.[ ČeskéHry.cz ].
velkej chytrak (flame)
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 00:48:06    Předmět: Odpovědět s citátem

2OndraSej: jj aj to je indicia samozrejme Smile
2franz: proste sledujem free hernu scenu a GM respektive forum chytrakov do toho patri.
Jeho prezentacia (http://forum.velkejchytrak.cz/viewtopic.php?f=22&t=12757) s pripravovaneho projektu mi hned udrela do oci , a v kratkom case je to dalsia hra (http://www.velkejchytrak.cz/gmhry_clanek.php?ID=309) co moze mat nejaky uspech , no aby som to skratil , aj ked tam niesom prihlaseny neignorujem ich a pravidelne sledujem co noveho.
btw doporucujem navstivit poradnu npr. to sa clovek lepsie zasmeje nez tu na CH v 'Vtipy a iny humor' .
total OT:
Dnes nepriklad niekto prezentoval v kategorii 'Vase projekty' nejake mmorpg skoda ze uz som to tam nenasiel , padlo tam par rozumnych nazorov o tom ze ked ukazuju vykradnutu grafiku lebo vlastnu nemaju tak urcite nic nedokoncia...ok...na to ich Fiola schladil aky su na nich zly, ze uz su skoro ako ta banda na CH...ze je Fiola namysleny kokot co robi 4 roky pacmana a lanari potencionalne dobrych programatorov aby prezentovali hry pod jeho menom (za co im zaisti nehynucu slavu) som vedel, ale citat jeho prispevky a prispevky ostatnych snziacich sa mu vtisnut do zadku to je uplne ina zabava Smile ...hodnotenie 9/10 doporucujem
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
prost

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 03:30:30    Předmět: Odpovědět s citátem

OT

héj, to je husté
citace:
Příběh
Ve švětě je už 3 světová válka ale docela drsná válka
plná zbraní hromadného ničení atomovek,velkých raket atd....
A také jsme už krapet v jiném roce,a jsou jiné technologie
ve svétě již vědci vyrobili zajímavou látku jménem aydakt
má mnohem větší učinky než náká atomovka i když je jí málo
využívá se často..............Vy máte za Úkol se svojí aliancí tuto
válku zastavit-tedy ničit základny se sklady zbraní hromadného ničení,
raketový základny,prozkoumávat zamořené území a možná že vás
i nějaká sejme
A ještě budete svoji základnu i bránit že!

Woozie

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 06:39:43    Předmět: Odpovědět s citátem

To all: Nepiste sem OT z vch ...chodej tam i mensi z nas tak se nedvite !

to DespeRadoX: To o tom Fiolovi si radeji odpust nechapu cim ti pride namysleny psal sis s nim nekdy ? a to ze dela 4 roky "pacmana" ( PacIna )
je z toho duvodu ze ma mnoho ostatnich aktviti : vede cele vch , spravuje forum , vede fiolasoft, Ma i vlastni porad na pg24.tv ...ma toho dost dela toho moc pro ceskou freeware scenu tak si toho kokota priste odpust !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pcmaster

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 11:23:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Woozie napsal:
To all: Nepiste sem OT z vch ...chodej tam i mensi z nas tak se nedvite !

to DespeRadoX: To o tom Fiolovi si radeji odpust nechapu cim ti pride namysleny psal sis s nim nekdy ? a to ze dela 4 roky "pacmana" ( PacIna )
je z toho duvodu ze ma mnoho ostatnich aktviti : vede cele vch , spravuje forum , vede fiolasoft, Ma i vlastni porad na pg24.tv ...ma toho dost dela toho moc pro ceskou freeware scenu tak si toho kokota priste odpust !!!

Ten heroin bol nejaky prilis silny, ze? Very Happy
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Laughing Laughing Cool
DespeRadoX mal pravdu, bohovo sa bavim Smile

(ale mozete to tu zmazat, aspon poslednych par - teda aspon presunut do popelnice)
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 15:51:59    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim te a co Fiola dela tak moc obriho pro ceskou free scenu?Ja ho mimochodem vubec neznam a nemam proti nemu ani popel ale co tak prospesneho dela ze ty tu muzes vyskocit z kuze?PG24?Ok ok ma vlastni porad ale maximalne INFORMATIVNIHO charakteru...Hi hi hi vazeni hraci za rok vyjde takhle pecka hra od ceskeho free tymu bla bla bla.Opravdu mi to mnoho prinasi.Ale nerikam ze neni fajn kdyz tu neco takoveho existuje.
franz

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 16:37:23    Předmět: Odpovědět s citátem

PG24 už zaniklo, ne? Ukázka jak se dá dobrej nápad zkopat = rozjet k němu další projekty a pak to nestíhat Sad
(Ale stejně to čím dál víc spočívalo hlavně v propagaci Fioly - česká scéna byla představovaná jako komunita kolem VCH, na kterou stále odkazoval, české hry recenzoval jen vzniklé z VCH, nezapomněl na trailer z pacina, v posledním díle byla dokonce recenze jeho vlastní nedodělané hry atd.. Rolling Eyes
pcmaster

PříspěvekZaslal: 25. únor 2008, 18:47:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozrite sa... ked niekto nieco vytvori, tak si ho ludia zapamataju a nikto do neho nebude explicitne picovat. Ale ked sam furt len picuje a tvari sa ako velky bos, tak si o nom ludia pomyslia svoje a nesmie sa cudovat reakcii. Nepoznam nikoho, kto by spravil fajn hru a niekto do neho picoval len tak z principu...
MD

PříspěvekZaslal: 26. únor 2008, 09:36:37    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc by PG24 melo zaniknout? Kdybych mel cas, tak si tam hned "naladim" Starcraft Memories ... No a proti Fiolovi samozrejme nic nemam (naopak jsem "Fiola fan" Cool ), tak nepicujte!! Twisted Evil
rezna

PříspěvekZaslal: 26. únor 2008, 10:30:02    Předmět: Odpovědět s citátem

MD napsal:
Proc by PG24 melo zaniknout?

zjevne byl myslen ten porad na pg24

a k franzovi a tomu ze fiola prezentuje na pg24 ceskou scenu jen kolem VCH. to je normalni - delaji to vsichni. jakmile se dostanes k tomu ze se muzes prezentovat, snazis se ukazat ze ty jsi ten pravy a jediny a tim sezenes treba taky prachy (sponzory), ale hlavne das vedet o sobe a ostatni ututlas. podivej se na to proc mas skoro vsichni windows. protoze ani nevi ze je alternativa - az tak to microsoft masiruje.
franz

PříspěvekZaslal: 26. únor 2008, 11:42:43    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, myslel jsem ten pořad freeware world, ne celé pg24
Markyxl

PříspěvekZaslal: 26. únor 2008, 14:16:49    Předmět: Odpovědět s citátem

freeware world se meni na porad Indian, kterej se zabyva Indie hrama
rezna

PříspěvekZaslal: 26. únor 2008, 15:13:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Markyxl napsal:
freeware world se meni na porad Indian, kterej se zabyva Indie hrama

klasika - porad neni uspesny tak ho pojdme prejmenovat ale delat to stejne - treba se lidi chytnou

viz uz snad treti pokus bubilkove delat vtipny porad o politicke scene, ackoliv je jasne ze bez Simka to proste nezvlada a uroven jde rapidne dolu
Fiola

PříspěvekZaslal: 28. únor 2008, 22:50:13    Předmět: Tak a mám vás dost! Odpovědět s citátem

Nikdy bych od vás - od nikoho z vás, na tak váženém fóru nečekal takové reakce vůči mé osobě.

Jsem znechucen.

Děkuji ale všem, kteří se mě zastali.

Projekt VCH bych bejt vámi nekritizoval. Ačkoliv je to jeden z mých projektů, je nadmíru úspěšný. Takže plivat můžete, jak chcete.

Pořad Freeware World jsme přejmenovali jenom z důvodu toho, že jsme chtěli rozšířit téma i na Komerční a Indie hry. Tento tah byl z důvodu toho, že jsme měli již sledovanosti dost a sami fanouškové pořadu si tuto změnu vyžádali... Rolling Eyes Někdy by bylo vhodné se informovat, než tlachat.

To, co jsem řekl na VCH o CH, tak to je přesně, za čím si od teď budu stát a to jenom kvůli zdejším pomlouvačům.

Nikdo z ČH mě osobně nezná. Nechápu, kde na mě berete zlobu. Ještě ke všemu, když děláme v jiné oblasti. Když nic jiného - taky programuju, ať už webové aplikace nebo pomocí C++ (které se učím) hry. To, že dále využívám Game Maker je mé rozhodnutí a vy nemáte absolutně žádné právo mi brát mou čest!

Vy nemáte nikdo právo mi říkat, co smím nebo nesmím... nebo co jsem udělal či neudělal pro českou freeware scénu. Když nic jiného - mám vývojářský tým. Píšu recenze na Vaše hry a píšu o vás i novinky. Dělám to rád a nechci být za to chválen. Novinky ani nejsou placené. Tak nevím co děláte.

Když jsme u toho srovnávání. My na VCH si aspon nehrajeme na strašně srovnaný portál a nebereme všechny jako spodinu. Myslím, že sekce Vaše projekty s 457 tématy má oproti vaší jedné stránce docela náskok. Tak se laskavě někdo zamyslete, když něco máte proti mě.

Já dělám svou práci a dělám jí podle mnoha lidí dobře. Pokud se vám zdám namyšlený - je mi líto ... nevím, jak vás mám přesvědčit. Jenom mi přijde líto a je mi blbě z toho, jak se někdo nechává ovlinit něčím úspěchem. Jediné co mi z toho vychází je závist.

Rolling Eyes ...

PS: Z mého týmu nikoho nezneužívám. IMHO: kdybyste nebyly tak zamyšlený do své pravdy, věděli byste, že FiolaSoft studio udělalo více her, než pouze slibovaného pacina. Nechápu, kde berete odvahu. Do očí byste mi to samé ve skutečnosti neřekli.

Naposledy upravil Fiola dne 28. únor 2008, 23:06:37, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
swarm

PříspěvekZaslal: 28. únor 2008, 23:06:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak do nich... jo a řezňa je gay Shocked Embarassed.
Weny Sky

PříspěvekZaslal: 28. únor 2008, 23:43:18    Předmět: Re: Tak a mám vás dost! Odpovědět s citátem

Fiola napsal:
Když jsme u toho srovnávání. My na VCH si aspon nehrajeme na strašně srovnaný portál a nebereme všechny jako spodinu.
Nikdo nikoho nebere jako spodinu. To je mozna jen tvuj dojem, kdyz se snazime rikat lidem pravdu, ackoliv je mnohdy tvrda. Nenapiseme ke hre kde nekdo nacmaral grafiku v malovani za 10 minut, ze ma hra oslnivou grafiku a budou ji hrat miliony lidi po celem svete. Snazime se byt realisty a burcovat lidi k lepsim vykonum, aby si nemysleli, ze ten shit, ktery stvorili za jednu hodinu, ma nejakou zavratnou hodnotu a stali se z nich ten den Carmackove, ....
Nedavno se napriklad u vas v projektu chvalili, ze tam budou mit pixel-art grafiku ..... A pritom screenshoty byly pouhe cmaranice v malovani. A jen jsem se ozval, tak jsem byl poslan "do prdele" ... http://forum.velkejchytrak.cz/viewtopic.php?f=22&t=13001 (ale skoda, ty komicke screenshoty uz smazal) . A to je ten problem o kterem se tu porad vedou debaty, ze za konstruktivni kritiku jsme posilani do prdele, protoze autori vetsinou cekaji, ze se z toho co udelali poserem a hned jim poslem pul mega na ucet, aby to dokoncili

Fiola napsal:
Myslím, že sekce Vaše projekty s 457 tématy má oproti vaší jedné stránce docela náskok. Tak se laskavě někdo zamyslete, když něco máte proti mě.
Nesrovnavej hrusky z jablkama a kvantita neni kvalita. Timto by se dal rozebrat tento bod a uz by se nemuselo dal nic resit. Ale jelikoz ti urcite neni jasne, proc jsem napsal tu prvni cast, tak se podivej na datumy od kdy jede nase nova databaze a od kdy vase ... no a pak uz to nebude tech tvych 475 .... ale podstatne min cca 85 ... to uz neni takova senzace ... s takovym cislem uz se tak pekne nevytira zrak Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: