Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rezna
|
Zaslal: 22. říjen 2007, 08:49:52 Předmět: Zmena pisma ve VB 6.0 IDE |
|
|
Na topasove blogu jsem se docetl o programatorskych pismech - http://blog.vyvojar.cz/topas/archive/2006/06/06/8335.aspx - chtel jsem si tudiz jedno ktere se mi obzvlast libilo hodit do VB 6.0, protoze vypadalo ze by to s nim mohlo jit lip nez s Courierem.
Zamiril jsem tudiz do Tools -> Options -> Editor Format -> Font
Jake bylo ale moje zklamani kdyz jsem kyzeny font nenasel v seznamu.
A muj dotaz je. Nemate nekdo zkusenosti s nastavenim fontu ktere VB nenabizi, jako fonty pro editor (pres registry, ...)? A nebo udelal jsem nekde chybu? Je potreba dany font nejak extra nainstalovat? (font jsem jen tupe nahral do C:\Windows\Fonts)
Budu rad i za link na web. Ale google mi moc neporadil. Bohuzel s dotazy "Visual Basic" ve valne vetsine vitezi vs2k5  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 22. říjen 2007, 08:54:31 Předmět: |
|
|
A sakra, prestavam pokladat dotazy, ktere si potom vyresim sam
Tak aspon kdyby nekdo potreboval. Reseni je toto.
Control Panel -> Fonts - otevre se pruzkumnik
File -> Install New Font...
najde se font (nesmi byt v C:\Windows\Fonts) a nainstaluje se do systemu.
vypada to ze to nekam pise do registru - najednou mam ve VB misto asi 20 nejakych 150 pisem k dispozici.
no timto aspon diky topasovi za pekne pismo. :* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peta

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 154 Bydliště: V prvnim patre hned vedle koupelny.
|
Zaslal: 22. říjen 2007, 21:26:44 Předmět: |
|
|
Který font se Ti líbil víc než Courier? Hoď mi link (třeba sem nebo pm) prosím, děkuji. _________________ Když je Ti smutno, otoč se tváří ke slunci a všechny stíny padnou za Tebe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 23. říjen 2007, 08:18:15 Předmět: |
|
|
No topas psal, že používá to Dino, ale těch písem je tam dost podobných, super je, že je odlišená i nula od óčka apod., možná si to ve VS taky změním _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 23. říjen 2007, 08:23:39 Předmět: |
|
|
SilverMan - PixelCarnageMono - tohle jsem si hodil do VB a jsem spokojen |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|