Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hofi00
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidson94
|
Zaslal: 8. březen 2015, 11:05:05 Předmět: pěkné |
|
|
Vypadá zajímavě  _________________ Překladatel fishaowiki na webu fishaogame.cz a vlastník stránek nové hry mafia-battle.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 8. březen 2015, 11:31:44 Předmět: |
|
|
S překvapením jsem zjistil, že Guitar Hero bylo před lety staženo z App Store, podobně Rock Band od EA, takže se asi otevřela zajímavá nika.
Hru jsem zkoušel včera na iPadu mini 2, zvukově to je slušné, grafika taky jede plynule, jen občas např. při současném stisku 2 strun to na chvíli cuklo. Taky menu a další možnosti mi přišly trochu nepřehledné, ale to je podobné jako u jiných f2p her, asi to má smysl a jen nejsem cílovka. Graficky trochu bijí do očí statistiky po odehrání levelu, text je poměrně zubatý (v nižším rozlišení než zbytek). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hofi00
|
Zaslal: 10. březen 2015, 22:45:09 Předmět: |
|
|
Díky za připomínky. Na ios totiž je nově povinné 64 bit aplikace a aby to šlo i na starším ipadu mini 1 nebo na procesory A5 atd. tak prostě musí být jak v arm7 tak v arm64 a hra má potom mnohem větší velikost. Takže se šetří, kde se dá. A ta hudba byla hodně snížena kvalita a obrázky hodně komprimované nebo zmenšeny, aby hra neměla nad sto mega.
Sekání jsem tam, ale ze začátku také měl a to jen než to najede do paměti. Snažil jsem se to spravit tím, že hned na začátku se pustí particly na tlačítkách, aby se načetli do paměti, ale nepomohlo to. Na android jsem s tím problémy neměl tam se to nedrbalo takže těžko říct, kde byl zakopaný pes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|