nemyslím si, že by tu bylo dostatek uživatelů stejného IDE (mmch jsem ho také před x lety používal) Spíš bych zkusel dotaz směřovat jinam. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Peťa Klíč
|
Zaslal: 11. březen 2013, 21:04:56 Předmět: |
|
|
jaká lžička a lopata?
kód píšu čtyřma prstama a vymýšlím šesti mozkovejma závitama, bez ohledu na to jestli ho píšu v turbo pascalu 6 nebo v dev-cpp.. a jak jsem psal, malovat programy neumim |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 11. březen 2013, 21:40:25 Předmět: |
|
|
qt creator pyčo!!! _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 11. březen 2013, 21:56:14 Předmět: |
|
|
Podobné stereotypy a lpění na "starém" drží důchodci
Ale k tématu...
Jako nevím co čekáš, že ti tu kdo poradí... problém jsi nepopsal. Že to nefunguje (exe se vyrobí, ale nepustí.. co se stane ?) není popis problému... pokud ano, odpověď je: Zkoušel jsi to vypnout a zapnout ?
Pokud sám píšeš, že bez SDL to jde... tak jaksi není asi chyba v dev-cpp, ale v tom SDL
Btw. příspěvek jsem smazal, protože jsem si nevšiml, že poslední verze dev-cpp je loňská
Btw 2: Neber si to osobně. Někde v jiném tématu jsi psal, že ti je 26.... podle způsobu psaní bych tipoval 12. Začínat téma "Pomooc budu plakat"... ehm v tomle věku bych čekal něco jako "Kurva píča, posralo se mi dev-cpp..." _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
egrishot
|
Zaslal: 11. březen 2013, 22:39:44 Předmět: odpověď |
|
|
Nechci rejpat ale v tomhle věku bych to viděl spíš kurňa posralo semi visual studio alespoň já neznám moc lidí co by byli tarší jak já a dlali v dev c++ |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 11. březen 2013, 23:07:57 Předmět: |
|
|
fakt by som odporucil prejst na Code::Blocks alebo QtCreator. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lemik
|
Zaslal: 12. březen 2013, 08:45:00 Předmět: |
|
|
Ono by možná i pomohlo, kdyby jsi napsal jakou to verzi Dev-C++ vůbec máš. Původní Dev-C++ totiž skončilo s podporou už na WinXP, wxDev-C++ je staré cca rok a jediné aktuální je Orwell Dev-C++, které tedy předpokládám Ty používáš.
Už jen z tohoto důvodu Ti všichni doporučují jiné editory/výv. prostředí, které za sebou mají celou komunitu lidí či firmu, která editory stále vyvíjí, než aby jsi programoval na zastaralém editoru, který sem tam někdo oživí.
K Tvému problému (nefunkčního programu), máš v adresáři, kde se ten program spouští všechny potřebné knihovny? Občas se mi to tuším stávalo, že mi program padnul ani nezamával (nezahlásil "chybí SLD.dll" apod.)
Edit:
A používáš console, nebo rovnou windows aplikaci?
Console většinou hlásí chybu (nevrátí 0), pokud program spadne. U Win zkušenost nemám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
manutara
|
Zaslal: 12. březen 2013, 12:12:25 Předmět: flameWAR |
|
|
Peťa Klíč napsal: |
jaká lžička a lopata?
kód píšu čtyřma prstama a vymýšlím šesti mozkovejma závitama, bez ohledu na to jestli ho píšu v turbo pascalu 6 nebo v dev-cpp.. a jak jsem psal, malovat programy neumim |
a to msvc umoznuje program namalovat??
citace: |
"Kurva píča, a ja debil ich píšem desiatimi prstami" |
_________________ hadam to OpenGL este par rokov prezije |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peťa Klíč
|
Zaslal: 19. březen 2013, 09:33:42 Předmět: |
|
|
ony mi nechodí upozornění kurva píča
no problém jsem popsal ne? vyrobí se exáč ale z vývojového prostředí se nespustí, když si pro něj vlezu tak se spustí a problém začal z ničeho nic předtím to běhalo
dokonce jsem přeinstaloval dev a zkoušel i jiné verze,,
no budu se muset poohlédnout po něčem, což pro mne - pro zabšklého důchodce - bude těžké |
|
Návrat nahoru |
|
|
|