.[ ČeskéHry.cz ].
2D Grafik / Game Design :: LubiMon - Karetní hra :: FREE

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubiii

PříspěvekZaslal: 27. květen 2008, 15:36:13    Předmět: 2D Grafik / Game Design :: LubiMon - Karetní hra :: FREE Odpovědět s citátem

Dobrý den.
Ze záliby v programování jsem (opět) začal kutit nějakou tu hříčku. Jelikož bych to (pro změnu) opravdu dodělal, a v případě úspěchu a zájmu dále rošiřoval - což koncept hry umožňuje, tak bych rád spolupracoval s dalším (minimálně jedním) člověkem. Sám asi nebudu zvládat (v rozumném čase) dělat vše.

Technologie:
Programuji v Delphi.
Používám 2D engine Andorra, včetně particle efektů.
Komunikace probíhá po TCP/IP protokolu.

O co jde:
Hru jsem nazval (trochu alibisticky Smile LubiMon - jde o karetní online hru pro dva hráče. Aktuální build je vždy k dispozici na www.Lubiii.cz/LubiMon/LubiMon.zip

Hráči hrají proti sobě, žádný svůj balíček si předem nevytváří.
Nazačátku se náhodně vylosuje 12 unikátních postaviček, ze kterých si každý vytvoří 4-člený tým (připodobnění: DotA - RD mode). Ze zbylých 4 nevybraných postaviek se vytvoří třetí neutrální tým (poslání tohoto týmu jsem ještě nedomyslel zatím Smile. Každá postavička ma nějakou svojí unikátní schopnost (připodobnění: BANG!) + nějakou vlastnoust prospěšnou pro celý tým/hráče. Postavičky se dělí dále na tři kategori - zvířata, rostliny a věci. Po vytvoření týmů se hráči střídají na tahu, a ze společného balíku karet si lízají akční karty, kterými pak probíhá celá hra.

Co potřebuji:
Někoho, kdo by graficky stvárnil herní charaktery - jde o malé obrázky / ikonky 90*90px. Zatím jsem sám udělal dva černobílé.

A hlavně někoho, kdo by mi pomohl s doladěním pravidel a celého herního systému a mechanismů.

Děkuji,

Lubiii
www.Lubiii.cz
Lubiii@seznam.cz
Lubiii@seznam.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: