.[ ČeskéHry.cz ].
Krot [Game Maker]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vladson

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2014, 15:53:04    Předmět: Krot [Game Maker] Odpovědět s citátem

KROT
Verze 1.1

Všechny zdravím a rád bych vám představil svůj projekt zvaný Krot.
Po mnoha verzích a podobách jsem se dopracoval až k tomuto finále. Od prvního nápadu už uběhlo deset let (!)

Jedná se o válečnou/ stealth hru odehrávající se ve smyšleném prostředí, kde národy Krotů a Dirtianů žijí v dlouhotrvajícím sporu o rozdělení Říše na teritoria.
Co však konkrétně uvidíme v této hře bude jedna mise, kde se vžijete do role jednoho z vojáků a vaší motivací bude přežití a dokončení úkolu na vlastní pěst.
Hlavní postava se nevědomky postupně mění na hrdinu, o kterém se ještě bude v budoucnu určitě mluvit.

Pamatujte, že je lepší vyřídit nepřítele potichu, než na sebe přilákat celé vojsko Wink

GamePlay video:
https://www.youtube.com/watch?v=bP-o_NHgckU

Obrázky a jiné informace o hře jsou na facebook stránce:
www.facebook.com/krot.episodes

Tento projekt mě stál mnoho úsilí a času. Na druhou stranu mi dal mnoho užitečných zkušeností a radosti z úspěchu ve vývoji. Hra byla vyvíjena v programu Game Maker 8. 3D modely byly vytvořeny v programu Misfit Model 3D - volně šiřitelný freeware.

Odkaz ke stažení hry:
Krot ver. 1.1

Doufám, že se vám bude hra líbit. V případě jakýchkoli problému pište na výše zmíněný facebook, nebo na email carkov@centrum.cz

Naposledy upravil Vladson dne 25. listopad 2014, 04:48:18, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraSej

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2014, 16:28:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Moderator: Pripominam, ze podle pravidel museji v prispevku byt dva screenshoty ze hry.
Spytihněv

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2014, 17:15:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Hra se mi líbí, dlouho tu nebylo nic takto propracovaného (příběh, zvuky..), připomíná mi to freewarovky z dob Bechera, které se dnes už nedělají.

Hodila by se nějaká minimapa nebo možnost vidět dál před sebe i bez míření.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: