Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilem Otte
Založen: 18. 09. 2007 Příspěvky: 462 Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora
|
Zaslal: 22. listopad 2018, 03:16:24 Předmět: Ludum Dare 43 |
|
|
Už se to zase blíží!
https://ldjam.com/
Z osobních důvodů jsem minule nakonec nestihl (holt, dovolená měla přednost) - ale teď to vypadá na víceméně volný víkend. Takže, kdo se plánuje účastnit? _________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 22. listopad 2018, 09:45:15 Předmět: |
|
|
Ja (s kolegom) sa na to tesime znovu, ani po 'velkych' 'uspechoch' v minulosti sa nevzdavame Hovorim si, ze ked sa toho zucastnime dostatocny pocet krat, urcite z nas nieco pekne a dobre MUSI vypadnut _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 23. listopad 2018, 13:02:09 Předmět: |
|
|
Tak grafika asi nemam :'( Nejaky nadejny dobrovolnik z kreativnej sfery? _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
JC
|
Zaslal: 25. listopad 2018, 13:21:25 Předmět: |
|
|
V případně ne moc abstraktního tématu jdu do toho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vilem Otte
|
Zaslal: 4. prosinec 2018, 02:17:11 Předmět: |
|
|
Tak já se bohužel dopracoval jen k fyzikální simulaci balónu a vyhazování cestujících pro dosažení cíle.
https://ldjam.com/events/ludum-dare/43/sacrifical-flight
Dokopal se ještě někdo k něčemu? _________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 4. prosinec 2018, 10:05:05 Předmět: |
|
|
Jasne, ze dokopal!
https://ldjam.com/events/ludum-dare/43/bunnycula
Vilem, dobra praca Vidim, ze je to v Unity, je nejaky dovod, preco to nevyexportujes do WebGL? Z mojej skusenosti to zvysi pocet ludi, co si to zahraju a ohodnotia. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
|
Vilem Otte
|
Zaslal: 5. prosinec 2018, 04:59:47 Předmět: |
|
|
Těším se na víkend až zhodnotím. Jj, je to v Unity a hlavní důvod byl extrémní nedostatek času v pondělí (jsem rád že jsem dodělal narychlo UI mezi meetingy a sumbitnul).
Bohužel z důvodu více pracovních projektů jsem "zdržován" (i když psaní in-house editoru pro in-house engine je docela super).
Původně jsem ho chtěl použít na Ludum Dare - ale stále mě tam odrazuje to že desktop-only je v něm limitující faktor (i když technicky je na to radost koukat):
_________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|