Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:40:08 Předmět: |
|
|
Tak to je všechno stejné, v Dark Elfovi si člověk taky může šetřit tahy, a na konci už se spojenci prokouzlují navzájem a přesouvají armády, aby neschytali útok, a útočí se na země Dark Elfa. A kolem půlnoci napjatý Gix na ICQ pláče, kdy už to bude (Pro mě už je to naštěstí dávná minulost, pro něj ani ta půlnoc nestačila a hraje jakési pochybné akční ligy s tahem snad každých 15 minut ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franz2
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 15:47:01 Předmět: |
|
|
já hraju age of expansion http://www.aoex.cz
časově nenáročný a pěkně variabilní (každý měsíc jiný quest), navíc každý měsíc dostává nejlepší hráč lávovou lampu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 22:04:14 Předmět: |
|
|
Eosie: No ja mam na konte asi 4 roky Red Dragona (cca pul napul pred a po zpoplatneni), a ted druhym rokem se radeji oddavam Dark Elfovi, pac RD je hrozne chaoticka, nahodna, neprehledna a nervy prilis drasajici hra. Protoze jsem RD hral na rekneme vyssi stredni urovni (rekneme TOP 10-20 aliance), a vetsinou u toho vojvodoval, tak 4 hodiky denne ta hra zhltla. Principy boje pritom v te hre byli strasne o nahode, obcas to vyslo lip, obcas hur, vzdy to ale bylo na principu ja udelam toto, a je asi tak 1000 moznosti co udelaji oni, ktere v kombinaci s mym konanim muzou vest od od me uplne porazky v jednom dni az k memu uplnemu vitezsti za jeden prepocet... A tak velkej vliv nahody je dle meho nezadouci.
A jak uz jsem psal, od RD me nevyhnalo zpoplatneni jako tebe, ale znechuceni z toho jak to tam chodilo, ve hre s "nekonecne rozpinavym vesmirem kde odkudkoliv kamkoliv to bylo blizko", ve hre, kde kdyz se ti nahodou zadarilo a porazil si silnejsiho soupere, druhy den si byl uplne v troskach, pac se na tebe vrhlo 10 nejakych alianci, o kterych si ani nevedel ze existuji. V zapeti se 10 tvych spojencu vrhlo na ne, pak 10 jejich spojencu na tve spojence, a tak porad dokola, nez se kruh uzavrel a byl si nekym pozadan, abys mu sel sam proti prepadu pomoci. Proste nehratelny chaos, kde se vedly same iracionalni valky stylem kazdy proti kazdemu...
Naproti tomu mam z DarkElfa mnohem lepsi pocit, veky jsou kratsi (cca 20 dni), zalezi vic na tom co umis nebo neumis, mene na nahode, a hlavne vidis kdo jsou tvoji sousedi a koho si tudiz musis hlidat, hrajes proti 170ti protihracum, ne proti X tisicum jako v RD, kde te kazdy z nich mohl kdykoliv napadnout, protoze kazdej sousedil s kazdym... (tyhle ty svety konecne, obecne spocetne dimenze, kde se prostor deformuje do bodu, bych zakazal ). _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 20. srpen 2007, 22:26:40 Předmět: |
|
|
btw, hrajete nekdo monstersgame? to je imho nejhorsi webova hra co sem kdy videl.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 20. srpen 2007, 22:48:29 Předmět: |
|
|
Gixian> 4 roky OMG, tos musel byt hroznej zavislak na te neprehledne, zmatene a nezabavne hre, ble ja toho mel po dvou letech dost, to zpoplatneni tomu jeste pomohlo _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 21. srpen 2007, 05:32:18 Předmět: |
|
|
[OT]Eosie: On je masochista (plyne uz z toho, ze patri k mym minionum, kdo jiny by to delal )[/OT] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 21. srpen 2007, 05:42:49 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
[OT](plyne uz z toho, ze patri k mym minionum, kdo jiny by to delal )[/OT] |
mephysto? zlosynus? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 22. srpen 2007, 20:07:38 Předmět: |
|
|
Rezna: Co se divis, masochismus je hrozne rozsirena deviace...  _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|