.[ ČeskéHry.cz ].
Jumpy Whale (iOS)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ph[]b

PříspěvekZaslal: 2. duben 2014, 11:29:45    Předmět: Jumpy Whale (iOS) Odpovědět s citátem

Amik vydal dalsi hru s mou grafikou... bohuzel hra opet stoji za zlamanou gresli, nebot programator je proste jen otrok, a ne clovek, co uvazuje a vnima...Sad

free pro iOS
https://itunes.apple.com/us/app/jumpy-whale/id840806779?mt=8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 2. duben 2014, 12:30:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak programátor je hlavně programátor a ne vždy i game-designér. Vy mu máte říct, co tam změnit, aby se to hrálo líp. Záleží, jak moc ti ten amík platí, jestli nezkusit pro příště, že mu grafiku neuděláš, pokud nebudete moci zajistit, aby byla i hra jako taková dobrá.
ph[]b

PříspěvekZaslal: 2. duben 2014, 13:33:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladis napsal:
Tak programátor je hlavně programátor a ne vždy i game-designér. Vy mu máte říct, co tam změnit, aby se to hrálo líp. Záleží, jak moc ti ten amík platí, jestli nezkusit pro příště, že mu grafiku neuděláš, pokud nebudete moci zajistit, aby byla i hra jako taková dobrá.

Ano to je pravda. programator je programator... ja mockupy poslal, z nich se da spousta veci vycist... Ja mu nic rikat nebudu, moje hra to neni... spis borec chce profesionalni herni grafiku, a pak clovek vidi ze i dobra grafika, kdyz neni dotazena, a je spousta veci ignorovano a prehlizeno, tak nestaci, aby hra vypadala na urovni, a nebyl to pouhy rychly produkt...
Ja mu to nekolikrat psal, ze co tma chybi, ale je to jako hazeni hrachu na zed...

Navic amik je v hernim byznysu novacek, ja v nem delam 17 let... a kdyz si nenecha poradit, tak nenecha... delat hry na mnozstvi, aby se predehnala konkurence, je podle me nedobry smer...

Navic uz ze me asi opadlo to, delat grafiku na zakazku, a jeste klientovi vysvetlovat, co a jak... ten cas mi nikdo nezaplati... bohuzel neplatil nejak dobre... ale ja tomu daval jeste sanci... bohuzel... skoncil... Smile

Howg, ja si proste jen tak povzdechl... Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 4. duben 2014, 13:22:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo je to tak, já dělal kdysi na Guru pro jednoho amíka flashové prototypy her, jeho povolání bylo úplně jiné a jen měl dojem, že s tím prorazí, přestože jsem mu vždy popisoval co a jak funguje, ukazoval konkurenci... Ale tak já jsem si zaprogramoval, on zacáloval, a je to z toho aspoň přátelství Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: