Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 18:25:08 Předmět: 1987-Zootytown |
|
|
1987
Zootytown
Domovská stránka
Jedná sa o Neobvyklú budovateľskú stratégiu. Úlohou hráča bude prevziať úlohu správcu mesta. Starať sa o občanov, aby mali vyštudovanú čím najväčšiu školu, v hre budú 3 typy -základná, stredná, vysoká, a podľa toho akú školu vyštudujú sa zamestnajú a podľa toho budú šťastný.Keď budú ľudia šťastný tak si nájdu partnerovu a ak budete naozaj dobrý starosta a ľudí nebude stráchať chudoba tak začnú aj produkovať potomkov, kupovať si autá, míňať viacej peňazí v podnikoch a tak budú môcť podniky viacej odvádzať do mestskej pokladnice, a vy budete môcť postaviť vysoké školy aby sa študenti mohli vyučiť, tým prísť do vášho mesta nový investori a postaviť veľkolepé firmy ktoré znova zamestnajú vysokoškolákov a vám tá firma zase bude môcť odvádzať viacej peňazí, Ale musíte si dávať pozor. lebo tak ako sa ľudia rodia tak aj umierajú. a ak nebudete dobrým starostom tak ľudia nebudú mať potomkov a vaše mesto začne pomaly vyľudňovať. Snažím sa systém hru navrhnúť tak aby sa čím najviac podobal aktuálnemu živote
news 27.4.2008
Bol vymenený Hlavný HUD . prosím o reakcie naň.
Stav:
- grafika 95%
- program 80%
- hudba/zvuk 20%
Ďalšie screeny :
Nový HUD [NEW]27.4.2008
Priamy screen z hry 1 14.40208
Ukážka z prípravy videa 14.40208

Naposledy upravil tito100 dne 3. květen 2008, 12:44:24, celkově upraveno 4 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
Zaslal: 27. únor 2008, 18:54:18 Předmět: |
|
|
grafika pekna. nebolo by uz nejake video z hry ako sa to hybe?? inak vyzera to nieco ako sim city
PS: nie sme na warez fore tu mozes dat priamy link. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 27. únor 2008, 19:28:14 Předmět: |
|
|
grafika moc hezká.. taky jsem pro video.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 27. únor 2008, 19:43:45 Předmět: |
|
|
nou napsal: |
vyzera to nieco ako sim city |
spíše transport tycoon
jestli ty autíčka jezděj a lidičkové hýbou, tak je to luxus
mohu vzhled města nějak přímo ovlivňovat (stavět si sám), nebo jen měním nějaké hodnoty a tím se mi mění i město?
obrázky vypadají na render |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 19:47:15 Předmět: |
|
|
však koli tomu linku som sa skoro na tento príspevok vykašlal. proste mi to nefungovalo. naholilo link aj z tagami[link] . a neviem prečo
vzdeo. tak to ma ešte nenapadlo. ale hádam tak o týžden, 2 ho spravým a hodím. zatial neni z čoho spraviť kedže to ešte neni v hratelnej podobe, je to rozkúskované. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 27. únor 2008, 20:12:22 Předmět: |
|
|
Hraje ten rok 1987 ve hře nějakou roli, nebo je tam jen proto, aby tam mohly být oprýskaný paneláky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 20:14:22 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
.....mohu vzhled města nějak přímo ovlivňovat (stavět si sám), nebo jen měním nějaké hodnoty a tím se mi mění i město?
obrázky vypadají na render |
takže pár info:
vašou úlohou bude len stavať. a tým ovlivnujete celú hru. nebudú tam niejaké špeciálne a zložité nastavenia ako v simcity . len stavanie. budete si môcť počas hry klikať na dom a tak zistiť aký ludia tam žijú, ako sa majú, čo im chýba, ako daleko chodia do školy, a podla toho postaváte školu, budovi pre prácu, zábavné strediská. populácia bude virtuálna, nebude len počet ludí . ludia búdú žiť. chodiť do školy, do práce, milovať sa, zakladať si rodiny, rodiť potomkou. tie autá budú tiež virtuálnem to jest nebud chodiť bezhlavo. ale budú mať cieľ, v aute budú sedieť ludia ktorých mená si zistíte po kliknuté na auto. z chodcami to bude rovnako
teda malo by to tak byť, k autám a chodcom som sa ešte nedostal. ale všetko ostatné je už spravené a funkčné.
hádam ste pointe pochopily
vopred vdaka za prejavený záujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 20:51:17 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Hraje ten rok 1987 ve hře nějakou roli, nebo je tam jen proto, aby tam mohly být oprýskaný paneláky? |
no ide o to ....
Trošku z hystórie:
Programingu sa venujem od 7 rokov. v 7 som spravil prvý kresliaci program v basicu na Amige 1600+ . potom som začal mať v škole problémi z gramatikou(ako ste si asi všimly ) a tak moja kariéra na čas skončila. potom v 16tich som si kúpil comp a tak som začal zháňať niečo ako basic a natrafil som na Game maker. a tak som začal skúšať. medzy tým chodil do školy a tak nemal moc času. až v roku 2005 som sa pustil konečne do normálnej hry . nemohol na napadnuť názov. a tak ma napadol názov 30.3 1987, prečo? lebo som sa vtedy narodil. ale ako čas plinul tak som hru zdokonaloval až sa mi prestala páčiť mspaintová grafika a tak som spravil novú pixelartovú. ale ako čas plinul moje skúsenosti z programingom naberali a tak som zdokonalil hru že už ani ta pixelova grafika sa mi nepáčila, a tak som spravil novú ktorú vidíte teraz a je už finálna, ale zase bola grafika moc super a tak som prepísal všetky scripty a zachoval len názov hry a pointu že ludia budú mať svoje mená. a tak som sa dostal k dnešnej fázi kde som sa rozhodol porjekt zverejniť viac ako len na (vch) .
tejto hre som venoval 3 roky života, nespočetné množstvo hodín vývoja, kedže v gm spraviť niečo podobné je o hlavu. a v neposlednom rade aj dosť hodne penazí. a aj preto plánujem dokončiť hru čím skôr, to jest asi do 2-3 mesiacou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 27. únor 2008, 21:03:07 Předmět: |
|
|
Moc hezky:) btw budu moc sledovat jak se ten baracek stavi a nebo tam bude jen neco ve stylu Building in progres?:)Mimochotem, linky do code:) _________________ http://3dcizek.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 21:27:54 Předmět: |
|
|
Kula Shaker napsal: |
Moc hezky:) btw budu moc sledovat jak se ten baracek stavi a nebo tam bude jen neco ve stylu ?:)Mimochotem, linky do code:) |
budú tam len rovno postavané. viem že je to chyba. ale to by uč bolo moc veľa na gm. už teraz je v hre cez 200 spritou .
o tom code som už písal. nechcelo mi to fungovať do url |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 27. únor 2008, 21:39:40 Předmět: |
|
|
No já se ptal proto, že v roce 1987 byly jiný možnosti, jiný priority a jiný nástrahy ať už sabotujícího lidu nebo vedení strany než jsou dnes.
Tak jen jestli s tím počítáš, nebo jde prostě jen o ten kabátek a stylizaci (já sám si samozřejmě z roku 1987 nepamatuju nic, byly mi 2 roky, ale tak nějak to předpokládám). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 27. únor 2008, 21:47:38 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
No já se ptal proto, že v roce 1987 byly jiný možnosti, jiný priority a jiný nástrahy ať už sabotujícího lidu nebo vedení strany než jsou dnes.
Tak jen jestli s tím počítáš, nebo jde prostě jen o ten kabátek a stylizaci (já sám si samozřejmě z roku 1987 nepamatuju nic, byly mi 2 roky, ale tak nějak to předpokládám). |
vydíš. to ma nenapadlo. a dobrý nápad. ak by sa našiel taký človek čo si to pametá tak by som mohol uvažovať o tom že do dám do systému.díkes za radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 28. únor 2008, 09:47:31 Předmět: |
|
|
tito100 napsal: |
vydíš. to ma nenapadlo. a dobrý nápad. ak by sa našiel taký človek čo si to pametá tak by som mohol uvažovať o tom že do dám do systému.díkes za radu  |
No to bys musel prehodnotit filosofii cele hry Ono vubec mi to prislo, ze tve mesto bude hodne utopicke (vsichni jsou stastni, staci chodit do skoly a do mesta hned prijde super firma, ktera lidem nabidne super praci, pak jsou lidi jeste stastnejsi, zamilovani a maji kupu deti, atd...) Tedy radikalne jina situace nez za komunistu , svoboda studovat, pracovat, nakoupvat byla tehdy hodne pokrivena. A takhle idilicky to nefunguje ani dnes.
No me napadlo ze bys treba mohl uplne pozmenit historii a opravdu zavest Utopisticke zrizeni - rekneme, ze se to komunistum povedlo a vytvorili idealni stat. (Nemusis to resit do detailu a vysvetlovat, jak je to mozne ...)
Jinak Screeny vypadaji moc hezky, tak drzim palce do dalsiho vyvoje. _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 28. únor 2008, 09:56:18 Předmět: |
|
|
vypada to moc hezky, dobra prace, jen mala poznamka na okraj: nikde jsem si nevsiml ze by autor psal ze se to odehrava v cechach a stylem archytektury nekterych domu to ani tak nevypada, proc se tu probiraji komunisti? _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 28. únor 2008, 17:03:32 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
.... nevsiml ze by autor psal ze se to odehrava v cechach a stylem archytektury nekterych domu to ani tak nevypada, proc se tu probiraji komunisti? |
ono no sa to odohráva na Slovensku .a archytektúra tak vypadá .
tam určite nebude tak jednoduché spraviť ludí spokojnýmy. ale zatial to ani nemá nič spoločné z komunistami. a chcel by som to tam dať ale ani náhodou si neviem predstaviť čo sa vtedy odohrávalo. ale skúsim sa poradiť matky
prinášam HUD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|