.[ ČeskéHry.cz ].
Super Builder [iOs]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ph[]b

PříspěvekZaslal: 7. prosinec 2014, 08:57:15    Předmět: Super Builder [iOs] Odpovědět s citátem

Firma Rovipix je silenec (jeden amik, a jeho programator klikac)...
predposledni grafika pro nej. Podobnost s felixem je umyslna na prani klienta...
jinak tradicne samotna hra, pomalu bez zvuku, program pouze naklikan, a jeste nedobre umistena grafika... skoda slov :]
(stale si mysli, ze udela diru do sveta kopiema :])

store https://itunes.apple.com/BR/app/id932751593
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mar

PříspěvekZaslal: 7. prosinec 2014, 12:53:53    Předmět: Re: Super Builder [iOs] Odpovědět s citátem

No ten název Rovipix už mluví za sebe Smile Čekal jsem spíš něco z Číny.
Nicméně mi asi uniká, proč to sem postuješ. Kdyby se sem dával každý klon, tak tady ani nic jiného není...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraSej

PříspěvekZaslal: 7. prosinec 2014, 14:00:56    Předmět: Odpovědět s citátem

ph[]b> Mas nejake informace o tom, jak moc to tomu amikovi vydelava? Neprijde mi, ze by to delal z lasky ke hram, takze z toho nejake zisky asi mit musi...

mar> predpokladam, ze k te hre ph[]b delal kompletni grafiku (stejne jako k dalsim hram co tu prezentoval), takze prezentace tady na foru je zcela na miste.
mar

PříspěvekZaslal: 7. prosinec 2014, 14:30:03    Předmět: Odpovědět s citátem

OndraSej napsal:
mar> predpokladam, ze k te hre ph[]b delal kompletni grafiku (stejne jako k dalsim hram co tu prezentoval), takze prezentace tady na foru je zcela na miste.

Aha, tak to se omlouvám, už to chápu.
ph[]b

PříspěvekZaslal: 11. prosinec 2014, 16:16:46    Předmět: Odpovědět s citátem

OndraSej napsal:
Mas nejake informace o tom, jak moc to tomu amikovi vydelava? Neprijde mi, ze by to delal z lasky ke hram, takze z toho nejake zisky asi mit musi...

no super builderu ma cca 200 stazeni... takze mu to nevydelava, ono to dost zanika v te spouste her, a on to jeste nepochopil... ale nenadelas nic... ja to beru jako zakazku, takze asi tak... po 3ti hre pro nej, uz me to prestalo zajimat, nebot jak rikam, stoji to zaprd... kdy programator to proste jen natuka... nezajima ho zbytek,... ze by tam sly partikly, ze by to chtelo zvuky atd... co uz... do portfolka si to ale dam, zejo Smile samozrejme sve mockupy... Smile

toz ja sem teda sve prace nebudu postovat Smile)))... kdyz to nekomu vadi... Smile)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
frca

PříspěvekZaslal: 11. prosinec 2014, 16:38:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně postuj, s*r na ty, kterým to vadí...
mar

PříspěvekZaslal: 11. prosinec 2014, 21:55:30    Předmět: Odpovědět s citátem

ph[]b napsal:
toz ja sem teda sve prace nebudu postovat Smile)))... kdyz to nekomu vadi... Smile)))

Jak jsem psal, nevěděl jsem, žes k tomu dělal grafiku (moje chyba), omluvil jsem se. Víc si popel na hlavu sypat nebudu Very Happy Tragédii bych z toho nedělal.
ph[]b

PříspěvekZaslal: 12. prosinec 2014, 07:28:40    Předmět: Odpovědět s citátem

mar napsal:

Jak jsem psal, nevěděl jsem, žes k tomu dělal grafiku (moje chyba), omluvil jsem se. Víc si popel na hlavu sypat nebudu Very Happy Tragédii bych z toho nedělal.

ja si delal srandu... v pohode... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: