.[ ČeskéHry.cz ].
Hledám pomocného scénáristu/námět pro hororovou adventuru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FlameCZ

PříspěvekZaslal: 12. září 2014, 22:59:33    Předmět: Hledám pomocného scénáristu/námět pro hororovou adventuru Odpovědět s citátem

Zdravím, hledám nějakého pomocného scénáristu nebo dobrý námět, pro moji hororovou adventuru, která bude z první osoby, a bude nejspíše zaměřena na příběh, a hutnou atmosféru a napětí.
Nechci zde prozrazovat příběh, ale hra by byla nejspíše podobná Among The Sleep.
Bohužel, nemohu nabídnout žádný obnos peněz, snad jen to, že se budete moct podílet na této hře a budete mít jméno v titulcích, ale zatím se snažím o příběh, který mám jakž takž vymyšlený, ale nebráním se novým nápadům či námětům.
Pokud máte zájem to zkusit, napište mi na tento E-Mail: flameczlp72@gmail.com
Beru všechny lidi, kteří budou mít zájem, to zkusit, a třeba tenhle nápad dotáhneme i do finální hry.
Pokud by se příběh opravdu povedl, pokusil bych se zde sehnat i nějaký tým nadšenců. ale zatím mi jde o ten hororový a dobrý příběh... Twisted Evil
Díky všem co napíšou a přeji hezký den. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: