.[ ČeskéHry.cz ].
Nabízím spolupráci a pomoc CH

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MYdla

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2007, 22:58:25    Předmět: Nabízím spolupráci a pomoc CH Odpovědět s citátem

Byl jsem tu zhruba před 5 měsíci. Napsal jsem Vám, jaký projekt plánuju jediné, co bylo, že se tady každý do mě pustil a pomalinku jste mě chtěli lynčovat.

Jen pro vzpomenutí. Můj projekt:

www.visiongame.cz ? server zaměřený na české a slovenské vývojářské studia a jejich projekty! 99.9999% lidi mi řeklo, že je to zbytečné a, že radši mam něco dělat pro CH. Jenže já věděl proč ne! (nic proti Vám ? prostě to tu nejde vpřed dle mého názoru). Web mi jede ani ne měsíc a už teďka mám tolik materiálů a exkluzivity což jsem ani nečekal.

Nechci se tu rozhodně vytahovat! Chci Vám pomoci (teďka neřeším, zda mě odmítnete) především s magazínem. Jsem schopen se domluvit na čemkoliv jediná podmínka je slušné jednání. (což při poslední komunikaci tady par lidem chybělo! Ale jsou tu i výjimky!). Pokud budete mít zájem pište na mail.

A taky chci poukázat na přístup, kterým jste mě dokázaly odsoudit minule a nedivil bych se kdyby se to stalo i dnes. Především rezna!

Pokud budete mít zájem spolupracovat individuálně na obsahu visiongame.cz také můžete napsat;o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: