.[ ČeskéHry.cz ].
4 Monitory

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fundin

PříspěvekZaslal: 5. leden 2008, 14:46:54    Předmět: 4 Monitory Odpovědět s citátem

Je to trosku OT ale fakt sem nevedel jestli to dat do popelnice nebo sem takze potrebuju zapojit 4 monitory na praci we woknech a nevim jestli mi Windowsy rozdejchaj kdyz zapojim dve grafarny do PCIcek jako bez SLI nebo CF.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
swarm

PříspěvekZaslal: 5. leden 2008, 15:01:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdejchaj - já na notebooku měl běžně připojené 3 exrní monitory a šlo to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
peshwood

PříspěvekZaslal: 5. leden 2008, 16:47:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsi to k tomu notebooku pripojil?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 5. leden 2008, 21:48:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti nestaci vystupy na tvem pocitaci, muzes pouzit dalsi grafickou kartu (PCI, AGP, PCI-X, u notebooku PCMCIA, taky jsou USB grafiky, USB dokovaci stanice s dalsimi vystupy, ...). Swarm by uz mel brzo mit hotovou recenzi skvele dokovaci stanice do USB od Toshiby Wink.
peshwood

PříspěvekZaslal: 6. leden 2008, 11:07:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty notebookove graficke karty by me docela zajimaly. Slysel jsem jen o nejake krabicce do ktere muzes dat PCIe grafickou kartu, zapojit se to ma myslim do ExpressCard slotu. Ale nevim, v jakym je to stadiu, prodejne to tenkrat afaik nebylo.
Da se normalne nejaka grafika do PCMCIA / ExpresCard / USB sehnat? Na Alze ani v CZC jsem nic nenasel. Jaka nejlepsi karta se v tomhle provedeni vyrabi? Jinak dokovaci stanici uz mam, nicmene na recenzi se pak podivam. Dik za info.
swarm

PříspěvekZaslal: 10. leden 2008, 22:55:39    Předmět: Odpovědět s citátem

peshwood napsal:
Ty notebookove graficke karty by me docela zajimaly. Slysel jsem jen o nejake krabicce do ktere muzes dat PCIe grafickou kartu, zapojit se to ma myslim do ExpressCard slotu. Ale nevim, v jakym je to stadiu, prodejne to tenkrat afaik nebylo.
Da se normalne nejaka grafika do PCMCIA / ExpresCard / USB sehnat? Na Alze ani v CZC jsem nic nenasel. Jaka nejlepsi karta se v tomhle provedeni vyrabi? Jinak dokovaci stanici uz mam, nicmene na recenzi se pak podivam. Dik za info.

Tak ty boxy na stolní grafiky jsou zatím většinou ve stádiu slibů. Pár týdnů zpět jsem objevil jeden, co se i prodává někde za oceánem. Značka mi ale vůbec nic neříká a nikde se o tom zatím nemluví, tak nevim, kolik je na tom pravdy.

O těch neherních jsem se rozepsal na svém blogu v posledním zápisku:

http://myego.cz/item/toshiba-dynadock-dvi-prvni-pouzitelna
wozembouch

PříspěvekZaslal: 11. leden 2008, 10:24:54    Předmět: Matrox Odpovědět s citátem

Zajimave reseni nabizi Matrox, ovsem prakticke zkusenosti nemam.
http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/th2go/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hunter

PříspěvekZaslal: 11. leden 2008, 13:02:03    Předmět: Re: Matrox Odpovědět s citátem

wozembouch napsal:
Zajimave reseni nabizi Matrox

Bohužel už v praxi skoro nepoužitelné. Rozlišení 1280x1024 je už docela "out".
swarm

PříspěvekZaslal: 11. leden 2008, 13:19:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Toho Matroxe bych se radši vyvaroval. Oba ty monitory totiž musí být stejné. O rozlišení ani radši nemluvím. Celé je to tak trochu prasečina.
wozembouch

PříspěvekZaslal: 11. leden 2008, 13:45:10    Předmět: Matrox Odpovědět s citátem

no ona to neni graficka karta, "pouze" to rozstreli signal ze stavajici grafiky na 3 pripojene monitory. Spis je to smerovano na hrace her
http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/home/

[Edit]
omezeni na 3840 x 1024 je dano pruchodnosti dvi ktere cini neco kolem 4Mpx. A uprimne kolik grafik neco takoveho prijatelne utahne v 3D
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Obecné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: