Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Hru |
Vyzkoušel, baví |
|
25% |
[ 1 ] |
Vyzkoušel jsem, uvidíme |
|
0% |
[ 0 ] |
Vyzkoušel jsem, nezaujalo |
|
0% |
[ 0 ] |
Nebudu zkoušet |
|
75% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 4 |
|
Autor |
Zpráva |
Dobel
|
Zaslal: 28. březen 2020, 23:46:09 Předmět: FinalWhistle.org - nový online fotbal manager |
|
|
Zdarec,
nedávno tu byl inzerován Footstar.org. Já bych chtěl zájemcům nabídnout něco víc tématickýho, fotbalovýho manažera online, v podstatě takový FMko proti reál lidem v reálném čase, takže je výhoda, že to nežere moc času.
https://www.finalwhistle.org/en/register/153 (za ref stejně žádný odměny nejsou, tak nevím proč to tam maj )
Oproti dostupné konkurenci vidím hlavní výhodu v chytře fungujících atributech, taktice a detailního zápisu z utkání (kde je dobře vidět minutu po minutě vidět dopad taktiky apd) a pořád je tam dost rychlý rozvoj. A vzhledem k tomu, ostrá verze byla spuštěna teprve v druhé půlce loňského roku, tak by to někoho z vás mohlo bavit i díky možností se dostat rychle nahoru, dokud to ještě není tak známé a zatím ani čechů tam tolik nehraje, i když Česká liga tam normálně je. Takže zkuste a uvidíte sami. Mě to baví z dostupné konkurence jasně nejvíc.
A dejte vědět, jak vás to baví. Případně se ptejte. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|