.[ ČeskéHry.cz ].
Adventura Basis Octavus

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraaca

PříspěvekZaslal: 17. květen 2016, 19:08:54    Předmět: Adventura Basis Octavus Odpovědět s citátem

Ahoj, tahle hra mi ležela na disku 6 let a vždycky jsem si říkal, že jen dodělám tu a tu maličkost a půjdu s tím ven. Nic jsem samozřejmě nedodělal. Stejně to sem ale hodím, pořád myslím, že tam je pár dobrých nápadů.
Má to dva konce.
A jede to jen na Win (teda u mě na win7 jo, jinde jsem to nezkoušel).

Ke stažení
http://kraaca.cz/basis-octavus/
Reniezs

PříspěvekZaslal: 17. květen 2016, 21:28:05    Předmět: Re: Adventura Basis Octavus Odpovědět s citátem

Kraaca napsal:
Ahoj, tahle hra mi ležela na disku 6 let a vždycky jsem si říkal, že jen dodělám tu a tu maličkost a půjdu s tím ven. Nic jsem samozřejmě nedodělal. Stejně to sem ale hodím, pořád myslím, že tam je pár dobrých nápadů.
Má to dva konce.
A jede to jen na Win (teda u mě na win7 jo, jinde jsem to nezkoušel).

Ke stažení
http://kraaca.cz/basis-octavus/

Už to hraju, byla škoda to 6 let hřímat v šuplíku.. ja sem hodně na sci-fi a toto je moje Smile pěkná práce.. mit ještě lepší ghrafiku tak bych to hned koupil Smile Sem zvědavy jak a kde se ten přiběhrozvětví. Už sem u Mocneho Druheho Smile
Goblin

PříspěvekZaslal: 20. květen 2016, 11:02:26    Předmět: Pixel hunting Odpovědět s citátem

Hmm. Trochu jsem zakysl. Jednou se mi po dlouhém úsilí nějak povedlo dojít do chrámu k červovi, ale když jsem se pak vrátil směrem k vesnici, už jsem tu cestu nemohl znovu najít.

S WME jsem taky chvíli experimentoval, ale vzhledem k tomu, že mě zajímají spíš rpgčka a strategie, mě to přestalo zajímat...

Mě se ta grafika celkem líbí (ač 3d vyloženě nemusím). Vlastní práce?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kraaca

PříspěvekZaslal: 22. květen 2016, 18:22:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jj grafiku jsem si k tomu dělal komplet sám. Je možný, že je se tam vyskytla chyba, odladěný to není Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: