Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Zucastnite se souteze? |
Ano |
|
0% |
[ 0 ] |
Uvazuji o tom |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne, vyhra za to nestoji |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne, XNA je k nicemu |
|
52% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
Autor |
Zpráva |
vaseo
|
Zaslal: 8. srpen 2007, 01:52:36 Předmět: ucast |
|
|
Zajimalo by me, jestli do toho nekdo jde
Zabyvam se sice 'serioznim vyvojem' v D3D C++ bez jakychkoli nadstaveb, ale zaujala me na XNA ta jednoduchost, snad ne jen zdanliva a snad vysledek bude alespon v ramci moznosti efektivni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peta
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 154 Bydliště: V prvnim patre hned vedle koupelny.
|
Zaslal: 8. srpen 2007, 10:16:39 Předmět: |
|
|
Chybí mi tu ještě nějaká pátá možnost. Nehodlám se zúčastnit (důvodů je hned několik) ale nemyslím si že by výhra nebo XNA bylo k ničemu. _________________ Když je Ti smutno, otoč se tváří ke slunci a všechny stíny padnou za Tebe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
josh
|
Zaslal: 23. září 2007, 21:50:45 Předmět: Re: ucast |
|
|
vaseo napsal: |
Zabyvam se sice 'serioznim vyvojem' v D3D C++ |
co znamena seriozni vyvoj v uvozovkach?
Edit: uz nic, vsiml jsem si cudliku www kde to je
Edit: zajimavy paper na clipmapy v cestine, myslim ze by vsichni byli radi kdybys ho publikoval treba i zde na CH v magazinu.
btw. jak teda nakonec? kurz dolaru sice nebezpecne klesa ale jdete teda do toho nekdo? _________________ Tak Karle, kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 24. září 2007, 09:27:49 Předmět: Re: ucast |
|
|
Soutez bezi uz od cervence a zbyva mesic do uzaverky, takze tezko prekoname lidi, co to delaji vetsinu te doby, pripadne cele tymy (osobne ja mam problem sehnat grafika). Radsi se tedy venuju sve casual hre. |
|
Návrat nahoru |
|
|
vaseo
|
Zaslal: 24. září 2007, 16:02:55 Předmět: clipmapy |
|
|
citace: |
zajimavy paper na clipmapy v cestine, myslim ze by vsichni byli radi kdybys ho publikoval treba i zde na CH v magazinu |
Co myslis zverejnit v CH magazinu, jsem klidne pro, ale stejne je to zverejneno tam, takze kdo chce, muze se podivat.
Jsou tam i starsi prispevky ke clipmapam a jeden starsi paper, coz je ale prakticky preklad Hoppeho (autora clipmap) paperu, ten novy z nej castecne vychazi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
josh
|
Zaslal: 25. září 2007, 16:14:59 Předmět: Re: clipmapy |
|
|
vaseo napsal: |
Co myslis zverejnit v CH magazinu, jsem klidne pro, ale stejne je to zverejneno tam, takze kdo chce, muze se podivat. |
myslel jsem to tak, ze je pravdepodobne ze ctenost zdejsiho fora/magazinu je o neco vyssi nez tveho blogu. takze tim ze bys ten clanek vydal i tady mohlo by se stat nasledujici. 1) na CH by vysel kvalitni clanek 2) autor (ty) by se zviditelnil 3) chodi jsem spousta lidi co studuje vejsky, kdyz pouziji tvuj material jako studijni budou citovat tebe a ne hoppeho,lossassa nebo jak se ti vsichni chlapici jmenujou 4) nekdo kdo si to tu precte projevi zajem o tvuj sw nebo o tebe a ty z toho muzes mit nejaky materialni prospech 5) muzes si vzit prednasku/seminar a popovidat o clipmapach na pristi gds (ty prezentace jsou nejak finacne ohodnoceny), nekteri prijmou tohle tema s radosti a nadsenim, nekteri mene, zaroven na te akci muzou byt nejaci headhunteri a bude kseft
neni serazeno podle zajimavosti/priorit _________________ Tak Karle, kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 25. září 2007, 19:20:39 Předmět: |
|
|
výhra za to nestojí + nemám ponětí co je XNA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flash
|
Zaslal: 27. září 2007, 14:17:09 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
výhra za to nestojí + nemám ponětí co je XNA |
Kdyz nemas poneti o XNA, tak mas poneti o vyhre, ze muzes tak tvrdit ze za to nestoji? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 27. září 2007, 15:14:43 Předmět: |
|
|
Stejne jako Becher Game, je to pro mnohe prilezitost neco udelat. Zde navic taky prilezitost naucit se trochu XNA (a pro nektere i .NET), ktere v nejake oblasti herniho vyvoje urcite sve misto mit bude. Vidim to na sobe - navrhl jsem si mensi hru, kterou bych chtel udelat, ale jak neni termin, tak se cloveku moc nechce (prece jen, jakmile uz clovek vydelava, tak to nepotrebuje delat ani pro prachy a na zabavu ma i jiny veci, treba televizi ). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|