.[ ČeskéHry.cz ].
Kam na vejšku?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rob

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 13:14:10    Předmět: Kam na vejšku? Odpovědět s citátem

Ahoj, momentálně jsem v posledním ročníku střední školy a přemýšlím o tom, kam půjdu na vysokou školu. Rád bych studoval VŠ s technickým zaměřením (IT, programování) a ideálně nějakou, která by mi dala přípravu pro vývoj her... Jenže jsem se byl zatím podívat na 2 dnech otevřených dveří - ZČU v Plzni, fakulty FEL a FAV. A i když třeba na FAV mají obor počítačová grafika ve hrách nebo něco takovýho, nemůžu si pomoct, ale ty ukázky vypadaly strašně amatérsky a myslím, že na základě takových ukázek by mě asi žádná herní firma nepřijala.. (nic proti autorům). A dál přemýšlím o ČVUT v Praze - fakulta FEL, obor umělá inteligence..

Předpokládám, že většina z vás už má nějakou podobnou vejšku za sebou nebo jí studuje, a tak by mě zajímalo, jestli máte někdo s některou z výše uvedených škol zkušenosti, případně jaký. Nebo jestli vůbec má u nás smysl studovat něco se zaměřením na počítačový hry.. Myslím z hlediska platovýho ohodnocení a šance se někde potom uplatnit.. Jestli by nebylo lepší třeba studovat jinej obor, například radiokomunikace, webový aplikace atd. Co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rezna

PříspěvekZaslal: 26. leden 2008, 13:17:32    Předmět: Odpovědět s citátem

ZAMCENO: jenom pouzij funkci hledat a hlavne si prolez popelnici - temat o VS je tu az az - a i ve WIKI (odkaz nahore) by se mohlo dat neco najit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: