Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Asan
|
Zaslal: 27. červen 2008, 22:04:47 Předmět: Message Pump |
|
|
Svého času tu byl článek na téma jak udělat vhodnou Message Pump, kolem kterého se vytvořila celkem podnětná debata... nepodařilo se to někomu zachránit? Teď jsem si zase začal hrát s programováním, celkem bych si to přečetl.
(vím, že je na to na GameDev tutoriál a nejen tam, netřeba zmiňovat) |
|
Návrat nahoru |
|
|
posila
|
Zaslal: 27. červen 2008, 23:36:39 Předmět: |
|
|
Nejsem si jisty, ktery clanek presne mas na mysli... kazdopadne:
Chjoodge napsal: |
Napsal jsem článek na téma smyček zpráv v herních projektech. Původně jsem ho psal sice do magazínu, ale už od 11. července to visí u řežni bez odezvy, tak to dávám ke stažení tady: http://www.martinuv.net/Smycky_zprav_pro_herni_projekty.pdf
(Jestli to někdo odpovědný bude chtít umístit i do magazínu, text ve Wordu a obrázky v png jsou mu k dispozici ke stažení zde. Tohle vlákno pak klidně zničte nebo s ním jinak jakkoliv naložte )
Jinak rád si poslechnu připomínky k tématu. |
...
morki napsal: |
prominte ze ozivuju stary thread ale chtel sem si po dlouhe dobe znovu precist ten clanek ale odkazy uz nefungujou... mohl by si sem chjoodge prosim hodit novy odkaz? predem moc diky, morki... |
kazdopadne ani jeden link vyse uz neni funkcni. Tak te odkazu aspon na velmi vymluvny clanek ve wiki Vzor Hlavní herní smyčka |
|
Návrat nahoru |
|
|
YmaN
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Asan
|
Zaslal: 28. červen 2008, 18:48:32 Předmět: |
|
|
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|