Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sirall

|
Zaslal: 11. srpen 2007, 17:29:01 Předmět: Windows Vista, vypnutí Aero vzhledu |
|
|
Nevíte někdo jak přepnout na Windows Vista z Aero vzhledu na Basic. Zkoušel jsem to pomocí pixel format flagu: PFD_SUPPORT_COMPOSITION definovaného jako 0x00008000, jak je to psáno na stránkách opengl.org, ale bohužel to nefunguje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 11. srpen 2007, 18:35:48 Předmět: |
|
|
Ja v tom clanku vidim napsane neco jineho. Asi sis spatne vylozil tento text:
citace: |
Windows Vista introduces the new pixelformat flag PFD_SUPPORT_COMPOSITION (defined in the Driver Development Kit's wingdi.h as 0x00008000). Creating an OpenGL context for a pixelformat without this flag will disable composition for the duration of the process which created the context. |
Tzn. musis pouzit PFD_SUPPORT_GDI (to se vylucuje s PFD_SUPPORT_COMPOSITION), ale to musis pouze a jen tehdy, pokud chces mit OpenGL viewport a pres to jeste kreslit pomoci GDI. Jinak 3D desktop vypinat nemusis. Rad bych si to sam zkusil, ale Visty jsem na nejakou dobu zazdil.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirall

|
Zaslal: 11. srpen 2007, 19:00:06 Předmět: |
|
|
Mám trochu problémy s angličtinou:), takže je to pravděpodobné. Každopádně Aero vzhled nepřehodí na Basic ani PFD_SUPPORT_GDI:( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 11. srpen 2007, 20:17:40 Předmět: |
|
|
Podle me nejde o to vypnout Aero, ale jde o dosazeni jakesi kompatibility 3D desktopu s GDI hlavne u starych aplikaci. Pokud by ti takhle kazda druha aplikace vypinala Aero, bylo by to trochu blby ne? Nicmene ruku do ohne za to nedam, netestoval jsem to. V tom clanku neni popsany, jak to funguje, ale jak dosahnout toho a toho. Pravdepodobe to funguje tak, ze se to kresli do off-screen bitmapy a pak se to placne do desktopu pres GdiFlush. Muze to docela brzdit vykon. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirall

|
Zaslal: 11. srpen 2007, 21:43:46 Předmět: |
|
|
jj, tak nějak by to mělo fungovat. Každopádně možnost přimo vypnout Aero tu určitě je, dělá to celá řada nových programů. Například 3DS Max 9 SP Vista. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|