Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Deluxe
|
Zaslal: 21. květen 2008, 19:55:16 Předmět: |
|
|
Eosie -> pouzivas CG nebo GLSL? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 21. květen 2008, 20:15:14 Předmět: |
|
|
Cg, ale pouze zkompiluju program, pomocí cgGetProgramString získám zkompilovaný zdroják (tzn. ARB asm nebo GLSL), zpracuju sémantiky vstupů, abych napojil vstup Cg programu přímo na registry nebo proměnné ve zkompilované formě a pak použiju přímo GL (bez Cg). Důvod, proč to tak dělám, je, že CgGL API je zabugované a trpí i jinými problémy, pro mě tedy nepoužitelné. Pokud se s tím nechceš trápit, jdi raději rovnou do GLSL. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Deluxe
|
Zaslal: 26. květen 2008, 18:02:52 Předmět: |
|
|
Eosie -> A ma to tak jak to delas ty nejakou vyhodu oproti pouziti primo GLSL? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 26. květen 2008, 19:58:54 Předmět: |
|
|
Jo - jede to i na kartách, kde GLSL není, třeba Intel. A CG je přenositelné i na DX + se mi líbí ta syntaxe. Jsem zvyklý dělat většinu efektů v RenderMonkey pomocí D3D a HLSL a do CG to pak snadno přenesu. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|