Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ph[]b
|
Zaslal: 7. prosinec 2014, 08:57:15 Předmět: Super Builder [iOs] |
|
|
Firma Rovipix je silenec (jeden amik, a jeho programator klikac)...
predposledni grafika pro nej. Podobnost s felixem je umyslna na prani klienta...
jinak tradicne samotna hra, pomalu bez zvuku, program pouze naklikan, a jeste nedobre umistena grafika... skoda slov :]
(stale si mysli, ze udela diru do sveta kopiema :])
store https://itunes.apple.com/BR/app/id932751593 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 7. prosinec 2014, 12:53:53 Předmět: Re: Super Builder [iOs] |
|
|
No ten název Rovipix už mluví za sebe Čekal jsem spíš něco z Číny.
Nicméně mi asi uniká, proč to sem postuješ. Kdyby se sem dával každý klon, tak tady ani nic jiného není... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 7. prosinec 2014, 14:00:56 Předmět: |
|
|
ph[]b> Mas nejake informace o tom, jak moc to tomu amikovi vydelava? Neprijde mi, ze by to delal z lasky ke hram, takze z toho nejake zisky asi mit musi...
mar> predpokladam, ze k te hre ph[]b delal kompletni grafiku (stejne jako k dalsim hram co tu prezentoval), takze prezentace tady na foru je zcela na miste. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 7. prosinec 2014, 14:30:03 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
mar> predpokladam, ze k te hre ph[]b delal kompletni grafiku (stejne jako k dalsim hram co tu prezentoval), takze prezentace tady na foru je zcela na miste. |
Aha, tak to se omlouvám, už to chápu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 11. prosinec 2014, 16:16:46 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
Mas nejake informace o tom, jak moc to tomu amikovi vydelava? Neprijde mi, ze by to delal z lasky ke hram, takze z toho nejake zisky asi mit musi... |
no super builderu ma cca 200 stazeni... takze mu to nevydelava, ono to dost zanika v te spouste her, a on to jeste nepochopil... ale nenadelas nic... ja to beru jako zakazku, takze asi tak... po 3ti hre pro nej, uz me to prestalo zajimat, nebot jak rikam, stoji to zaprd... kdy programator to proste jen natuka... nezajima ho zbytek,... ze by tam sly partikly, ze by to chtelo zvuky atd... co uz... do portfolka si to ale dam, zejo samozrejme sve mockupy...
toz ja sem teda sve prace nebudu postovat )))... kdyz to nekomu vadi... ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. prosinec 2014, 16:38:43 Předmět: |
|
|
Klidně postuj, s*r na ty, kterým to vadí... _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 11. prosinec 2014, 21:55:30 Předmět: |
|
|
ph[]b napsal: |
toz ja sem teda sve prace nebudu postovat )))... kdyz to nekomu vadi... ))) |
Jak jsem psal, nevěděl jsem, žes k tomu dělal grafiku (moje chyba), omluvil jsem se. Víc si popel na hlavu sypat nebudu Tragédii bych z toho nedělal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 12. prosinec 2014, 07:28:40 Předmět: |
|
|
mar napsal: |
Jak jsem psal, nevěděl jsem, žes k tomu dělal grafiku (moje chyba), omluvil jsem se. Víc si popel na hlavu sypat nebudu Tragédii bych z toho nedělal. |
ja si delal srandu... v pohode...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|