Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Druid
|
Zaslal: 8. únor 2014, 21:10:11 Předmět: Appz |
|
|
Ahoj vývojáři.
Momentálně dělám na hře pomocí které bych chtěl začít svou kariéru jako indie vývojář. Jmenuje se Appz a rád bych znal názor vás, mých zkušenějších kolegů (zda li vám tak mohu říkat mám za sebou jen pár krátkých her )
Ale teď o samotné hře. Co se stylu týče, tvořím to v osmibitovém nintendo stylu, inspirován klasikami jako je metroid, megaman nebo contra.
(nedával jsem to do img, roztahovalo to fórum)
http://puu.sh/6OG6N.png
http://puu.sh/6OG8F.png
Nebude to jen tupá skákačka, budete mít možnost svou postavičku rozšířit o takzvané aplikace.
Narozdíl od megamana, rozšíření nebude omezené pouze na zbraně, ale i na samotné schopnosti postavy. Ve hře zažijete díky tomu jak rychlou akci ve stylu contry(ovšem s nutností používat zbraně uváženě, aby se hlavní hrdina nepřipravil o energii) tak logické používání aplikací aby se hráč dostal přes překážky.
A má otázka na vás zní... Přijde vám to zajímavé? Má to potenciál prorazit? Rád bych totiž stvořil co nejlepší hru a proto přemýšlím o crowdfundingu. Je to pro mě ovšem velká neznámá. Takže předem děkuji za všechny rady a tipy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 8. únor 2014, 21:15:16 Předmět: |
|
|
Má to styl, ale na crowdfunding bych moc nesázel, zas tak unikátní to není, takže ani z old school hráčů by to asi moc lidí neocenilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Druid
|
Zaslal: 8. únor 2014, 21:26:10 Předmět: |
|
|
Jo, toho se právě bojím. Ale pořád mi něco v hlavě říká že to lidi bavit bude. Přeci jen, hodně těchhle her je zaměřená na jeden žánr (a většinou to je ve frustrující obtížnosti )
Proto si říkám že by bylo dobrý udělat jednu epizodu (nebo demo, chcete li) Dát jí na pár serverů a do ní prsknout nějakou videoupoutávku na plnou verzi s linkem na kampaň. Tak nějak to mívaly hry od Apogee
Pokud by se to vybralo, fajn! Pokud ne... Už míň fajn, ale dodělat to chci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 8. únor 2014, 22:35:49 Předmět: |
|
|
No tak nejdřív udělej tu jednu EP, a pak uvidíme  _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|