Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
perry
|
Zaslal: 7. květen 2015, 08:47:17 Předmět: Bank Robbery: Great Western Heist |
|
|
Zdravím všechny,
po nějaké době se mi zase podařilo vydat jednoduchou hru - Bank Robbery: Great Western Heist - https://itunes.apple.com/us/app/id979048681. Je to variace na koncept Space Invaders.
Banka ve vašem městě byla přepadena místní gangsterskou bandou. Jako městský šerif musíte vzít zákon do vlastních rukou. Zachraňte rukojmí a postřílejte bandity dříve, než i s lupem utečou. Sesbírejte zpět ukradené finanční jistoty obyvatel vašeho městečka a zachraňte vše před bankrotem.
Grafika: Tomáš Kopecký
Programování: Martin Prantl
Další info:
Použitý engine: vlastní (C++)
Doba vývoje: Půl roku - přidání podpory 2D do enginu a další detaily :/ (+2 měsíce schvalování do AppStore) _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
ph[]b
|
Zaslal: 7. květen 2015, 22:07:51 Předmět: |
|
|
stahl jsem, spustil jsem, a titulka s menu, postavicky porad dokolecka animacka... a nic nereaguje... ipad mini1... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 8. květen 2015, 09:14:59 Předmět: |
|
|
Mně to spustit jde (iPad mini 2, iOS 8.3).
Grafika je příjemná, má to potenciál.
Co mi vadilo:
Zásadní hrubka v tutoriálu i popisu v iTunes - tohle není anglický apostrof "town´s"! (tohle je http://en.wikipedia.org/wiki/Apostrophe).
Nejdřív mi multitouch ve hře fungoval celkem dobře, levou rukou jsem posouval pistoli, pravou střílel, pak se to ale začalo nějak sekat (střelba nereagovala), když přibylo nepřátel. A tohle přetrvalo do dalších her (multitouch nefunkční, musel jsem sundat prst z pistole, aby šla střílet). Až když jsem aplikaci úplně vypnul a znovu spustil, tak multitouch zase fungoval.
To jak hra zrychluje se mi zdá celkem vyvážené, ale stejně je to po čase docela nuda. Hodilo by se nějaké combo, bonusy, najednou vysypaných víc peněz, flashbang apod.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mar
|
Zaslal: 9. květen 2015, 20:22:30 Předmět: Re: Bank Robbery: Great Western Heist |
|
|
Moc dlouho jsem to nehrál, každopádně je to celkem fajn, běží to na mém starém iph4 naprosto krásně (narozdíl od PvZ2, kde PopCap odvedl mizernou práci).
Ovládání mi přišlo, že reaguje v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
perry
|
Zaslal: 10. květen 2015, 07:27:21 Předmět: |
|
|
Díky za reporty.. Co mi lidi hlásí, tak na iPadu mini a iPhone6+ jsou nějaké problémy s GUI a nejde to pustit. Musím se na to nějak podívat, ale moc nevím co s tím. Tahle zařízení fyzicky nemám na testy. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|