Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dlaha
|
Zaslal: 20. srpen 2013, 12:30:05 Předmět: Olomouc. Why not?! |
|
|
Co si takhle dát sraz v Olomouci. Když mohou Pražáci, tak proč ne my?
Třeba 6./7. září? _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 20. srpen 2013, 13:11:19 Předmět: |
|
|
to je spatne datum to urcite nemuzu, jinak preferuju neco v tydnu, to jezdivam do prace. nechce se mi jezdit do olomouce extra |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 20. srpen 2013, 15:53:55 Předmět: |
|
|
Navrhni termín, co by ti vyhovoval. Pátek by tedy snad i šel? Byl bych rád, kdybych den poté nemusel jít do práce _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 21. srpen 2013, 13:25:55 Předmět: |
|
|
Jo já jsem pro, termínově flexibilní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 23. srpen 2013, 10:47:05 Předmět: |
|
|
pro me tak pondeli nebo streda po prace kolem 17-18h
jinak ani nejsem v olomouci - posledni vlak domu mi jede 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 27. srpen 2013, 08:36:19 Předmět: |
|
|
čistě teoreticky bych se zdržel v Olomouci do středy a dorazil bych. Ale musel by dorazit i Mem! .... a Gix. ..... i s manželkama a dětma |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 27. srpen 2013, 09:04:08 Předmět: |
|
|
Začíná to znít jako family reunion Jestli dorazíš, Flashi, tak to bude super.
Nenápadně už uvažuji kam jít. Jestli dojede Frooxius s Oculus Riftem, tak mě napadá Nirvana (http://www.nirvana-ol.cz/). Dělali jsme tam s klukama pár "vývojářských schůzek" a je tam jeden velký stůl hned u zásuvky
Navíc minule jsme se myslím bavili, že bysme si příště mohli dovalit bůčky a předvést všichni svou tvorbu. Tak kdyby se chtělo, tady můžem. Já mám teda ještě relativně nový bůček, ty 2 hodiny na baterii vydrží, ale nevím, co ostatní.
Další nápady? Jde to i v Blues Rock Cafe (http://www.bluesrockcafe.cz/), tam je ale rozmístění zásuvek čistě náhodné. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 07:17:35 Předmět: |
|
|
Flash: Mem samozřejmě dorazí. Kdybys vzal 3DS, tak dorazí i děti
Dlaha: Není ta Nirvana náhodou normálně zahulená hospoda (s plazmou na zdi a APčkem na stropě?). V nějaké takové jsme skončili na minulém třídním srazu, když nás vyhodili z předchozí restaurace. Já osobně bych rozhodně preferoval něco nekuřáckého, u toho Blues Rock taky čtu, že se "nekouří" akorát u pár stolů v rámci velké kuřácké restaurace. V Plan B jak jsme byli posledně je sice rachot, ale jinak mi to přišlo docela v pohodě. Občas jsem měl obchodní schůzku i v Moritzovi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 07:50:06 Předmět: |
|
|
Jako ja klidne 3DS vezmu. Jo a taky jsem pro nekurackou hospodu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 08:09:19 Předmět: |
|
|
Taky samozřejmě preferuju nekuřáckou, Nirvana mi přišla jako dobrý nápad, protože tam v podstatě nikdo nechodí, takže se tam vlastně ani moc nekouří
Moritz mě taky napadl. Plan B je fajn, ale zkusil bych to zas jinde.
Další možnost je Nepálská (http://www.nepalska.cz), tam se dá i výborně najíst a minimálně jedna místnost je tam nekuřácká. A je tam cítit hlavně kari, než cokoliv jinýho
Pak tady máme Abastu (http://www.abastaolomouc.cz), kde sice nekuřácká část není úplně trotlfest oddělena, ale ve čtvrtek tam skoro nikdo nebude a já jsem z ní ještě nepřišel domů smradlavej.
Dále U Kuděje, kde je to takový malý, ale pár stolů by nám srazili. Není to moc na jídlo, jestli někdo bude mít hlad (chleba se sádlem, nakládanej hermelín a utopence ale mají). Ale je to komplet nekuřácký a mají často nestandardní piva.
No a dál Citadela, kde se dá zarezervovat velkej kulatej stůl, abysme si byli všichni tak nějak blíž Točí Svijany a hlavní část hospody je nekuřácká.
No a víc mě toho teď nenapadne. Pak ještě možná Flora, kde mají nekuřáckou část celkem dobře oddělenou a mají dobrý topinky.
Za sebe bych řekl Nepálskou nebo Moritze _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 10:26:23 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
ale ve čtvrtek tam skoro nikdo nebude |
Ale čtvrtek už jsme opustili, protože to by nemohl ani řezňa ani flash? Já bych byl taky klidně pro středu, ale 4.9. je docela brzo, to začíná děckám škola a nebudeme vědět co dřív. Jinak díky za další tipy, z těch vyjmenovaných skoro nic osobně neznám takže mi to je jedno, něco vyberte |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 10:31:05 Předmět: |
|
|
Jasně, středa. My bad. Samozřejmě že středa.
4.9. ti teda nevyhovuje? 11.9. budu zas já úplně v jiné části republiky, a přitom bych se celkem rád zúčastnil Tak 18.9., pokud zůstaneme u těch střed. To je ale už zas hrooozně daleko...
Ale když nebude zbytí. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 28. srpen 2013, 13:25:28 Předmět: |
|
|
Mem do toho vnasi chaos. Samozrejme 4.9. (skola nezacina v pondeli, ale ve stredu?)
Moritz, PlanB, U Kudeje, Nepalska to klidne muzou byt. I cokoli dalsiho, ale hospody odkud clovek odchazi nacucanej kourem bych vynechal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|