Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
josh
|
Zaslal: 3. říjen 2007, 15:30:13 Předmět: Šupaplesk - Supaplex v novem |
|
|
Ahoj!
Na jaře jsme částečně udělali hru. Aktuálně je ve fázi, že jsme ji udali tam kde chtěli (hlavně ve škole) a teď je to s ní tak, že hra nemá žádné využití. Takže dávám sem link na stažení binárky a videa a pokud by vás někoho ta hra zajímala a chtěli ji dodělat/koupit nějak se dohodneme.
A co je to za hru? Je to variace na Boulder Dash či Supaplex, avatar jezdí po ploše a má sežrat všechny diamanty a dojet do cíle. Život mu znepříjemňují kameny, duchové a hráčovo myšlení.
homepage
http://www.fi.muni.cz/~xlamr/supaplesk/
video
http://www.fi.muni.cz/~xlamr/supaplesk/supaplesk-video-768x576-7min-xvid.avi
obrázek 1
obrázek 2
Aktuálně jsou ve hře tři levely ale je jich možno dodělat libovolné množství. Jako editor používáme náš oblíbený textový editor a levely se tvoří číctě textově ;o) Levely nemají žádné omezení na obsah či velikost (krom teda dostupné paměti ve vašem počítači) -> je možné dělat libovolné zlovůle ;o)
Jinak je to dělané na XNA 1.0 Refresh, pro spuštění na Windows potřebujete .NET Framework 2.0 a XNA Framework 1.0 Refresh. Verze na Xbox360 tam není. _________________ Tak Karle, kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josh
|
Zaslal: 3. říjen 2007, 15:43:35 Předmět: |
|
|
ovladani:
klavesnice: sipky + a,w,s,d, ms gamepad: barevne cudliky a levy stouchatko _________________ Tak Karle, kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 3. říjen 2007, 17:13:11 Předmět: |
|
|
grafika se mi líbí  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crusty
|
Zaslal: 3. říjen 2007, 18:21:02 Předmět: |
|
|
ty bile kostky (ledu?) vypadaji zvlastne. Kdyz je jich vic v sloupci da se poznat ze je to kostka ale samotna je to jen jak flek.
Pokud ovsem takovy zamer je tak ... jako bych nic nerek _________________ http://www.2ox.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 26. říjen 2007, 08:54:28 Předmět: |
|
|
Koukal jsem jen na screeny a moc se mi to libi. Ne z duvodu ze by to bylo hyper super nadupane 3d s nextgen efekty, ale prave proto ze je to minimalisticke a pritom to ma jednotny a vkusny styl.
Tuhle hru bych chtel videt ve Wiki jako navod pro vsechny ty vyvojarske zacatecniky, kteri nevi jak se dostat z programmer-artu a obvyklych pochybnych kolazi z defaultnich Maxovych textur. (kdo zazil nebo je momentalne v te fazi, tak chape ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 26. říjen 2007, 16:39:59 Předmět: |
|
|
Koukal jsem an to video a líbí se mi to. Takhle si představuju správný freewarovky. Grafiku koukám dělal upír, takže se ani nedivim, že je pěkná . O víkendu si to i zkusim zahrát. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
upir
|
Zaslal: 30. říjen 2007, 10:14:41 Předmět: |
|
|
diky za pozitivni ohlasy na grafiku, vznikla asi behem dvou-trech hodin, nemel sem na to vic casu, vzhledem k ostatni praci.... a nakonec stejne jak je videt na screenoshotu to ani neni spravne zarovnane (zdi by mely byt vic vpravo nahore, "vyplne" vic nahore)... kdybych mel vic casu, urcite bych tam pridal nejake paradni animace a trochu vic ruznych tiles, treba priste... _________________ www.photoshopGUIdesign.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|