Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rampage
|
Zaslal: 10. září 2017, 11:15:04 Předmět: Ninja Samurai Assassin Hero III Egypt |
|
|
Vydali jsme naši novou hru na androidu. Hra obsahuje celkem 10 levelu. Prostředí hry je z Egypta. Hráč má meč, luk a shurikeny jako zbraně. Cíl jednotlivých misí je dostat se z místa A do místa B a cestou pozabíjet nepřátele a mezitím občas někde vyšplhat na dům nebo skálu. Hráč má na výběr 2 postavy, liší se pouze vzhledem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hgames.ninjasamurai3
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
Zaslal: 10. září 2017, 14:24:27 Předmět: |
|
|
Líbí se mi možnosti pohybu, i když to občas působí trochu beztížně. Co mi přijde opravdu škoda, je to glitchování a pasivita AIčka. Jinak se mi to líbí - máte nějaké plány to monetizovat? Reklama? F2P? Koukal jsem, že už máte her na storu více.  _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rampage
|
Zaslal: 10. září 2017, 15:38:36 Předmět: |
|
|
Nejaky chyby v ovladani tam asi budou no. To AI je proste na urovni prumernejch mobilnich her. Na AI jako je v Metal gear solid nemame. Jedine, ze bysme tam nastavili patrol, aby se vic hejbaly.
Reklamy tam zapneme az to bude mit lepsi umisteni ve vyhledavani.
Jo tech her mame uz trosku vic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 11. září 2017, 22:18:08 Předmět: |
|
|
Pěkná grafika, ale to dotykové ovládání, na to nemám nervy. Podporujete gamepady? Na Androidu funguje xbox i playstation gamepad. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rampage
|
Zaslal: 12. září 2017, 08:25:51 Předmět: |
|
|
Gamepady to nepodporuje, tolik hracu na androidu s gamepadem asi neni, aby se to vyplatilo delat. Casem udelame mozna webgl build. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. září 2017, 08:34:58 Předmět: |
|
|
Fakt není? To chceš říct, že všichni majitelé PS3, PS4, X360 a XONE mají iPhony?
Rozumím vám, asi o té možnosti mnoho hráčů neví, ale stačilo by udělat gameplay video na youtube s použitím gamepadu a třeba by je to napadlo. Mohla by to být vaše konkurenční výhoda vzhledem k tomu, že mnoho her podporu nemá.
Edit: Asi by to bylo nefér usnadnění oproti normálnímu ovládání... Asi jako myš vs gamepad u FPS. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radis
|
Zaslal: 13. září 2017, 12:52:49 Předmět: |
|
|
Prave ze gamepady pouzivaji na Androidu spousty hracu, ja uz jsem taky musel do par zakazek podporu gamepadu pridavat. V US je treba hodne oblibena MOGA. Ale v tomhle pripade nema cenu to tam dodelavat, aspon teda dokud se to trochu nechytne a lidi si o podporu gamepadu nezacnou sami rikat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|