.[ ČeskéHry.cz ].
Prosim o kritiku webu
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Woozie

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 18:57:59    Předmět: Prosim o kritiku webu Odpovědět s citátem

Prosim o kritiku webu Smile

http://xspace.ic.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
josh

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 20:50:11    Předmět: Odpovědět s citátem

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fxspace.ic.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
Woozie

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 21:34:20    Předmět: Odpovědět s citátem

a co treba kritika webu a nokoukat jenom na kod ?
josh

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 21:48:10    Předmět: Odpovědět s citátem

ale ceho? toho wordpressu, nebo tech obrazku, nebo obsahu, nebo videi kde nekdo rika co by to melo umet ale neumi, nebo toho napisu X Space na kterej je aplikovana textura z 3DS Max kterou znam dokonce i ja (a to uz je neco Smile nebo tu reklamu kolem webu, nebo to cssko z wordpressu nebo co?

adios!
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 23:32:22    Předmět: Odpovědět s citátem

hele woozie asi sprcha co?World press jsem nahodil i ja(to je co rict),logo je trisktni.Woozie,za tohle pochvalu nesklidis...koukni se treba se http://3dcizek.com (ano skrytá reklama)Taky je to WorldPress
spark

PříspěvekZaslal: 21. únor 2008, 23:41:17    Předmět: Odpovědět s citátem

mozno rozdiel je aj v tom, ze niekto sa nehanbi a necha tam info o tom aky RS vyuziva...neviem ja mam pocit ze woozie chce skor vediet co si myslime o materiali na webe, a nie o tom ako je robeny web - tym padom to mozno patri aj niekde uplne inde ...

bol by som vdacny za podrobnejsie vysvetlenie slovneho spojenia "Neoficialny trailer" + trailer ktory nezobrazuje herne prostredie. ThX

ale inak nemam nic proti, ak napises co konkretne chces ohodnotit myslim si ze viaceri by ti napisali nejaky post k tomu...tak mi to skor pride, ze len aby si mal nejaky post

GN
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Woozie

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 08:17:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazke ano web je zalozen na zakladu wordpresu a je na nem aplikovana sablona... CSS styly a toveto blustky sem si upravily podle sevho prepsat si nejaky texty a upravyl pozice par veci ... dase rict na webu neni moc moje prace ,ale chtel jsem od vas vedet jak celkove ten web na vas pusobi ....jestli je prehledny a tak Smile grafika sice jednoducha a kod neni validni ,ale na webech se daj hodnit i vice nez tyto fakty ne ? Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 09:55:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Kula Shaker napsal:
...logo je trisktni.Woozie,za tohle pochvalu nesklidis...koukni se treba se http://3dcizek.com (ano skrytá reklama)Taky je to WorldPress

Jj, krásný příklad toho, jak při neznalosti češtiny a typografických zásad někdo dokáže nejen něco vyplodit ale pak to i prezentovat a ještě se za to nestydět. To mi přijde opravdu trisktní Wink (Kulo, a skutečně se nemusíš stydět psát za oddělovači mezeru, mimojiné to pak půjde normálním lidem číst.)

Jinak web X Space ačkoliv působí amatérsky a je tam taky chyb jak máku ("neofiální trailer" zní úchvatně Wink) tak je funkční, pokud to mát být k freeware projektu, tak mi to přijde dostatečné, a radši bych soustředil síly na vývoj hry než zbytečnému zdokonalování webu.

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 10:14:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
Jj, krásný příklad toho, jak při neznalosti češtiny a typografických zásad někdo dokáže nejen něco vyplodit ale pak to i prezentovat a ještě se za to nestydět. To mi přijde opravdu trisktní Wink (Kulo, a skutečně se nemusíš stydět psát za oddělovači mezeru, mimojiné to pak půjde normálním lidem číst.)

Pockej ja tam mam nekde gramaticke chyby?Nedivil bych se, a nebo je tam ma woozie protoze Technyckém je i na me, gramatickeho hotentota hodne.
Btw:na trisktni jsem se jeste dotazoval gymnazistky zda to pisu dobre, a prej jo.
Wozzie, Podivej se na www.deviantart.com a tam hledej space art a nebo se pak podivej na www.tutorials.cz kde jsou paradni tutory na tvorbu space artu.Preci jen, kdyz delate vesmirny simulator ze, tak by tak mohlo vypadat i logo:).
Mem

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 10:48:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Kula Shaker napsal:
Btw:na trisktni jsem se jeste dotazoval gymnazistky zda to pisu dobre, a prej jo.

OK, nemám dalších slov Wink

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 11:40:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Když nevím, jak se píše tristní (mimochodem od francouzského slova triste - smutný) nebo technický (všimněte si, že chybí čárka, jelikož se jedná výčet a ne o vylučovací vztah), podívám se na www.pravopis.cz. Ne? Do píči!
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 11:50:35    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak sorry no.puvodne jsem to mel bez K pak prisla pritelkyne rekla mi ty negramote jeden a ja tam doplnil k na jeji radu.Prvni myslenka, spravna myslenka.btw kdyz jsem u toho worldPressu,jak tam zaridit takove ty pop up obrazky.Nahled jenom malinkaty ale pri kliknuti se to "rozesune".Hledal jsem to ale nikde nenasel.To by se ti taky wozzie hodilo na web...obrazky jsou desne male.(vidite jak z toho nedelam OT jo?)
Augi

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 12:05:49    Předmět: Odpovědět s citátem

devillante napsal:
(mimochodem od francouzského slova triste - smutný)
A nemůže to být ze španělského triste nebo nakonec katalánského trist? Wink Ať žije OT! Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
devillante

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 12:20:27    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš, co se říká? Špatné téma, hodně OT Wink.
Já bych řekl, že katalánské trist to klidně může být! Má ještě někdo návrhy k původu slova tristní?
Mem

PříspěvekZaslal: 22. únor 2008, 12:21:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Augi napsal:
devillante napsal:
(mimochodem od francouzského slova triste - smutný)
A nemůže to být ze španělského triste nebo nakonec katalánského trist? Wink Ať žije OT! Very Happy

Ehm, a co prapůvodní latinské? Aneb Post coitum omne animae triste est (za případné chybky se omlouvám, latinu jsem neměl)
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Web Development Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: