Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tykew (Vladimír Geršl)
Založen: 17. 11. 2007 Příspěvky: 23 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: 25. září 2014, 10:56:47 Předmět: TOVÁRNA BUDOUCNA - MOBILNÍ AKČNÍ HRA S NÁDECHEM ČAPKA |
|
|
Ahoj! Makáme na mobilní roguelike hře Future Factory a vrhli jsme se do neznámých vod českého herního crowdfundingu. Snažíme se minimalizovat produkční nároky na kampaň, aby nás to neodlákávalo od hry, a tak oceníme jak feedback, tak i příhoz na samotnou kampaň:
https://www.startovac.cz/projekty/tovarna-budoucna/
Co říkáte na kampaň? Videa, screenshoty, text... ? Kdybyste zvažovali extra support, tak nasdílejte informaci o kampani s fanoušky svých her, to pak dělá divy .
Samozřejmně, ať už to dopadne jakkoli, sepíšem tu minimálně postmortem .
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ViliX
|
Zaslal: 25. září 2014, 12:03:09 Předmět: |
|
|
Vypadá to zajímavě Doposud jsem si roguelike představoval jako textově založené hry. Doufám, že vám to výjde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 25. září 2014, 15:24:26 Předmět: |
|
|
Hrál jsem prototyp, nebo alfu, nebo něco takového na posledním GDSku. Držím palce, jenom škoda té mobilní platformy. Klasické hry mám radši. Od té doby, co vlastním auto a necestuji tolik autobusem, si už tolik na mobilu nehraji. Nicméně Windows Phone mám, tak se doma podívám na video a kdyžtak přispěji
ViliX: Roguelike a textovky? What? Já si představím FTL a Binding of Issac. Procedurálně generovanou textovku neznám _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
JC
|
Zaslal: 25. září 2014, 15:32:24 Předmět: |
|
|
Video ze startovac.cz by mě spolehlivě odradilo pokud bych uvažoval o podpoře Jinak držím palce a líbí se mi artworky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 25. září 2014, 17:30:43 Předmět: |
|
|
JC napsal: |
Video ze startovac.cz by mě spolehlivě odradilo pokud bych uvažoval o podpoře |
Zejo, ja to Tykwovi taky uz na Twitteru rikal, ze z toho okna mel vyskocit a ne jen tak pomalu vylezt a ze to lidi odradi. Na druhou stranu ne kazdy zna jeho mistrovstvi ve skoku z okna, tak jako my co ho zname uz leta a kterym sve umeni predvedl tehda na Peshwoodove chate pri srazu CH. Tito neznali potom mozna oceni i pouze elegenatni odchod ze sceny pomalu oknem.
Jestli te toto odradilo podobne jako me (ikdyz ja teda prispel), tak muzeme spolecne na Tykwu apelovat na GDS, aby z okna vyskocil alespon nekde tam behem konference. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ViliX
|
Zaslal: 25. září 2014, 17:56:17 Předmět: |
|
|
@Dlaha, Rogue byla textová hra, kvůli tomu mi to tak připomíná Jinak na ty hodiny u FTL nikdy nezapomenu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykew (Vladimír Geršl)
|
Zaslal: 25. září 2014, 18:06:53 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
JC napsal: |
Video ze startovac.cz by mě spolehlivě odradilo pokud bych uvažoval o podpoře |
Zejo, ja to Tykwovi taky uz na Twitteru rikal, ze z toho okna mel vyskocit a ne jen tak pomalu vylezt a ze to lidi odradi. Na druhou stranu ne kazdy zna jeho mistrovstvi ve skoku z okna, tak jako my co ho zname uz leta a kterym sve umeni predvedl tehda na Peshwoodove chate pri srazu CH. Tito neznali potom mozna oceni i pouze elegenatni odchod ze sceny pomalu oknem.
