Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Quiark
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 23:21:39 Předmět: |
|
|
Taky jsem na tom skončil... _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 09:29:43 Předmět: Re: . |
|
|
tangent napsal: |
Skoda, kdyby nekdy doslo na verzi 1.2, siknul by se nejaky chaeat co by cloveka za misto toho bugu dohodil... jak jsem si vsiml diskuzi na PH, nestalo se to jenom me |
no, tak jámu se mi podařilo opravit.. jestli se někdy dočkám funkční verze, spouštěče od Petra Kratiny.. 1.2 vydám a ten cheat zvážím _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 10:48:50 Předmět: |
|
|
Když se tu řešilo uschovávání pozice, nešlo by to samé udělat za pomocí těchto kódů? Na základě dané pozice by hra vygenerovala třeba 8místný kód, který by se následně jednoduše zadal? |
|
Návrat nahoru |
|
|
igor
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 13:25:02 Předmět: |
|
|
Hra je skvela, pekna, roztomila atd (ale to uz chvalilo mnoho lidi )
Ale! Bez moznosti savu je ta hra malo "blbuvzdorna" (teda blb = ja ) - pri prvnim hrani jsem v jednom dome nejak vyskocil do te cerne oblasti okolo a zacal padat do nekonecna. Pri druhem hrani jsem si zacal skakat po tech skaliskach az jsem doskakal zpet do Rabittina - a nenasel uz zpusob jak se dostat zpet (mozna nejaky je, ja to nezkoumal nijak dlouho). |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 14:00:47 Předmět: |
|
|
igor napsal: |
Pri druhem hrani jsem si zacal skakat po tech skaliskach az jsem doskakal zpet do Rabittina - a nenasel uz zpusob jak se dostat zpet (mozna nejaky je, ja to nezkoumal nijak dlouho). |
ty jo, máš pravdu.. s tím jsem nějak nepočítal ono v původním designdokumentu to bylo ošetřené, ale jak se pak scénář upravoval a vypouštěly se takové prvky jako bullet time a lokace s ním spjaté.. (ten BT tam ve skutečnosi pořád je, zkus zmáčknout klávesu END a hodit třeba sudem.. ) tak se na tohle pozapomnělo. no nevim, jak to logicky ošetřit.. nějaké návrhy? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
igor
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 14:10:12 Předmět: |
|
|
No treba by ta vzducholod se vratila po vyspani - muselo by se to nejak zakomponovat do dialogu aby o tom hrac vedel. Nevim jestli to zapada do pribehu, hru jsem nedohral a musim se priznat, ze pribeh jsem moc nestudoval. |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 14:17:26 Předmět: |
|
|
no příběhově to moc nesedí.. on ji postavil aby prozkoumal oblast za tou čedičovou horou a v Rabitíně ztroskotal jen omylem.. takže už nemá moc důvod se tam vracet.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ladik-BigBoss
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 21:03:44 Předmět: |
|
|
super hra. sice jsem se 1 zasekl (hora) a 1 malem (kaktus), ale je dobra. jen mi prijde celkem kratka. pribeh je zajimavy udrzoval me u hry. vetsinou nemam rad tyhle adventury |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 17. srpen 2007, 21:31:12 Předmět: . |
|
|
to nás těší.. v plánu je vydávat hru po kratších kusech, z různých časových úseků světa.. momentálně je hotový scénář pro prequel do becherovky a dělá se i na pokračování, kde snad zůročíme všechny výtky a rady, které jsme získali po vydání tohoto dílu.. proto ta krátkost. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 19. srpen 2007, 18:19:29 Předmět: |
|
|
No aspoň aby to ukládalo, kam až se hráč dostal, já jsem spadnul tou kaluží mimo svět a nechce se mi to hrát znovu s rizikem, že zas nějak takhle blbě skončím.
Jinak hra je fakt super, to, že bude mít pokračování je taky skvělá zpráva Jen mě mrzí právě tohle (bohužel nemám moc času..) _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
Franz2
|
Zaslal: 19. srpen 2007, 23:41:16 Předmět: Re: . |
|
|
one eyed child napsal: |
...momentálně je hotový scénář pro prequel do becherovky |
Je otazkou, zda se prequel muze ucastnit, pokud je naplni hry jiny adventurni pribeh, ale engine a grafika stejna... Prece jen uz je hratelna ukazka venku, takze mate reporty od hracu a jste tak ve vyhode. Pokud je zakazane i vypusteni videa ze hry, tezko rict, jak bude toto posouzeno porotci.
///
Jinak hra je fajn, ikdyz takto rozsahly svet (prosel jen jen k verlibe a pak zabloudil v norach je bez Save trochu drasticke, co jsem cetl tady na foru, je-li i moznost ve hre umrit, pak by Save nemel chybet. Co mi v nore vadilo je skakani, nasmerovat si ten spravny uhel chce trochu cviku, protoze bud jsem se nezachytl podlahy a padal dolu nebo se bouchl o strop, dostat se tak s tim malym kralickem na povrch chce dost trpelivosti a nervu. Pak jsem to zavrel, jaka je zhruba hraci doba teto verze? |
|
Návrat nahoru |
|
|
kexik
|
Zaslal: 22. srpen 2007, 22:30:45 Předmět: |
|
|
Pekna hra, dobra prace. Na ovladan ivyskoku si je potreba zvyknout ale jinak fajn. Jen skoda s tim ukladanim, protoze hrat znova se mi to uz nechce Ja pohorel na tom, ze jsem zasel do te velke jamy, tam dostal nakou tu hybnost a ja se rozhodl jit uplne zpatky (coz asi byla chyba co? ) a jak jsem dosel k nake zidce (nevim jestli uz to byla ta kde predtim byl strazce), tak sem propad dolu do nekonecna Tak nic no, asi se taky radim ke komunite blbu a prohlasuji malo blbuvzdorne _________________ KEXIK - Reversity Studios (7thSquad) - www.reversity.org |
|
Návrat nahoru |
|
|
iFundin
|
Zaslal: 23. srpen 2007, 10:12:25 Předmět: |
|
|
Jo tak se mi nejak podarilo aby moje hvezdna bedna zbizela a ted ji nemuzu najit stalo se to kdyz sem ji vynes pred tu prvi straz a pak sem si skocil za zed a ted to proste zmizelo:( ale jinak hodne dobra hra:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
iFundin
|
Zaslal: 23. srpen 2007, 10:24:59 Předmět: |
|
|
Hm tak to sem fakt smolar kdyz sem splhal zprave strany na stenu tak asi nekde uprostred je dira v terenu, takze uz jen letim a letim nekde pod mapou a protoze to nemam ulozeny tak je moje cely hrani v... |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 24. srpen 2007, 14:27:49 Předmět: Re: . |
|
|
Franz2 napsal: |
Je otazkou, zda se prequel muze ucastnit, pokud je naplni hry jiny adventurni pribeh, ale engine a grafika stejna... Prece jen uz je hratelna ukazka venku, takze mate reporty od hracu a jste tak ve vyhode. Pokud je zakazane i vypusteni videa ze hry, tezko rict, jak bude toto posouzeno porotci.
|
nepochybně může, neboť : a) je postaven na zcela jiném a novém kódu
b) je v něm použita nová grafika c) se bude jednat o hru jiného herního žánru
EDIT
hrací doba je kolem 20 minut, plní-li hráč je povinné questy, sbírá nuné předměty předem a nečte texty.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|