.[ ČeskéHry.cz ].
Jakou taneční podložku?

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Houp

PříspěvekZaslal: 29. listopad 2007, 17:39:25    Předmět: Jakou taneční podložku? Odpovědět s citátem

Jde mi hlavně o vyzkoušení, a když mě případně po pár týdnech omrzí, tak aby mě zas tolik nemrzely ty peníze.

Uvažuji o té nejlevnější variantě : http://www.supergamer.cz/tanecni-podlozka-dance-p-18729.html.

Nemáte s ní někdo zkušenosti? Vůbec mi nevadí, že budu "tancovat" v ponožkách. Jen aby třeba její použitelnost nebyla měsíc. A jestli v pohodě vezme všechny "kroky"?

PříspěvekZaslal: 29. listopad 2007, 17:50:29    Předmět: Re: Jakou taneční podložku? Odpovědět s citátem

Houp napsal:
Jen aby třeba její použitelnost nebyla měsíc.

Tak ji hodíš do záruky Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hunter

PříspěvekZaslal: 29. listopad 2007, 20:49:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsou tuším Ignitiony, kdysi se k nám vozili z Asie. Měl jsem doma půjčený od kamarádky ty Deluxe 3-in-1.
Jsou docela fajn, akorát ze spodní strany je předposlední vrstva (po ní by byla u toho tvýho už ta obalové tkanina, u toho Deluxe je tam "soft foam") takovej jakoby igelit, kterej se překládáním snadno trhá.
Dneska se k nám ale už většinou vozí Impact pady, který mají vyšší kvalitu za stejnou cenu. Jinak tady máš fórum - http://ddrforum.pocitac.com/ - můžeš si přečíst informace vlastníků.
Tlapat můžeš v ponožkách nebo naboso, to je jedno, určitě ne v botech a pokud budou všechny tlačítka fungovat, tak ti vezme všechno, tuším i 5 stisků zároveň (reálně se používají max 3-4 ... a i na to budeš pár měsíců trénovat Smile )

Impact pad:

survik1> To je v podstatě nemožný. Pad se ti nepodaří reklamovat, protože všechny vady jsou způsobeny běžným (případně nepřiměřeným) užíváním. Tedy, pokud se ti to povede, budeš asi první Smile .
jaz

PříspěvekZaslal: 30. listopad 2007, 09:37:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Ha, další potenciální oběť DDR/ITG!

Ten link mi nefunguje, ale pokud jsou to Ignitiony, tak určitě radši Deluxe verzi. Ale Impact je v současné době určitě rozšířenější a reference ze strany uživatelů jsou na něj lepší, v podstatě se říká, že je to nejlepší softpad, jaký jde pořídit.

Mám jak Impact, tak Ignitiony a pro mě to vychází nerozhodně. Na Ignitionech hraju bez té vnitřní molitanové vycpávky a přesto, že jsem je pořídil před skoro třičtvrtě rokem a to ještě z druhé ruky, fungují zatím bez problémů. Dokonce přežívají i to, když na nich se svými víc než 100 kg provozuju skladby na expertní obtížnost, což jsem od nich tedy nečekal. Na Impactu se zase moc pěkně hraje a až se vyrovná po vytažení z krabice, je takový komfortnější.

O jiných softpadech bych pro jistotu ani neuvažoval, protože poměr cena/výkon je jasný a dávat nějakých 400 korun za kus celofánu, který se za pár dní rozpadne, nemá opravdu cenu.
agile

PříspěvekZaslal: 3. prosinec 2007, 19:32:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám přesně ten impact pad, co uváděl [cz]hunter a nemůžu si stěžovat Smile
Hunter

PříspěvekZaslal: 14. prosinec 2007, 17:09:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem info, že v Brně na vánočních trzích v pavilonu D se prodávají Impact pady za 990kč firmou ddr.cz
ladik-BigBoss

PříspěvekZaslal: 3. leden 2008, 18:40:19    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam taky impact, doporucuju. akorat to ma nevyhodu ze kdyz nahodou dupnes na kryt elektroniky tak krupne... podarilo se mi to uz 8x, odletelo z nej par kousku ale porad funguje Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp

PříspěvekZaslal: 19. březen 2008, 22:05:21    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si dnes dle rady pořídil Impact pad(na http://www.blackbear.cz/ za 950Kč) a zatím spokojenost Smile, tak uvidíme, jak dlouho mě to bude bavit na ní poskakovat

PříspěvekZaslal: 19. březen 2008, 22:58:34    Předmět: Odpovědět s citátem

já už asi tak měsíc mám tady tuhle http://www.tanecnipodlozky.cz/usb-dance-pad
celkem pohoda, mám ji zadara tak proč ne, sem tam se na tom vyblbnout se segrou.... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: