Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Adam.Streck

|
Zaslal: 28. únor 2014, 23:41:44 Předmět: Celestoids [OUYA] |
|
|
EDIT: Portovano pro desktop, ke stazeni na IndieDB
Celestoids je zavodni hra pro konzoli OUYA vytvorena v Unity.
Hrac ovlada dvounoha stvoreni ktera se pohybuji na vesmirnych telesech v nizke gravitaci. Hrac je schopen ovladat obe nohy, kazdou zvlast pres levy/pravy joystick a brzdid kola pres triggery.
Cilem je dostat se co nejrychleji do cile (bila vlajka) a to bude v casovem rezimu pro jednoho hrace nebo v kompetitivnim rezimu pro az ctyri hrace v lokalnim multiplayeru.
Puvodne hra vznikla jako prispevek do souteze Berlin OUYA Jam 2013 kde ziskala prvni misto (z osmi).
Hra je freeware a je dostupna na https://www.ouya.tv/game/Celestoids/[url][/url]
Naposledy upravil Adam.Streck dne 13. srpen 2014, 15:58:40, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 3. březen 2014, 10:13:57 Předmět: |
|
|
Vyzera velmi pekne. Video by nebolo? OUYA nemam... A port na Win, kedze je to Unity? _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 3. březen 2014, 15:58:39 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Vyzera velmi pekne. Video by nebolo? OUYA nemam... A port na Win, kedze je to Unity? |
Diky. Video je v planu, jen to musim nejak rozumne sestrihat.
Co se tyce PC, tak zkompilovat to samozrejmne neni problem, ale trable jsou controllery - u X-Boxovych nekdy nefunguji triggery, Logitech to nebere vubec a PS jsem nemel moznost vyzkouset. Pokud se mi podari to nejak vychytat (alespon ten X-Box), tak bude i PC verze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 3. březen 2014, 16:20:52 Předmět: |
|
|
Taky bych to rád vyzkoušel. Přemýšlel jsem teď, proč se vůbec nebavíš o klávesnici a myši, a asi mi to došlo. Ono to asi na klávesnici a myši hrát nijak nepůjde, co?
Naštěstí Xboxový gamepad doma mám. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 3. březen 2014, 20:29:36 Předmět: |
|
|
Takhle - soucasna verze se mi coby "PC" nelibi, ale byl bych moc rad za feedback ohledne ovladacu, takze v pripade zajmu stahujte zde:
http://www.justaconcept.org/Games/Celestoids/Celestoids.zip
Jen prosim pripadne nesirit mimo komunitu.
Edit: Jedna se o Windows build, ale v pripade zajmu muzu zkusit i Linux/OSX. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 3. březen 2014, 21:26:51 Předmět: |
|
|
No tak to je teda dobrá šílenost
Ovládání crazy, ještě jsem do toho teda neproniknul. Zatím spíš tak poskakuju k cíli, a to jen někdy.
Nevím, jestli můžu poskytnout nějaký lepší feedback. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 3. březen 2014, 21:34:31 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Nevím, jestli můžu poskytnout nějaký lepší feedback. |
Zda se ze Joysticky funguji tedy . Jeste mi prosim rekni jestli funguji brzdy, t.j. po uplnem stisknuti triggeru by se odpovidajici kolo melo ihned zastavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 3. březen 2014, 21:46:13 Předmět: |
|
|
Jj, brzdy fungují. Ale možná by mohly zabrzděné kola víc držet u země, pohyb by pak byl jednodušší. Jestli víš, jak to myslím. Trochu jakoby přilepený by byly  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 4. březen 2014, 11:21:58 Předmět: |
|
|
Je to dost dobre psycho Ale normalne to funguje na Xboxovom ovladaci na Win 7, aspon som nezistil nic velmi divne  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 5. březen 2014, 10:19:00 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Jj, brzdy fungují. Ale možná by mohly zabrzděné kola víc držet u země, pohyb by pak byl jednodušší. Jestli víš, jak to myslím. Trochu jakoby přilepený by byly  |
Diky za info - o tomhle tweaku popremyslim, nicmene fyzikalni model drzi pohromade jen tak tak (primarne kvuli hackum ktere jsem jinak nenasel v rozhrani, napriklad stabilizace nohou v danem uhlu se deje pomoci motoru ktere pusobi v protismeru proti aktualni sile), takze se mi to pravdepodobne nepodari nijak bezpecne naimplementovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 13. srpen 2014, 15:56:42 Předmět: |
|
|
Tak jsem se dokopal v vytvoreni desktop (Win, Linux, MacOS) verze, ke stazeni skrz IndieDB zde:
http://www.indiedb.com/games/celestoids/downloads
Funguje primarne s X-Box ovladaci, ale s trochu stesti se daji skrz launcher nastavit i jine. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|