.[ ČeskéHry.cz ].
PHP - hlavicky pro autorizaci proti proxy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peshwood

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2007, 13:30:49    Předmět: PHP - hlavicky pro autorizaci proti proxy Odpovědět s citátem

Ahoj,
mam PHP skript, ktery spoustim z prikazove radky. Ten skript vola webovou sluzbu kdesi v internetu.
Behem vyvoje bylo vse OK, ale kdyz jsem to nasadil k zakaznikovi, tak to zacalo blbnout, ptz tam ma nainstalovanou proxy.
Kvuli autorizaci zkousim posilat tyto hlavicky:

kód:

header('Host: ' . base64_encode('SERVER:8080'));
header('Proxy-Authorization', 'Basic ' . base64_encode('user:password'));

Akorat si nejsem jisty, jestli jsou takto spravne. Nemate s tim nekdo zkusenost?
Jeste by mi pomohl nejaky program, ktery by tu testnul pruchod pres tu proxy s tim jmenem a heslem. Napada nekoho jak? Dik, Jara.

UPDATE:
Pouzivam SoapClient zabudovany v PHP (5.2.0). Podle dokumentace jsem to zkousel jeste takhle:

kód:
$client = new SoapClient('http://...', array('proxy_host' => '192.168.0.1', 'proxy_port' => 8080, 'proxy_login' => 'jmeno', 'proxy_password' => 'heslo')
  );

ale taky mi to nejede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: