Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fundin
|
Zaslal: 5. leden 2008, 14:46:54 Předmět: 4 Monitory |
|
|
Je to trosku OT ale fakt sem nevedel jestli to dat do popelnice nebo sem takze potrebuju zapojit 4 monitory na praci we woknech a nevim jestli mi Windowsy rozdejchaj kdyz zapojim dve grafarny do PCIcek jako bez SLI nebo CF. |
|
Návrat nahoru |
|
|
swarm
|
Zaslal: 5. leden 2008, 15:01:34 Předmět: |
|
|
Rozdejchaj - já na notebooku měl běžně připojené 3 exrní monitory a šlo to. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
|
peshwood
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 5. leden 2008, 16:47:07 Předmět: |
|
|
Jak jsi to k tomu notebooku pripojil? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 5. leden 2008, 21:48:46 Předmět: |
|
|
Pokud ti nestaci vystupy na tvem pocitaci, muzes pouzit dalsi grafickou kartu (PCI, AGP, PCI-X, u notebooku PCMCIA, taky jsou USB grafiky, USB dokovaci stanice s dalsimi vystupy, ...). Swarm by uz mel brzo mit hotovou recenzi skvele dokovaci stanice do USB od Toshiby . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
peshwood
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 6. leden 2008, 11:07:59 Předmět: |
|
|
Ty notebookove graficke karty by me docela zajimaly. Slysel jsem jen o nejake krabicce do ktere muzes dat PCIe grafickou kartu, zapojit se to ma myslim do ExpressCard slotu. Ale nevim, v jakym je to stadiu, prodejne to tenkrat afaik nebylo.
Da se normalne nejaka grafika do PCMCIA / ExpresCard / USB sehnat? Na Alze ani v CZC jsem nic nenasel. Jaka nejlepsi karta se v tomhle provedeni vyrabi? Jinak dokovaci stanici uz mam, nicmene na recenzi se pak podivam. Dik za info. |
|
Návrat nahoru |
|
|
swarm
|
Zaslal: 10. leden 2008, 22:55:39 Předmět: |
|
|
peshwood napsal: |
Ty notebookove graficke karty by me docela zajimaly. Slysel jsem jen o nejake krabicce do ktere muzes dat PCIe grafickou kartu, zapojit se to ma myslim do ExpressCard slotu. Ale nevim, v jakym je to stadiu, prodejne to tenkrat afaik nebylo.
Da se normalne nejaka grafika do PCMCIA / ExpresCard / USB sehnat? Na Alze ani v CZC jsem nic nenasel. Jaka nejlepsi karta se v tomhle provedeni vyrabi? Jinak dokovaci stanici uz mam, nicmene na recenzi se pak podivam. Dik za info. |
Tak ty boxy na stolní grafiky jsou zatím většinou ve stádiu slibů. Pár týdnů zpět jsem objevil jeden, co se i prodává někde za oceánem. Značka mi ale vůbec nic neříká a nikde se o tom zatím nemluví, tak nevim, kolik je na tom pravdy.
O těch neherních jsem se rozepsal na svém blogu v posledním zápisku:
http://myego.cz/item/toshiba-dynadock-dvi-prvni-pouzitelna _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
wozembouch
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 11. leden 2008, 13:02:03 Předmět: Re: Matrox |
|
|
wozembouch napsal: |
Zajimave reseni nabizi Matrox |
Bohužel už v praxi skoro nepoužitelné. Rozlišení 1280x1024 je už docela "out". |
|
Návrat nahoru |
|
|
swarm
|
Zaslal: 11. leden 2008, 13:19:34 Předmět: |
|
|
Toho Matroxe bych se radši vyvaroval. Oba ty monitory totiž musí být stejné. O rozlišení ani radši nemluvím. Celé je to tak trochu prasečina. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
wozembouch
|
Zaslal: 11. leden 2008, 13:45:10 Předmět: Matrox |
|
|
no ona to neni graficka karta, "pouze" to rozstreli signal ze stavajici grafiky na 3 pripojene monitory. Spis je to smerovano na hrace her
http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/home/
[Edit]
omezeni na 3840 x 1024 je dano pruchodnosti dvi ktere cini neco kolem 4Mpx. A uprimne kolik grafik neco takoveho prijatelne utahne v 3D |
|
Návrat nahoru |
|
|
|