.[ ČeskéHry.cz ].
Nippy Prehistoric Bird

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hofi00

PříspěvekZaslal: 26. červen 2014, 20:07:07    Předmět: Nippy Prehistoric Bird Odpovědět s citátem

Název Hry: Nippy Prehistoric Bird

Popis:
Poznej, život dávného Pterodaktyla. Bojuj o přežití v dávných prehistorických časech.
Ponoř se do zábavné hry s překrásnou grafikou a skvělou hudbou.

Zábavná gameska od českých vývojářů.

video:
https://www.youtube.com/watch?v=QUdZwaWTKPI

Odkaz na GP:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HGames.NippyPrehistoricBird

Cena: zdarma
Nároky: Verze androidu Api 9, 2.3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mar

PříspěvekZaslal: 28. červen 2014, 11:56:52    Předmět: Re: Nippy Prehistoric Bird Odpovědět s citátem

No tak jsem si to stáhl a okamžitě smazal. To nemyslíš vážně, to není hra, to je adware!
mar

PříspěvekZaslal: 28. červen 2014, 13:15:25    Předmět: Re: Nippy Prehistoric Bird Odpovědět s citátem

Chápu, že někdo vydá lite verzi, kde reklamami obtěžuje uživatele po každém kliku v menu, aby si koupil full verzi,
ale u čistě free hry takto invazivní reklamě nerozumím (ještě bych pochopil někde pruh s reklamou).
Možná jsem ale jenom zaspal a dnes to je běžná praxe, hry na mobilu/tabletu nehraji už dlouho.
hofi00

PříspěvekZaslal: 28. červen 2014, 22:21:30    Předmět: Odpovědět s citátem

V menu vyskočí jedna reklama to teď ve všech free hrách pokud to není fakt free to play, kde si můžeš koupit nějaký bonusy navíc. Nic není zadarmo a nikdy nebylo. Vývojáři také musí z něčeho žít ne?
Ladis

PříspěvekZaslal: 28. červen 2014, 22:28:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne tak docela. Pokud ví, že mu to nevydělá na přežití, tak si stejně musí najít práci. A potom si ne každý chce kazit svou hru reklamama (ale je to každého věc, má na to právo).
hofi00

PříspěvekZaslal: 29. červen 2014, 06:45:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně ale tady se jedná o reklamy ohledně her. Takže na vás vyskočí reklama na jinou hru, kterou si můžete stáhnout a zahrát. A to už bývají ty hry, kde se nakupuje přímo v aplikaci. Jinak v nové verzi této hry budou tyto reklamy odstraněny a vyskočí jen při odchodu ze hry, aby to neobtěžovalo. Co já jsem stahoval hry z google play hodně jich má, že na vás vyskočí fullscreen reklama a kdyby to neexistovalo tak by těch her zdarma tolik nebylo, protože, jak ty říkáš našli by si jinou práci. Kdyby nebyla reklama tak nemáme ani v TV tolik programů jako teď tak už to prostě je.
Ladis

PříspěvekZaslal: 29. červen 2014, 12:21:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jak moc dobrej příklad je TV, protože já na ni kvůli mizernému programu už dávno nekoukám. Pokud jde o mě, tak bych uvítal méně her zdarma a víc kvalitních za peníze. Jenže ty teď nemaj šanci v záplavě těch free sraček.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: