Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hofi00
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 28. červen 2014, 11:56:52 Předmět: Re: Nippy Prehistoric Bird |
|
|
No tak jsem si to stáhl a okamžitě smazal. To nemyslíš vážně, to není hra, to je adware! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 28. červen 2014, 13:15:25 Předmět: Re: Nippy Prehistoric Bird |
|
|
Chápu, že někdo vydá lite verzi, kde reklamami obtěžuje uživatele po každém kliku v menu, aby si koupil full verzi,
ale u čistě free hry takto invazivní reklamě nerozumím (ještě bych pochopil někde pruh s reklamou).
Možná jsem ale jenom zaspal a dnes to je běžná praxe, hry na mobilu/tabletu nehraji už dlouho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hofi00
|
Zaslal: 28. červen 2014, 22:21:30 Předmět: |
|
|
V menu vyskočí jedna reklama to teď ve všech free hrách pokud to není fakt free to play, kde si můžeš koupit nějaký bonusy navíc. Nic není zadarmo a nikdy nebylo. Vývojáři také musí z něčeho žít ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 28. červen 2014, 22:28:18 Předmět: |
|
|
Ne tak docela. Pokud ví, že mu to nevydělá na přežití, tak si stejně musí najít práci. A potom si ne každý chce kazit svou hru reklamama (ale je to každého věc, má na to právo). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hofi00
|
Zaslal: 29. červen 2014, 06:45:26 Předmět: |
|
|
Jasně ale tady se jedná o reklamy ohledně her. Takže na vás vyskočí reklama na jinou hru, kterou si můžete stáhnout a zahrát. A to už bývají ty hry, kde se nakupuje přímo v aplikaci. Jinak v nové verzi této hry budou tyto reklamy odstraněny a vyskočí jen při odchodu ze hry, aby to neobtěžovalo. Co já jsem stahoval hry z google play hodně jich má, že na vás vyskočí fullscreen reklama a kdyby to neexistovalo tak by těch her zdarma tolik nebylo, protože, jak ty říkáš našli by si jinou práci. Kdyby nebyla reklama tak nemáme ani v TV tolik programů jako teď tak už to prostě je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 29. červen 2014, 12:21:13 Předmět: |
|
|
Nevím, jak moc dobrej příklad je TV, protože já na ni kvůli mizernému programu už dávno nekoukám. Pokud jde o mě, tak bych uvítal méně her zdarma a víc kvalitních za peníze. Jenže ty teď nemaj šanci v záplavě těch free sraček. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|