Jestli te toto odradilo podobne jako me (ikdyz ja teda prispel), tak muzeme spolecne na Tykwu apelovat na GDS, aby z okna vyskocil alespon nekde tam behem konference. |
Pokud dokážeme v tak malém rybníčku jako jsou Čechy a Slovensko vysbírat na naši kampaň, tak nemám problém v rámci GDS své umění s vyskakováním předvést
Co se týká toho odrazování, viz můj příspěvek v komentářích k videu na YTB "Věř, není to tak, že bychom brali vývoj hry na lehkou váhu. To bychom nedělali hry tolik let (core týmu má za sebou v součtu více než 50 let vývoje her). Naopak, hry jsou náš život a my žijeme pro hry (a věř mi - není to zdaleka vždy jednoduchá práce). Nás ale naše práce baví, baví nás dělat pro hráče i pro nás něco, čemu věříme a to, že je to pro nás v první řadě zábava ukazujeme i na videu. Jasně - není to humor, kterej sedne každému (byli jsme dost utahaný, to je asi vidět ), ale zatím nám kupa lidí psala, že je to pobavilo. A to je koneckonců náš cíl: bavit lidi. Třeba se nám to příště povede i u Tebe .?" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 25. září 2014, 18:19:49 Předmět: |
|
|
Jo skok z okna byl legendární. A kdo mne to zkoušel v noci ve spacáku znásilňovat, to byl taky Tykew? Nebo Tommy?
"Pokud dokážeme v tak malém rybníčku jako jsou Čechy a Slovensko vysbírat na naši kampaň..."
Na Moravě jsou naše peněženky v bezpečí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykew (Vladimír Geršl)
|
Zaslal: 25. září 2014, 18:28:33 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Jo skok z okna byl legendární. A kdo mne to zkoušel v noci ve spacáku znásilňovat, to byl taky Tykew? Nebo Tommy?
"Pokud dokážeme v tak malém rybníčku jako jsou Čechy a Slovensko vysbírat na naši kampaň..."
Na Moravě jsou naše peněženky v bezpečí |
Promiň, měl jsem na mysli celé Československo, ale při rozdělení těch slov to potom vypadá, že zapomínám na Moravu. Nezapomínám! Řadím ji pod Čechy
A ještě k tomu jenom doplňuji - malém rybníčku pro podporu tak specifického žánru a nové IP... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peto
|
Zaslal: 25. září 2014, 19:42:39 Předmět: |
|
|
Drzim prsty! Vyzera to nadejne.
K feedbacku na kampan. Mne sa to video praveze celkom pacilo. Asi druhe video tohoto typu ktore som realne cele pozrel, vacsinou je to otrava nepozeram, takze podla mna super! _________________ Code or die!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykew (Vladimír Geršl)
|
Zaslal: 25. září 2014, 19:48:24 Předmět: |
|
|
Peto napsal: |
Drzim prsty! Vyzera to nadejne.
K feedbacku na kampan. Mne sa to video praveze celkom pacilo. Asi druhe video tohoto typu ktore som realne cele pozrel, vacsinou je to otrava nepozeram, takze podla mna super! |
Díky za prsty a jsem rád, že se video líbilo! Očividně rozdělujeme lidi na dva tábory
Ale ono to tak většinou je se vším, co je stylizované, či charakteristické. A popravdě jsem za to rád. Furt je mi milejší udělat video, které vyvolává emoce, než udělat nemastnou neslanou kampaň, která bude každému fuk A tak to je i s naší hrou. Určitě nebude nemastná a neslaná _________________ "We bring console-like experience to mobiles!" Fun 2 Robots Ltd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Spytihněv
|
Zaslal: 25. září 2014, 20:35:48 Předmět: |
|
|
mmm sójový suk, to je symfonie chutí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 26. září 2014, 10:36:32 Předmět: |
|
|
Já teda patřím do tábora, kterýmu se video líbilo. Když o tom tak přemýšlím, pustím si to asi ještě jednou :-). Sojový suky mám rád i když teda dřív byly lepší, teď jsou jakýsi měký. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
split
|
Zaslal: 26. září 2014, 11:51:46 Předmět: |
|
|
Ja osobne mam z videa take zmiesane pocity. Mozno by som povedal ze skor pozitivne. Mohlo by mat ale trosku rychlejsie tempo _________________ @split82 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykew (Vladimír Geršl)
|
Zaslal: 26. září 2014, 12:00:16 Předmět: |
|
|
split napsal: |
Ja osobne mam z videa take zmiesane pocity. Mozno by som povedal ze skor pozitivne. Mohlo by mat ale trosku rychlejsie tempo |
Souhlas, ono jsme to točili asi ve 2am a moc energie už v nás nezbývalo Vsechnu jsme dali do hry!!
Tady pro zajímavost alespon jeden sshot. Co myslíte?
_________________ "We bring console-like experience to mobiles!" Fun 2 Robots Ltd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|