Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
johnylewis
|
Zaslal: 27. únor 2014, 22:22:18 Předmět: Hledáme grafika pro začátečnickou hru |
|
|
Ahoj všem
Nedávno jsem zde hledal nadějného programátora a grafika pro jednoduchý herní projekt. Před pár týdny nás však opustil grafik sheppard, který si vybral projekt jeho srdci bližší. To znamená, že hledáme někoho na jeho místo!
Nejprve Vás ale seznámím se situací - aktuálně jsem v "týmu" (na nějaké formality si nepotrpíme ) já jakožto game designer a Loric, který na projektu pracuje jako programátor. Jak jsem dříve avizoval, snažili jsme se vymyslet si herní projekt, který bude tak ambiciózní, aby nás bavil, ale zároveň tak jednoduchý, aby jsme hru dokončili.
Rád bych Vám tedy představil naši hru s pracovním názvem Air-Game Project! Veškeré dosud sepsané informace o této hře naleznete v tomto dokumentu
Co tedy od Vás požadujeme? Především zápal a chuť pracovat Dále pak alespoň ty základní schopnosti pro práci s 2D grafickým editorem (Photoshop,...). Jakmile umíte základy, zbytek už se nějak zvládnete naučit. A naprosto dokonalé by bylo, kdyby Váš výtvarný styl byl podobný tomu z Dinner Dash či z Airline Tycoon Evolution
My Vám na oplátku můžeme pomoct konečně vydat hru, na které pracujete. S tím souvisí i místo v Credits a pokud ze hry bude i nějaký zisk, spravedlivě se s Vámi rozdělíme
Pokud máte chuť se k nám přidat, napište mi na mail j*lewis//post*cz či na Skype johnyhiawa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|