Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ondy1985
|
Zaslal: 15. prosinec 2014, 16:56:12 Předmět: Whack it! - Whac-a-mole klon pre Android [HOTOVO] |
|
|
Ahojte,
po dlhej dobe som zavítal na toto fórum a som rád, že to tu žije
Chcel by som vás chcel upozorniť na hru, ktorú som dnes publikoval na Google Play.
O hre
Hra ma názov Whack it! a ide o klon notorický známej hry Whac-a-mole, v ktorej udierate kladivom krtka vystrkujúceho sa z dier v zemi.
Okrem krtkov sa ale občas ukáže aj zajačik, ktorému nesmiete ublížiť, inak vás to bude stáť život.
Hra sa postupne zrýchľuje, cieľom je dosiahnúť čo najvyššie skóre.
Hra vznikla hlavne na účely zoznámenia sa s Unity3D, preto je pomerne jednoduchá a neovplýva žiadnymi extrémnymi vychytávkami. Sú tam len drobnosti ako combo bonusy (za veľa zabytých krtkov bez toho, aby vám medzitým nejaký ušiel alebo ste trafili zajaca) a získavanie životov za každých 100 zabitých krtkov.
Grafika je môj vlastný programmer's art. Hudba a zvuky sú zo stránky freeSFX.co.uk.
Obrázky
Stiahnutie
Hra je zdarma dostupná na Google Play.
Okrem toho si môžete vyskúšať aj verziu vo webovom prehliadači (potrebuje Unity plugin): http://www.gamehallamobile.com/whackit/
Známe chyby
Pri FullHD rozlíšení sa vo verzii na Google Play prekrývajú niektoré texty na úvodnej obrazovke. Vo webovej verzii by už chyba mala byť odstránená. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 15. prosinec 2014, 18:16:24 Předmět: |
|
|
Je to fajn, hodím deťom.
ad gameplay - obtiažnosť by mohla viacej gradovať, mal som 1000 niečo, stále okolo 8 životov vďaka kombám, a už ma bolela ruka, tak som prestal.
ad presentation - volaký veselý hudobný loopik na pozadí pridať... na tráve urobiť pásiky... možno ukazovať combo level na nejakej stupnici apod.... plus náhodný prvok, zajac prezlečený za krtka, nízko letiaci vták apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
Zaslal: 15. prosinec 2014, 19:38:44 Předmět: |
|
|
Vdaka za reakciu Roman.
Obtiaznost graduje, ale asi prilis pomaly (max rychlost dosiahne hra po 5 minutach), skusim to nejak vytunit.
Hudbu som tam chcel, ale nenasiel som ziadnu free hudbu, ktora by sa mi tam hodila. Ak by sa ti nieco valalo doma na disku, tak daj vediet
Hru som nechcel zbytocne komplikovat, ale mozno nieco z tych tvojich napadov zahrniem do dalsieho updatu. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|