.[ ČeskéHry.cz ].
[FREE][Android][iOS] DiamondTrap

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bibo

PříspěvekZaslal: 8. leden 2016, 10:22:36    Předmět: [FREE][Android][iOS] DiamondTrap Odpovědět s citátem

Vytvořil jsem jednoduchou hru, ve které se snažíte dostat padající diamanty z bludiště do vozíku v dolní části obrazovky. Pokud do něj dostane dostatečné množství, tak dokončíte level a můžete se přesunout na další.

Hra byla vytvořena jako součást diplomové práce a budu rád za každé stažení a i recenzi či komentář. Je to můj první pokus, tak prosím buďte mírnější Smile Děkuji

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mixedapps.DiamondTrap
App Store: https://itunes.apple.com/app/id1072460310
QR pro obě platformy:

Website: www.diamondtrap.com

Naposledy upravil Bibo dne 14. leden 2016, 11:08:36, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 9. leden 2016, 09:55:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to špatné. Smile Líbí se mi, že tam máš hudbu, ale chtělo by to i zvuky.

V textu potom sjednotit vykání a tykání (dokončil jsi | váš čas | ztratil jste...; a u toho času dát mezeru před symbol "s")

Ve třetím levelu se mi při vyšší rychlosti diamantů stalo, že proskočily až do zdi a byly tam. Při další rotaci zase vyskočily. Asi by to chtělo snížit krok ve fyzikální simulaci (používáš fixed update?).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Bibo

PříspěvekZaslal: 14. leden 2016, 11:14:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem: Díky za komentář. Přemýšlel jsem, že bych přidal nějaké zvuky, ale nechtěl jsem to přehánět. Myslíš třeba pokud se člověku podaří vyhrát nebo prohrát úroveň, tak podle toho přehrát zvuk? Nebo třeba i přidat na tlačítka zvuky, čim na diamanty pokud se valí? Zase aby tam nebylo těch zvuků moc. Jinak tykání a vykání sjednotím. To bude v další aktualizaci.

Jinak k té fyzice, tak s tím problémem jsem se potýkal, ale nevím si s ním rady, jak ho spravit. Collidery mám nastaveny v Editoru a stejně tak Rigidbody apod. Ve skriptu pak nedělám nic, takže FixedUpdate nepoužívám. Zkusil jsem si v Project Settings -> Time pohrát s nastavením Fixed Timestep a nastavit na nižší hodnotu a pomohlo to. Ovšem bylo to pak pomalejší a zasekávalo se to, tak jsem to vrátil. Nedokál by si mi s tím poradit? Díky

P.s.: Aplikace byla taktéž schválena pro iOS, tak už i uživatelů iPhonů a iPadů si ji mohou stahovat Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rluks

PříspěvekZaslal: 14. leden 2016, 20:45:12    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak probíhala diplomka? Vidím, že hra na google.play je od mixedapps.cz. Jednalo se o pracovní stáž spojenou s DP?

Co se týče colliderů, tak zkus nahradit složitý MeshCollider jednodušším.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: