.[ ČeskéHry.cz ].
Celestoids [OUYA]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 28. únor 2014, 23:41:44    Předmět: Celestoids [OUYA] Odpovědět s citátem

EDIT: Portovano pro desktop, ke stazeni na IndieDB

Celestoids je zavodni hra pro konzoli OUYA vytvorena v Unity.

Hrac ovlada dvounoha stvoreni ktera se pohybuji na vesmirnych telesech v nizke gravitaci. Hrac je schopen ovladat obe nohy, kazdou zvlast pres levy/pravy joystick a brzdid kola pres triggery.

Cilem je dostat se co nejrychleji do cile (bila vlajka) a to bude v casovem rezimu pro jednoho hrace nebo v kompetitivnim rezimu pro az ctyri hrace v lokalnim multiplayeru.

Puvodne hra vznikla jako prispevek do souteze Berlin OUYA Jam 2013 kde ziskala prvni misto (z osmi).

Hra je freeware a je dostupna na https://www.ouya.tv/game/Celestoids/[url][/url]

Naposledy upravil Adam.Streck dne 13. srpen 2014, 15:58:40, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 10:13:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzera velmi pekne. Video by nebolo? Smile OUYA nemam... A port na Win, kedze je to Unity?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 15:58:39    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
Vyzera velmi pekne. Video by nebolo? Smile OUYA nemam... A port na Win, kedze je to Unity?

Diky. Video je v planu, jen to musim nejak rozumne sestrihat.

Co se tyce PC, tak zkompilovat to samozrejmne neni problem, ale trable jsou controllery - u X-Boxovych nekdy nefunguji triggery, Logitech to nebere vubec a PS jsem nemel moznost vyzkouset. Pokud se mi podari to nejak vychytat (alespon ten X-Box), tak bude i PC verze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Dlaha

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 16:20:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych to rád vyzkoušel. Přemýšlel jsem teď, proč se vůbec nebavíš o klávesnici a myši, a asi mi to došlo. Ono to asi na klávesnici a myši hrát nijak nepůjde, co? Smile

Naštěstí Xboxový gamepad doma mám.
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 20:29:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle - soucasna verze se mi coby "PC" nelibi, ale byl bych moc rad za feedback ohledne ovladacu, takze v pripade zajmu stahujte zde:
http://www.justaconcept.org/Games/Celestoids/Celestoids.zip

Jen prosim pripadne nesirit mimo komunitu.

Edit: Jedna se o Windows build, ale v pripade zajmu muzu zkusit i Linux/OSX.
Dlaha

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 21:26:51    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to je teda dobrá šílenost Very Happy
Ovládání crazy, ještě jsem do toho teda neproniknul. Zatím spíš tak poskakuju k cíli, a to jen někdy.

Nevím, jestli můžu poskytnout nějaký lepší feedback.
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 21:34:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:
Nevím, jestli můžu poskytnout nějaký lepší feedback.

Zda se ze Joysticky funguji tedy Smile. Jeste mi prosim rekni jestli funguji brzdy, t.j. po uplnem stisknuti triggeru by se odpovidajici kolo melo ihned zastavit.
Dlaha

PříspěvekZaslal: 3. březen 2014, 21:46:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, brzdy fungují. Ale možná by mohly zabrzděné kola víc držet u země, pohyb by pak byl jednodušší. Jestli víš, jak to myslím. Trochu jakoby přilepený by byly Smile
pcmaster

PříspěvekZaslal: 4. březen 2014, 11:21:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dost dobre psycho Smile Ale normalne to funguje na Xboxovom ovladaci na Win 7, aspon som nezistil nic velmi divne Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 5. březen 2014, 10:19:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:
Jj, brzdy fungují. Ale možná by mohly zabrzděné kola víc držet u země, pohyb by pak byl jednodušší. Jestli víš, jak to myslím. Trochu jakoby přilepený by byly Smile

Diky za info - o tomhle tweaku popremyslim, nicmene fyzikalni model drzi pohromade jen tak tak (primarne kvuli hackum ktere jsem jinak nenasel v rozhrani, napriklad stabilizace nohou v danem uhlu se deje pomoci motoru ktere pusobi v protismeru proti aktualni sile), takze se mi to pravdepodobne nepodari nijak bezpecne naimplementovat.
Adam.Streck

PříspěvekZaslal: 13. srpen 2014, 15:56:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se dokopal v vytvoreni desktop (Win, Linux, MacOS) verze, ke stazeni skrz IndieDB zde:
http://www.indiedb.com/games/celestoids/downloads

Funguje primarne s X-Box ovladaci, ale s trochu stesti se daji skrz launcher nastavit i jine.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: