.[ ČeskéHry.cz ].
Nabídka spolupráce na Herních Projektech!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
narcista

PříspěvekZaslal: 6. leden 2015, 22:07:10    Předmět: Nabídka spolupráce na Herních Projektech! Odpovědět s citátem

Zdravím!

Jako spousta další i já k sobě hledám šikovné lidi. Ale v prvé řadě něco o mě:
- 3d grafik (modo, zbrush, atd).
- Především Environment zaměření
- S modelingem pro mobilní zařízení mám nemalé zkušenosti
- Mám za sebou přes 4 roky práce na různých herních projektech jak na PC, tak i Mobilní platformy.

No a k tomu koho vlastně hledám.. V prvé řadě musím doplnit, že mám rád kreativní lidi, kteří mají velké plány,
protože to svým způsobem hodně posunuje dopředu, ale všechno musí mít své hranice. Pokud máte v plánu dělat MMO, tohle nebude to pravé...

Pokud vám tohle příjde, jako rozumná idea, je třeba se zamyslet, zda se tomu můžete věnovat ve volném čase.
GameDev je žrout vašeho volného času. Lidi, kteří mluví, ale nepracují neřeším a automaticky s nimi přestávám spolupracovat.

Co se požaduje:

- Ve finále je jedno, jestli děláte grafiku nebo programujete.. Projekt se přizpůsobí na míru týmu podle jeho možností.
- Měli by jste mít pojem o tvorbě her, ideálně už mít nějakou práci odvedenou.. portfolio na které bych se mohl kouknout.
- Akceptovat práci v UnrealEngine4 případně Unity
- Mít hodně času se tomu věnovat!!

Nemám nějak přesné požadavky, engine má velmi dobře zpracované výukové materiály nemluvě o jeho přizpůsobení na indie vývoj.

Poku vás nabídka zaujala, určitě mi pište na : lukas.miroxs.chovanec@gmail.com

S pozdravem Lukáš Chovanec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: