Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
upir
|
Zaslal: 27. srpen 2013, 12:43:57 Předmět: english grammar nazi wanted - pro mou novou knihu |
|
|
ahojte,
nesouvisí to zrovna s vývojem her, ale zrovna dokončuji svou knihu "nejlepší textové efekty ve Wordu", a hodil by se mi někdo na proofreading. Knihu píšu rovnou v angličtině, je rozdělená na tři díly, první má cca 70 stran a rád bych jej vydal v září / resp. co nejdříve. Bude k dispozici zdarma na iBookstore (v iBooks formátu) a pro ostatní zařízení ke čtení online na issuu.com. Ještě zvažuji přímo pdf verzi na Google Play Books.
Angličtina v knize je jednoduchá, gramatických chyb by tam mělo být pomálu, překlepů minimum, ale mám nějaké problémy se členy. Vždycky, když si myslím, že už jich tam mám až moc, tak tam stejně ještě spousta chybí. Tím neříkám, že jinak to je bez chyb, to jen já je nevidím.
Budu rád i za doporučení někoho schopného, případně nějaké vaše zkušenosti s online službami tohoto typu.
Na oplátku nabízím buď peníze v přiměřeném množství (kniha bude zdarma) nebo třeba nějakou zmínku o vás v knize (třeba jako reklama na vás/váš projekt), a nebo alespoň pocit z dobře odvedené práce (ano, kniha bude zdarma).
Dotazy rád zodpovím buď přímo tady na fóru nebo pište na upir(zavináč)upir.org
Díky!
-------------------------------
update - proofreader se našel, kniha je hotová, pokud by měl někdo zájem, k přečtení třeba zde:
http://issuu.com/upir/docs/best_text_effects_in_microsoft_word
zatím jsem ji nijak nepropagoval, stále čekám na schválení na iBookstore, což podle toho co jsem četl může trvat dost dlouho.
-upir |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|