RuThaN

|
Zaslal: 7. únor 2008, 00:49:53 Předmět: Hledá se 3D Grafik/Leveldesignér za 7000kč/měsíc min. na rok |
|
|
Tenhle inzerát je už asi 2 týdny v 3D grafice, sem se ale hodí asi víc. Omlouvám se nějak sem tuhle sekci předtím přehlíd. Pokud někdo máte pocit, že to v té 3D grafice překáží, tak mi pošlete PM, když vás bude víc zabiju ho. Ano já vím, prezentuju tim co sem teď proved, to co by se dít nemělo -vkládam něco víckrát, ale sekce 3D grafika má určitě větší čtenost a možná je adresnější, takže to nevidím zase tak černobíle.
Měl bych tu jeden vedlejšák, pro někoho kdo nějakýho 3D grafika, který by chtěl dělat něco pro počítačový hry.
Potřebuju pohnout se svým projektem a sám to jednoduše nemůžu stihnout a chci se soustředit na gamedesign (a také sem našetřil nějaký prachy). Tak hledám někoho, kdo by mi za úplatu vytvořil mapy pro můj projekt ,
součástí map samozřejmě budou importovaný 3D modely, jelikož v map editor má svá omezení a je určen spíše na tvorbu větších objektů. Pro tvorbu 3D modelů je momentálně vytvářena odborníkem archeologická dokumentace (hlavně strašně moc fotek a skic). Pokud umíte nějakym programu na tvorbu 3D modelů, tak by naučení se s herním editorem, nemělo bejt tak složitý. Nějaký další schopnosti jako základy programování,animování či 2D grafika jsou plusem, ale nikoliv nutné. Dávám přednost někomu kdo umí dobře jednu věc než nějakému broukovi pytlíkovi, ikdyž nějaký pan da Vinci by se hodil. Nebráním se ani tomu, když zmíněný člověk bude chtít se mnou prodiskutovat gamedesign či můj návrh herní lokace. Co se týče pěněz, tak 7000 Kč/měsíc je maximum co můžu dát, pokud se nějak nezmění, má finační situace. Práci na projektu vidím minimálně na rok, ikdyž samozřejmě budu platit po měsíci a můžete s tim v průběhu prací seknout, další varianta je rozdělení práce mezi dva lidi, když jeden nebude stíhat časově či co se týče schopností.
Co se týče směru jakým bych chtěl jít z hlediska game designu, tak se podívejte tento krátký nástin
Své starší výtvory s co nejvíc polopatickým návodem jak je zprovoznit posílejte na ruthan@ruthan.cz a nebo do pošty. Co se týče začátku prací, tak musíte začít nejpozději začátkem dubna, navíc ještě počítám s tím se budete nějakou dobu seznamovat s editorem a projektem. Ideální začátek práce, nikoliv seznamování, by byl cca v druhé půlce února. Makat můžete samozřejmě doma komunikace, osobně pokud ste z Prahy a nebo přes Skype.
Pokud by někoho z vás nebavilo se pachtit přímo s tim herním editorem, asi bych na to měl člověka a pak by to bylo za 5500/ měsíc.
Moje představa, laika přes modelování, je asi taková, za ten rok zvládnout 200-300 modelů, každej s cca 3 texturama(či jemnou odlišností, chudák bude mít jinej nůž než náčelník), vzhledem k tomu, že často často jsou to malé jednoduše věcí denní potřeby, tak by nemusely dát moc práce, pokud už máte modelování v ruce. Mezi modely, které chci nepotří žádné postavy a taky tu neřešim animace, bylo by chtělo je mít, ale asi daj strašně práce a já bych se je díky tomu nemohl dovolit. Sice neřešim nějaký hodiny, ale za těch 7 litrů(jestli budou na stole v čistejch a nebo fakturovaný je mi jedno, projekt je můj vlastní a nekomerční) si představu, že na tom budete dělat celej jeden tejden v měsíci.
Základní info o projektu:
http://ruthan.cz/RuThaN_soubory/Ragnarok_index.htm
Můžete se ozývat klidně i za rok, o pořádném grafikovi je dobré vědět vždycky, moc jich totiž neni.
P.S: Hlavně mi nevykejte. _________________ Im gamedesigner and writer, technology is only tool, important are visions and ideas..
www.ceskemody.cz - české mody na všechny hry / přispějte článkem na herní téma, po exkulsivitě netoužíme |
|