.[ ČeskéHry.cz ].
Doprodej zajimavych knih za nizke ceny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Novinky / Zprávičky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
posila

PříspěvekZaslal: 30. říjen 2007, 17:05:38    Předmět: Doprodej zajimavych knih za nizke ceny Odpovědět s citátem

Nakladatelsví Grada zřejmě vyprazdňuje sklady a spoustu starších, ale stále zajimavých titulů výrazně slevnila. Chtěl bych především upozornit na knihu Vývoj her v jazyku Java, kterou bych doporučil zejmé začínajícím vývojářům, ale nejen jim. Kniha má něco kolem 700 stran a stojí 99 Kč. Nepočítám, že by o vývoj her v Javě byl velký zájem (z řad vývojařů) (a nemyslím J2ME), kniha však obsahuje popis spousty postupů a algoritmů, které by měl každý herní vývojář znát. Obsahuje základy tvorby 2D a 3D her, základy detekce kolizí (jak ve 2D, tak v 3D), úvod do BSP, popis a implemetaci algoritmu A*, a další užitečné věci. Přestože kniha překladem trochu utrpěla a obsahuje i faktické chyby, doporučil bych ji všem začínajícím vývojářů, a těm, kteří mají problémy s angličtinou, dvojnásom Smile. Prostě za 99 Kč se to vyplatí, i kdybyste s tím měli v zimě topit Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Artman

PříspěvekZaslal: 31. říjen 2007, 14:25:23    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, můžu potvrdit... Žadný herní vývojář sice nejsem, ale o tuto problematiku se trochu zajímám a tuto publikaci jsem si koupil (ještě stála 199 Smile před nějakým časem právě kvůli těm algoritmům, které jsou samozřejmě použitelné kdekoliv.... Jako doplňková četba výborné....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
prost

PříspěvekZaslal: 31. říjen 2007, 17:14:52    Předmět: Odpovědět s citátem

j, jeden kluk to tu (cvut fel) na prednasce mel a pochlubil se. ted jsem si jednu objednal a podle databaze zvolneho knihkupectv (cena dokonce 89) je posledni
dadajax

PříspěvekZaslal: 31. říjen 2007, 20:24:57    Předmět: Odpovědět s citátem

super cena, jenom skoda ze tu knihu nemaji nikde ve meste Sad takhle kdyz ji objednam z netu tak me vyjde 2x draz, i kdyz musim uznat ze i tak to bude skvela cena. doufam jenom ze ji nevyprodaji nez se rozhodnu, zatim je porad v nabidce tak uvidime...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp

PříspěvekZaslal: 1. listopad 2007, 19:50:13    Předmět: Odpovědět s citátem

tak už taky zakoupena.. díky za tip, přestože to chci k C++, tak na první shlédnutí vypadá užitečně

ještě je tam dost snížená ceny knihy k MySQL

PříspěvekZaslal: 1. listopad 2007, 21:48:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Houp napsal:
přestože to chci k C++, tak na první shlédnutí vypadá užitečně

Jj, jak jsem po napsani novinky precetl v uvodu knihy: "Tato kniha vlastne ani neni o vytvareni javovskych her - ve skutecnosti je o tvorbe her, ktere jsou nahodou napsany v Jave."
frca

PříspěvekZaslal: 3. listopad 2007, 18:31:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tip, dneska mi ji brácha dovezl z Prahy Smile
prost

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2007, 14:23:57    Předmět: Odpovědět s citátem

v knihkupectvi jsem ji nesehnal, ale dneska jsem si skocil do grady. na sklade pry maji jeste asi 60 kousku.
yellowzelo

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 16:09:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave dnes mi prišla poštou, vyzera byť fajn...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Novinky / Zprávičky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: