Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Matej
|
Zaslal: 2. červen 2008, 23:28:41 Předmět: Distributor Java her |
|
|
Zdravím všechny,
Již tři měsíce mám rozpracovaný velký projekt o mobilních hrách a rád bych včetně ostatních funkcí nabídnul uživatelům i možnost koupení java her. Existují v ČR nějaké společnosti, které se specializují na tuhle problematiku? Našel jsem zatím jenom mobilbonus.cz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
agile

|
Zaslal: 3. červen 2008, 09:13:26 Předmět: |
|
|
Možností kromě MobilBonusu je samozřejmě více, spíš jde o to, jestli by si hru někdo koupil (upřímně - je ten tvůj "velký projekt" schopen konkurovat současným hrám, co vycházejí? Máš pokryty všechny telefony, co jsou na trhu, nebo to vyvíjíš jen pro pár modelů.) Pokud je odpověď na obě otázky ano, tak jsi borec
Jestli chceš na to téma hodit řeč, ozvi se mi na PM nebo pošli mail na acler [zavináč] handjoy [tečka] cz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 3. červen 2008, 11:15:04 Předmět: |
|
|
hehe. Agile ty ses maslo. Napsal "projekt o mobilních hrách" ne projekt mobilni hry Takze predpokladam webovy magazin ci tak neco.
K otazce: Erika a.s. nebo ATS Praha treba |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matej
|
Zaslal: 3. červen 2008, 17:53:43 Předmět: |
|
|
Bude se jednat o internetový magazín o mobilní zábavě.
Děkuju za jména společností, máte s některymi zkušenosti ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
agile

|
Zaslal: 5. červen 2008, 13:55:04 Předmět: |
|
|
aha, tak to jsem se nejak prehlidl
no obecne k prodeji java her - nejakou dobu jsem je na svym webu prodaval (cca 3000 UIP denne) a jestli se prodalo za X mesicu her za par stovek, tak je to moc, takze si tim nic moc nevydelas. Nez to resit pres nejaky firmy, spis zkus nejakej affiliate (napr. crazytomato) a uvidis, jak moc to nese. A pokud by to neslo, domluv si konkretni podminky s danou firmou. Pokud jsi malej a budes prodavat houby, ty firmy se s tebou nebudou ani bavit, takze nema smysl je ani podle me na zacatku oslovovat, ale za pokus nic nedas, ze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidhornak
|
Zaslal: 8. listopad 2008, 18:56:19 Předmět: |
|
|
mobilbonus nebrat nemaji na nic cas a prodeje maji minimalni _________________ David Hornak
PhoneSoft
Phone: 774 417 835 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|