Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
United121
|
Zaslal: 28. leden 2014, 22:39:22 Předmět: Tym pro vyvoj |
|
|
Dobry den,
par let uz "programuju" ( uz jsem neco napsal v Java , JavaScript , C# , C a momentalne se zdokonaluji v C++ - je to po me vyzadovano ve skole ). Chtel bych vyzkouset praci v kolektivu a na nacem smysluplnem. A co muze byt lepsi nez prevest svoje myslenky do hry. Vim ze to beh na dlouhou trat ale taky je to vyzva, ktera , pokud je uspesna, za to stoji.
Moje zkusenosti :
http://www.youtube.com/watch?v=qdhUI2-5NO0 ( hra v C# a XNA )
http://www.youtube.com/watch?v=OUrwbTaF0Og ( take v C# a WinForm )
Moje predstavy o hre :
Docela rad bych vyuzil potencial logickych her ... ale jsem pristupny kazdemu smysluplnemu navrhu
AI - pouziti MiniMaxu apod.
Vyuziti potencialu smartphonu ( pokud se situace bude dobre vyvijet )
Hlavne ziskat zkusenosti a naucit se novym vecem
Predstavy o tymu : max 5 lidi ( idealne 3 )
Samozrejmne i ja budu behem vyvoje chodit do skoly takze pokud nebudete kvuli skole stihat dodelat zadane veci -> zas tak moc to nevadi ( svet se kvuli tomu nezhrouti )
Zakladni kostra je asi takovato
Grafik ( s zakladim povedomim o programovani )
Programator (idealni by bylo C++(SDL,OpenGl apod.) nebo C# (XNA, MonoGame...) ale hlavne ochotny ucit se novym vecem )
Game Designer ( ten kdo se bude snazit o smysluplnost hry a prinaset nove myslenky )
Hlavne vas musi bavit programovat a zajimat se o vyvoj her ( vetsinou nestaci byt jenom hrac)
Vyvoj odhaduju na nekolik mesicu
Idealne jednou tydne spolecne prodiskutovani smerovani ( - pres Skype apod. )
Pokud se chces podilat na vyvoji hry v tymu nebo se jenom chces na neco zeptat, nevahej a posli mi email na united121cz@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|