.[ ČeskéHry.cz ].
Wake up call

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 31. červenec 2012, 23:33:14    Předmět: Wake up call Odpovědět s citátem

Čus všichni,

mám těsně před dokončením další hry a rád bych, kdybyste se na ni mohli podívat. Wake Up Call se odehrává celá ve vědomí člověka, který se nachází v kómatu a snaží se probudit. Prochází řadou zkoušek, ve kterých se snaží sestavit zpátky své základní mentální schopnosti, a zároveň se mu vrací čím dál tím více zřetelné vzpomínky. Myšlenky plynule přechází mezi sebou a mísí se s podněty z pomalu probíraných smyslů, dokud na konci hry člověk z kómatu neprorazí zpět do reality.

Framework používám LÖVE (v podstatě nadstavba nad SDL/OpenAL, pomocí které lze napsat celou hru v Lua skriptech).

DOWNLOAD

UPDATE: Odkazy na release verzi.

Windows: Pro Windows má hra speciální distribuci s vlastním buildem LÖVE klienta, takže si můžete hru zkrátka stáhnout tady:
https://dl.dropbox.com/u/59488139/WakeUpCall/wakeUpCall_v1.0_windows.rar

Mac/Linux: Pro spuštění hry budete potřebovat nainstalovat LÖVE runtime, který můžete stáhnout přímo z LÖVE webu (link na MacOS verzi přímo také zde). Potom si můžete stáhnout .love soubor se hrou a ten potom prostě otevřít - spustí se klient se hrou.

Hru mám kompletní a momentálně v beta verzi v tom smyslu, že ladím detaily. Příští týden bych chtěl hru prohlásit za hotovou.

Budu rád za veškerou kritiku, připomínky, nápady, zprávy že máte issues !
Hru zvládnete dohrát cca za patnáct minut.

Zdravím

Martin

Naposledy upravil Chjoodge dne 17. září 2012, 17:30:58, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 17. září 2012, 17:30:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za všechny ohlasy Very Happy

Hru už mám celkem dlouho venku, v prvním příspěvku jsem updatoval odkazy na hotovou verzi. Ohlasy mám zatím musím říct velmi dobré.

Tady pár dalších odkazů:

Web hry:
http://www.mz1net.com/wake-up-call/

IndieDB:
http://www.indiedb.com/games/wake-up-call-surrealist

Tady se o hře zmínili na IndieGames když byla screenshot Saturday:
http://indiegames.com/2012/07/the_day_after_screenshotsaturd_3.html

Chystám krátké video, abych zkusil hru umístit na Desuru, tak uvidíme, co se podaří.
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 11. říjen 2012, 22:42:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám si tady můžu povídat sám se sebou akorát Very Happy LoL
Anyway, released on Desura dneska. Zatím lidi hodnotili 5x10/10, 1x8/10 a 1x1/10, což teda musím říct vychází o dost líp, než bych čekal, vzhledem k tomu, že to není zrovna normální hra. Takže experiment se snad celkem vydařil.

Flash

PříspěvekZaslal: 11. říjen 2012, 23:02:46    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, lidi jsou svine.

Kazdopadne GZ!!! Smile

P.S. Sem se vratil z hospy a sem nalitej, jinak bych sem samozrejme nepsal Very Happy Takze asi je tohle fakt uplne lonely topic Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 12. říjen 2012, 20:35:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy Very Happy Very Happy
Houp

PříspěvekZaslal: 12. říjen 2012, 20:54:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si to hlavně ze soucitu stáhnul. Smile Znám ten pocit, taky vím, co to je tu mít prezentovanou hru, kterou si (téměř) nikdo nezkusil zahrát. Smile (dle reakcí)

Jinak ke hře, teď na ni moc nemám čas, ale po prvních pár minutách mám chuť ji hrát dál, už ne ze soucitu Wink. Jednoduchý grafický styl se mi líbí, jen jsem teď už unavený a už i zapamatovat si ty čtyři obrazce byl trochu problém. Smile Alespoň, že při špatné odpovědi nebyly nové obrazce. Skončil jsem zatím u sousloví(jo, tak 4 minuty jsem hrál), ale rád budu pokračovat. Líbí se mi to.

PříspěvekZaslal: 12. říjen 2012, 21:10:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Wau, moc pěkné, i když krátké. Akorát mi nešel utvořit "snowman" a konec byl dost slabý - dal bych tam nějaké zvuky, aby ladily s bušením srdce, třeba hluboký vdech, a slova na obrazovce byla celkem klišé. Ale jinak super Smile
Houp

PříspěvekZaslal: 14. říjen 2012, 12:12:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to také dohrál a jo, zajímavá snůška miniher. Jen tedy mi občas přišlo, že jsem nic neovlivnil a nevěděl jsem, co dělat. Viz třeba tvoření "souhvězdí", nevím, co tam byl za úkol. Také u té poslední "minihry" jsem netušil, jestli jsem její odehrání ovlivnil, nebo ne a jak.

A lezoucí panáček byl pro mě dost depresivní, asi by se mi líbil nějaký ukazatel, jak daleko jsem. Navíc se nemálokrát stalo, že jsem ani nemohl ovlivnit spadnutí. Do té červené čáry neudělala žádná "kapka" díru.

Ale celkově, pěkné odreagování, doporučuji dalším hráčům zde.

PříspěvekZaslal: 14. říjen 2012, 13:05:41    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíte mít zase strach, že by to nikdo nehrál, na Desuře to celkem běží Smile

Dík za komentáře! Konec souhlasím, že by si to zasloužilo lepší; původně byla představa taková, že bude zamlženým pohledem vidět okolí v nemocnici, ale bohužel nakonec na to už nebyl čas..

U těch bodů a teček nakonec žádný úkol není. Ukázalo se, že lidi celkem baví ty tečky spojovat samo o sobě Smile Takže nakonec tam není nic složitého, stačí prostě vytvořit něco, v čem budou všechny. Na žebříku člověk prostě občas spadne ať dělá co dělá, ale snad ne zase tak často..

Díky i za ostatní komentáře.
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 4. duben 2013, 00:15:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem, Wake Up Call je ve Student Game Competition mezi třemi nominacemi na CHI 2013 za Innovative Game Design, což znamená že se tam bude prezentovat i na závěrečném vyhlašování výsledků. Bylo k tomu potřeba sepsat krátký abstrakt, takže pokud by si někdo chtěl přečíst.
Flash

PříspěvekZaslal: 4. duben 2013, 00:45:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju. Je nekde list tech nominaci? Na tom webu se nejak neorientuju.

Je mozny si ty studentsky hry vyzkouset i? Cili, jsou dostupne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 4. duben 2013, 01:05:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky - ten web taky moc nechápu Very Happy Myslím, že zatím nikde není ani seznam těch nominací, ale určitě bude po té samotné události, která bude na konci května. Zatím budou myslím paranoidní aby nevyhlásili někoho, kdo by tam nakonec nedorazil prezentovat, protože na tom pro ně záleží hlavně..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: