Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MYdla
|
Zaslal: 20. listopad 2007, 22:58:25 Předmět: Nabízím spolupráci a pomoc CH |
|
|
Byl jsem tu zhruba před 5 měsíci. Napsal jsem Vám, jaký projekt plánuju jediné, co bylo, že se tady každý do mě pustil a pomalinku jste mě chtěli lynčovat.
Jen pro vzpomenutí. Můj projekt:
www.visiongame.cz ? server zaměřený na české a slovenské vývojářské studia a jejich projekty! 99.9999% lidi mi řeklo, že je to zbytečné a, že radši mam něco dělat pro CH. Jenže já věděl proč ne! (nic proti Vám ? prostě to tu nejde vpřed dle mého názoru). Web mi jede ani ne měsíc a už teďka mám tolik materiálů a exkluzivity což jsem ani nečekal.
Nechci se tu rozhodně vytahovat! Chci Vám pomoci (teďka neřeším, zda mě odmítnete) především s magazínem. Jsem schopen se domluvit na čemkoliv jediná podmínka je slušné jednání. (což při poslední komunikaci tady par lidem chybělo! Ale jsou tu i výjimky!). Pokud budete mít zájem pište na mail.
A taky chci poukázat na přístup, kterým jste mě dokázaly odsoudit minule a nedivil bych se kdyby se to stalo i dnes. Především rezna!
Pokud budete mít zájem spolupracovat individuálně na obsahu visiongame.cz také můžete napsat;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|