Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Více článků v magazínu? |
Ano, psal bych je i četl. |
|
24% |
[ 6 ] |
Ano, ale jen bych je četl. |
|
60% |
[ 15 ] |
Ne, je to zbytečné. |
|
4% |
[ 1 ] |
Nevím! :) |
|
12% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
Autor |
Zpráva |
if.then
|
Zaslal: 28. květen 2008, 11:31:33 Předmět: Připomínky okolo Českých-Her.cz |
|
|
Zdar, jen mám takovou připomínku: Po kliku na "Fórum" na liště mě to přenese na hlavní stranu. Na rozcestníku vlevo na hlavní straně kliknu také na "Fórum" a - jsem ve fóru . Může to mást.
Na NoPaste jsou roboti, kteří tam dávají linky. Snad zavést něco jako NoPaste jen po přihlášení/zadání kódu z obrázku.(nevím, zatím jsem ještě nepřispíval, možná to tam už je )
Edit:Není,
kód: |
http://nopaste.ceske-hry.cz/7608 |
a ani jsem nemusel nic zadávat. Navíc je na NoPaste nějaký podivný rozcestník???
Jinak jsem ale fórem nadšen. Snad jen více věcí v magazínu okolo grafiky, než jen jak udělat barel. Já osobně bych třeba přispěl.
Díky za to že mě (doufám! ) nepovažujete za hnidopicha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 28. květen 2008, 12:01:09 Předmět: |
|
|
To si se měl zaregistrovat před pár lety, všechno bylo jinak :) Lidi se předháněli kdo napíše článek dřív, rozcestníky rozcestníkovaly a na fóru nebyla popelnice. To byly časy.
Pak ale začaly český hry zahnívat. Nastal velký pád (i úpadek) serveru, čímž se přišlo o články. Zákeřný zrádce prodal doménu (takže máme teď pomlčku). Nadšení opadlo. Většina lidí přestala být naivní, což je velká škoda. Naivita je ten nejlepší motor pro tvorbu čehokoliv. Dneska když přijde někdo s nadšením, tak dostane pěknou sodu v popelnici, co že si to dovoluje zkoušet něco vytvářet, když ani zkušení guruové z ČH na to nemají koule :). (Záměrně nikoho nejmenuju, protože se to netýká samozřejmě všech. )
A počkej, co teď nastane, kolik si tu přečteme logických argumentů, proč to takhle je :) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 28. květen 2008, 12:14:02 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
To si se měl zaregistrovat před pár lety, všechno bylo jinak Lidi se předháněli kdo napíše článek dřív, rozcestníky rozcestníkovaly a na fóru nebyla popelnice. To byly časy.
Pak ale začaly český hry zahnívat. Nastal velký pád (i úpadek) serveru, čímž se přišlo o články. Zákeřný zrádce prodal doménu (takže máme teď pomlčku). Nadšení opadlo. Většina lidí přestala být naivní, což je velká škoda. Naivita je ten nejlepší motor pro tvorbu čehokoliv. Dneska když přijde někdo s nadšením, tak dostane pěknou sodu v popelnici, co že si to dovoluje zkoušet něco vytvářet, když ani zkušení guruové z ČH na to nemají koule . (Záměrně nikoho nejmenuju, protože se to netýká samozřejmě všech. )
A počkej, co teď nastane, kolik si tu přečteme logických argumentů, proč to takhle je  |
Před 2. výpadkem fóra jsem tu byl. Bylo to skvělé, ale po výpadku šly ČH do háje. Proto doufám, že se najde pár lidí, které to povzbudí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 28. květen 2008, 12:20:29 Předmět: |
|
|
semo: Teď už je tu atmosféra k nováčkům lepší, řekl bych. Ale je tu dost mrtvo. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 28. květen 2008, 15:25:02 Předmět: |
|
|
CH funguji...... tajne....
forum je mrtve.... za to my nemuzem....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 28. květen 2008, 16:08:26 Předmět: |
|
|
Proč tu je mrtvo...těžko říct. Děcka mají asi dnes lepší možnosti zábavy než se s*át s vytvářením her.
Jinak C-H rozhodně fungují - na IRC to žije  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 28. květen 2008, 16:18:51 Předmět: |
|
|
Augi napsal: |
Děcka mají asi dnes lepší možnosti zábavy |
dělat hry v GM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 28. květen 2008, 17:18:47 Předmět: |
|
|
Neřekl bych, že je tady mrtvo... bývávalo mrtvěji myslím.
Na nopaste by to asi chtělo antispamovou ochranu, třeba nutnost odpovědět na otázky typu "Kolik cm má patnácticentimetrový okurek?" by asi odfiltrovalo dost botů a implementačně je to skoro nic.... _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 28. květen 2008, 17:22:55 Předmět: |
|
|
Eosie napsal: |
Na nopaste by to asi chtělo antispamovou ochranu, třeba nutnost odpovědět na otázky typu "Kolik cm má patnácticentimetrový okurek?" by asi odfiltrovalo dost botů a implementačně je to skoro nic.... |
samozrejme je to implementacne jednoduche - ale nesystemove - samozrejme tenhle problem mam v reseni s tim aby doslo k autorizaci uzivatelu vuci foru - stejny problem resime i s wiki - ale vzhledem k aktualni praci na organizaci GDS, a ostatnich vecech kolem CH nemaji tyto veci takovou prioritu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 28. květen 2008, 19:16:42 Předmět: |
|
|
Eosie napsal: |
Na nopaste by to asi chtělo antispamovou ochranu, třeba nutnost odpovědět na otázky typu "Kolik cm má patnácticentimetrový okurek?" by asi odfiltrovalo dost botů a implementačně je to skoro nic.... |
No mrtvěji asi NEbývalo. a s těma děckama: I já jsem děcko. Ale nemůžu si dovolit na CoD 4 a tak tajně vydělávám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 28. květen 2008, 21:13:12 Předmět: |
|
|
Ta anketa je o hovne. Inak nema cenu nic pisat, pravdu ma (zas a znovu) Semo. To je pravy guru, toho pocuvajte decka, viem o com hovorim!  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 29. květen 2008, 06:22:05 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Ta anketa je o hovne. Inak nema cenu nic pisat, pravdu ma (zas a znovu) Semo. To je pravy guru, toho pocuvajte decka, viem o com hovorim!  |
Skoda ze ma Semo uplnou pravdu takhle je to moc nudny kdyz s nim kazdy souhlasi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 29. květen 2008, 07:53:54 Předmět: |
|
|
:-D :-D
jojo, na moje slova dycinky dojde! _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 29. květen 2008, 12:44:42 Předmět: |
|
|
tak me napada, je tu nekde nejaky banner ceskych her, nebo nejaka ikonka, klidne bych si ji dal na web treba by to i pritahlo nejake neve lidi sem... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 29. květen 2008, 13:08:01 Předmět: |
|
|
OGI napsal: |
tak me napada, je tu nekde nejaky banner ceskych her, nebo nejaka ikonka, klidne bych si ji dal na web treba by to i pritahlo nejake neve lidi sem... |
Co zkusit se domluvit s www.freevideo.cz? To by se možná návštěvnost zvýšila. _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|