Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MirekDusin
|
Zaslal: 3. březen 2015, 00:34:48 Předmět: Space Planet Apokalyps |
|
|
Ahoj, já sem Mirek Dušín a s mými kámoši Jarkou Metelkou a Jindrou Hojerem bychom vám chtěli představit naši novou hru. Bude se jednat o sci-fi fantasy MMO RPG FPS RTS. Bude to běhat na Unreal Engine 4, který je teď zadarmo.
Hra se bude odehrávat na vzdálené mimozemské planetě, kde vypukla apokalypsa a bojují zde dvě znepřátelené frakce. Bude se to hrát jako Call of Duty, ale i trochu jako WoWko a Starcraft 2.
Já to programuji, protože mám z našeho týmu nejvíc zkušeností s programováním. Už jsem programoval v jazycích jako je Baltík. Zároveň budu dělat 3D grafiku, protože mám Blender nainstalovanej.
Hru chceme vydat na všechny hlavní platformy, tedy iOS, Android, PC, Xbox One, PlayStation 4 a Ouya.
Náš vývoj můžete sledovat na www.fastarrowsart.com, ale ještě tam nic neni, protože čekám na kapesné od rodičů, abychom mohli zaplatit hosting a doménu.
Tady je první screenshot ze hry:
Tak co na to říkáte? _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
micky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 3. březen 2015, 09:52:05 Předmět: |
|
|
Já myslím, že by to chtělo SSAO a normál mapy. Takhle si to cílová skupina vůbec nezapamatuje... _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 3. březen 2015, 10:21:06 Předmět: |
|
|
Pekne.
Ta kocka vpravo vam splyva s tym murom v pozadi na tej hlavne treba este zapracovat.
Aky to bude mat AS rating? (anita sarkeesian rating)
Bude sa dat hrat za nezne pohlavie? alebo v pripade ratingu 1 aspon za slapky? _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Radis
|
Zaslal: 3. březen 2015, 10:24:00 Předmět: |
|
|
DespeRadoX: LMAO Nezklamals |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 3. březen 2015, 10:33:16 Předmět: |
|
|
Doporučuju nakoupit grafiku prostředí a postav. Bude to fotorealistické a bez práce, i když identické a nezapamatovatelné jako všechny jiné hry se stejnými assety. |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 3. březen 2015, 10:47:36 Předmět: |
|
|
Náhodou, mně se ten minimalistický styl grafiky líbí. Keep up the good work! _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 3. březen 2015, 11:05:51 Předmět: |
|
|
Plánuješ tam horkovzdušné balóny? S dopravou auty, motorkami, traktory, loděmi, letadly, helikoptéry, bicykly, koňmi, psími spřeženími, ponorkami, segway, jednokolkami a raketovými saněmi tak nějak počítám. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 3. březen 2015, 11:46:31 Předmět: |
|
|
Vypadá to hodně dobře, a ani bych neřešil assety. Stačí ty krychle polepit texturou a na ní napsat, co to má představovat. Např. dům, auto, nepřítel... Výhoda je, že se ušetří a bude cash na tu doménu. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
abuki
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 3. březen 2015, 13:32:13 Předmět: |
|
|
Díky všem za připomínky, ale myslím, že je budem ignorovat.
2DespeRadoX: Samozřejmě, že nepude hrát za ženu. Žádné feminazi nám nebudou kecat do našeho uměleckého díla. Všechny hlavní postavy budou muži, protože je muž pánem tvorstva. A taky protože toho o ženách moc nevíme. Naposled sem se s ženou setkal na stránkách několika časopisů, které Jindra propašoval z trafiky v Ábíčku. Takže nějakou představu máme. Myslím, že by se tam nějaká žena mohla objevit při level-upu a zatancovat sexy taneček ve spodním prádle. A nebo bychom udělali mód CTF, akorát by místo vlajek byly polonahé spoutané ženy, které volají o pomoc. Řekl bych, že by to mohlo dát těm vlajkám takový lidštější rozměr. A taky by to bylo takové ušlechtilejší.
2Abuki: Jistě, že bude mód se zombíkama. To je taky otázka. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
Poky
Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
Zaslal: 3. březen 2015, 13:45:56 Předmět: |
|
|
Samozřejmě všichni doufáme, že po vydání hry bude Grand openning party (na kterou samozřejmě je celá komunita herních vývojářů zvaná), a kde si připijeme Rychlými špunty
PS: CTF mod ma budoucnost, zvlášť jestli budou v obležení úchylných zombie |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 3. březen 2015, 15:29:57 Předmět: |
|
|
2MirekDusin: Dakujem za vycerpavajucu odpoved, hned je vidiet ze projekt je v dobrych rukach. Este k tym polonahym zenam...prihovaral by som sa aby boli uplne nahe, nerad by som usilovne oslobodzoval a nasledne pri znasilnovani sa dockal neprijemneho prekvapenia.
Dalej by som sa chcel za komunitu ludi co nemaju nintedo ani si ho neplanuju kupit, aby ste zvazili jeho podporu medzi platformami.
ps: mohol by si mi mesiac-dva cez skype davat sukromne lekcie v Baltiku? Pocul som ze to je progresivny jazyk a da sa s neho jednoducho prejst na akykolvek iny jazyk alebo engin. Samozrejme to chcem zadarmo. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|