.[ ČeskéHry.cz ].
Bank Robbery: Great Western Heist

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
perry

PříspěvekZaslal: 7. květen 2015, 08:47:17    Předmět: Bank Robbery: Great Western Heist Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,

po nějaké době se mi zase podařilo vydat jednoduchou hru - Bank Robbery: Great Western Heist - https://itunes.apple.com/us/app/id979048681. Je to variace na koncept Space Invaders.

Banka ve vašem městě byla přepadena místní gangsterskou bandou. Jako městský šerif musíte vzít zákon do vlastních rukou. Zachraňte rukojmí a postřílejte bandity dříve, než i s lupem utečou. Sesbírejte zpět ukradené finanční jistoty obyvatel vašeho městečka a zachraňte vše před bankrotem.

Grafika: Tomáš Kopecký
Programování: Martin Prantl

Další info:
Použitý engine: vlastní (C++)
Doba vývoje: Půl roku - přidání podpory 2D do enginu a další detaily :/ (+2 měsíce schvalování do AppStore)
ph[]b

PříspěvekZaslal: 7. květen 2015, 22:07:51    Předmět: Odpovědět s citátem

stahl jsem, spustil jsem, a titulka s menu, postavicky porad dokolecka animacka... a nic nereaguje... ipad mini1...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 8. květen 2015, 09:14:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to spustit jde (iPad mini 2, iOS 8.3).

Grafika je příjemná, má to potenciál.

Co mi vadilo:
    Zásadní hrubka v tutoriálu i popisu v iTunes - tohle není anglický apostrof "town´s"! Smile (tohle je http://en.wikipedia.org/wiki/Apostrophe).

Nejdřív mi multitouch ve hře fungoval celkem dobře, levou rukou jsem posouval pistoli, pravou střílel, pak se to ale začalo nějak sekat (střelba nereagovala), když přibylo nepřátel. A tohle přetrvalo do dalších her (multitouch nefunkční, musel jsem sundat prst z pistole, aby šla střílet). Až když jsem aplikaci úplně vypnul a znovu spustil, tak multitouch zase fungoval.

To jak hra zrychluje se mi zdá celkem vyvážené, ale stejně je to po čase docela nuda. Hodilo by se nějaké combo, bonusy, najednou vysypaných víc peněz, flashbang apod. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mar

PříspěvekZaslal: 9. květen 2015, 20:22:30    Předmět: Re: Bank Robbery: Great Western Heist Odpovědět s citátem

Moc dlouho jsem to nehrál, každopádně je to celkem fajn, běží to na mém starém iph4 naprosto krásně (narozdíl od PvZ2, kde PopCap odvedl mizernou práci).
Ovládání mi přišlo, že reaguje v pohodě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
perry

PříspěvekZaslal: 10. květen 2015, 07:27:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za reporty.. Co mi lidi hlásí, tak na iPadu mini a iPhone6+ jsou nějaké problémy s GUI a nejde to pustit. Musím se na to nějak podívat, ale moc nevím co s tím. Tahle zařízení fyzicky nemám na testy.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: