.[ ČeskéHry.cz ].
Herní 3d modely na zakázku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Protomace

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2013, 14:47:09    Předmět: Herní 3d modely na zakázku Odpovědět s citátem

Zdravím vás spoluvývojáři. V současné době pracuji na své hře a pro vývoj jak jistě víte jsou zapotřebí finance, tak jsem si řekl že bych si mohl něco přivydělat tvorbou modelů pro ostatní vývojáře.

Nabízím vám levné ceny(bude záležet na složitosti modelu). Fakt nevím jak se propagovat takže pokud sháníte modely, koukněte se na moje portfolio a pokud se vám bude líbit moje tvorba tak mě kontaktujte a já udělám modely pro vás a je to Very Happy.

Modeluji v Blenderu a textury tvořím pomocí GIMP a Inkscape. Soustřeďuji se na styl mezi realistyckím a cartoon.
Troufám si říci že zvládnu vymodelovat cokoliv až na charaktery a superrealistický věci.

Kontaktovat mě můžete na email: protomace@outlook.cz a nebo skype Maxx371 (do zprávy napište třeba "GRAFIKA" ať vím že to mám přijmout.)

Ukázku mých prací najdete na mém portfoliu:http://protomace.tumblr.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: